Lucie Šumová: C&A SPRING/SUMMER 2017

C&A SPRING/SUMMER 2017

By | 4:01 6 comments


V úterý 31. ledna jsem se byla společně s Míšou podívat na nádhernou akci od C&A, kde nám byla představená nová kolekce pro jaro/léto 2017. Akce se konala v Radlické kulturní sportovně, která byla na tento den krásně vyzdobená květinami. Vážně boží floristky, povedlo se jim to! Dokonalá jarní nálada. Opravdu povedená akce se zajímavým programem, boží výzdoba a spousta jídla, drinků a kytiček! Samy jsme si svázaly kytičku, která nám zůstala. Není rozkošná? A přesně takové mám nejradši! Letní drinky byly také skvělé a nejvíc nás s Míšou mrzelo, že jsme byly tak najedené. Tolik dobrot, co tam bylo! Ovoce, wafle s vanilkovým pudinkem, nudle, viděla jsem i nějaké klobásky a panebože!! Prostě tolik dobrot!! ♥ Kolekce se mi také moc líbila, hlavně od Clockhouse, což je taková ta jejich móda pro mladé.



Přesně z takových akcí mám vždy radost, že jsem se dostala do Prahy, že jsem tam mohla být, že to bylo tak hezký,... Prostě vyplatilo se jet! Na každé akci sice být nemůžu, ale jednou za čas je to opravdu fajn. Potkáte tolik lidí, které znáte skrz internet a užijete si milé odpoledne nebo večer. :) Sice to do Prahy nemám daleko, ale pořád tu být také bohužel nemůžu.























Co nás ještě zaujalo bylo to, že jsme se mohly nechat nakreslit. Vždycky jsem chtěla svojí karikaturu! Škoda, že jsem Vám tu svou zapomněla vyfotit. Snad ji sem ještě přihodím, protože to stojí za to! Míša je skvělá ne? Trvalo to pár minutek. :) Vážně o program bylo postaráno strašně hezky. Hudba byla také skvělá. Hráli na lahve, kdo by řekl, že se to dá a TAK HEZKY!! Měli i stánek plný gramofonových desek, kde jsme si mohly nějakou vybrat a odnést domů. Bylo toho dost a myslím, že jsme si to všichni fakt užili. Na konec nás čekal ještě milý dáreček.















Tuhle bránu určitě někdo z Vás na Instagramu už viděl. Vždyť je nádherná, kdo by se u ní nevyfotil!! :D A pokud mě sledujete na Instagramu (@luciesumova), tak o nic nepřicházíte. Z takových akcích mám vždy něco v Instastories.





A proč jsme byly tak najedené? Před akcí jsme se stavily ještě s Linh na pořádné přežíračce v Ambiente Pizza Nuova. Pizzy, těstoviny, já to tam miluju! Příště bych si tam ale už mohla dát normální jídlo a ne all you can eat, kde se vždycky tak strašně přejím. A ta sladká pizza na závěr? Mňam!





A po akci od C&A jsme stihly ještě akci od Noire. Znáte kabelky s aplikací? Brzy Vám o ní také povím, ale co jí mám, tak jí tahám pořád. Nejlepší kabelka na celé dny, kdy toho potřebujete tahat víc. Například do školy úplně perfektní! A vzhledově je také krásná. V aplikaci Noire mě najdete přes kód 29239. Jinak pokud si plánujete pořizovat kabelku, tak s kódem "LUCIESUMOVA", který stačí zadat při nákupu v e-shopu do pole discount, tak dostanete slevu 10%.


INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

6 komentářů:

  1. Z té květinové atmosféry z fotek jsem byla unešená! Muselo to tam být naprosto perfektní.. A taky jsem si z fotek vyhlídla ten růžový bomber a teď mi konečně visí ve skříni! :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  2. Jeeee, to jsou krasny fotky, tolik jsem jich uz videla u jinych blogerek, musela to byt skvela akce!!!
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. hrozne sa mi páči výzdoba :) a tie kytice sú neskutočné, paráda!

    Sabi z blogu Beautiful savage - GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. Kráásné fotky, ty kytičky jsou fakt úplně dokonalé! Už aby bylo jaro <3

    OdpovědětVymazat