Lucie Šumová: C&A OPENING NA CHODOVĚ

C&A OPENING NA CHODOVĚ

By | 20:49 12 comments
Pamatujete si na TENTO outfit post, který jsem před pár dny přidávala? Psala jsem, že jsem v něm byla na akci od C&A. Jednalo se o opening nové prodejny na Chodově a dnes bych Vám ráda ukázala, jak to tam vypadalo! A nejen to, na konci článku se dozvíte, co jsem si v obchodě vybrala a donesla domů. Určitě brzy uvidíte kousky i v nějakých outfit postech.

Na akci od C&A jsem byla podruhé. Článek z předešlé akce najdete TADY, byla nám tam představena nová kolekce pro jaro/léto 2017. Když mi přišla pozvánka na další akci, která se konala 23.8., tak jsem hned potvrdila účast a už se jen těšila! Opět mě C&A nezklamalo a ani náhodou jsem nelitovala, že jsem dorazila. Prostě příjemné odpoledne. Děkuji moc za pování. Mám tyhle akce ráda. Potkáte ostatní blogerky, nové lidi a většinou mají vymyšlený i zajímavý program a nechybí výborný catering, ten miluju ze všeho nejvíc. Já a jídlo, haha. A tady nám připravili také boží smoothie, mňam!

Nakupujete v C&A?
Já občas ano a ráda! Dají se tu najít totiž skvělé kousky a za málo peněz. Jestli jste vždy chodili jen kolem a nedali tomuto obchodu šanci, tak to zkuste. Třeba Vás zrovna něčím překvapí! A neříkejte mi, že v sekci pro mladistvé si nic nevyberete.

A teď už se můžete do nového C&A na Chodově zajít podívat i Vy!






Na akci jsem byla s Marii a Martinou. :)






Nezapomeňte se podívat na šperky! Já je tam obdivovala a nedokázala jsem si vybrat, tak jsem si řekla, že se k nim vrátím až na konec. Pak už jsem tak spěchala, že jsem na ně zapomněla. Určitě se tam pro nějaký šperk vrátím! A v programu byl krom prezentace nové kolekce AW 2017 a cateringu také opět květinový workshop! Jak roztomilé a milé.









A nejlepší je, když si z akce donesete domů fotku na památku. Pár takových ve sbírce už mám, tak konečně mám další.









A co jsem si pořídila?



Tohle malé psaníčko/kosmetická taštička byl dárek. A teď co jsem si vybrala já.. :) Prvním kouskem je vínová kabelka, která není ani malá a ani velká a to se mi ne ní líbí nejvíc. Mají ji i v černé, ale já jsem spíš na ty barvy. Hlavně černých už mám dost! Cena kebelky je 598 Kč.





Tak tohle je asi to nejpohodlnější triko, které mám! Tak příjemné! A stálo jen 250 Kč. Hned zítra k němu beru modré džíny a jdu na zápis do nové školy, haha. Jednoduché triko, které obzvláštňují rukávy a kytičky, to já můžu.





A nakonec další barevná koženková bunda, tentokrát červená. Tak tu mám do své sbírky k žluté, vínové, černé a béžové. Miluju barvy. Noste je taky. Já mám vždycky hned lepší den. Bunda stála 998 Kč. Tak co? Půjdete navštívit C&A?


INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

12 komentářů:

  1. Moc se mi líbí kabelka i tričko :) Já celkově mám C&A čím dál tím radši, tak do něj určitě co nejdřív zavítám :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Tak snad dobře pořídíš. Věřím, že jo! :)

      Vymazat
  2. Ta kabelka je nádherná! Tu určitě omrknu :) Po tomto článku mam hned chuť jet nakupovat :D

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že tě zaujala tolik, aby jsi se po ní podívala. :)

      Vymazat
  3. veľmi sa mi páčilo, že tam bol stánok s kvetinami, úžasný nápad :) dostať fotku na pamiatku je tiež veľmi fajn ;) a pokúpila si si krásne veci, páčia sa mi úplne všetky!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. Musím uznat, že podle fotek se mi tam opravdu některé kousky líbí! Dřív jsem byla k C&A neutrální a raději jsem šla jinam, ale čím dál, tím víc blogerek o něm mluví a jen v pozitivním smyslu slova! Takže je asi jasno kam se v brzké době chystám! :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné kousky! C&A je můj oblíbený obchod, takže určitě někdy zajdu :)

    Lady Lenna

    OdpovědětVymazat
  6. woow tá červená bunda je brutálna :) aa muselo tam byť super, krásne foto :)

    Desire fashion blog

    OdpovědětVymazat