Lucie Šumová: NOVINKY

NOVINKY

By | 20:38 10 comments
Asi začnu dělat články, kde Vám budu vždy představovat pár novinek. Do teď jsem Vám je ukazovala jen na Instagramu v Instastories, kde najdete vždy něco trochu navíc. Tak dnes začínáme! Mám tu něco z kosmetiky a dokonce i barvy na vlasy. :) Třeba Vás nějaký produkt zaujme, tak mi dejte vědět. Máte něco vyzkoušeného nebo si plánujete pořídit?



Paletka Naked Ultimate Basics od Urban Decay už sice není žádná novinka, ale nedávno jsem si ji pořídila a musím říct, že je prostě skvělá. Od Urban Decay mám paletku Naked 2, ve které mi už matné stíny mizely a třpytivé se hodí spíše na večer. Proto jsem si pořídila ještě tuhle, ve které jsou všechny stíny zcela matné, což se hodí na každý den. Nádherné barvy, skvělá výdrž a pigmentace. Must have! A obal má taky boží!





Včera jsem byla na akci od L'ORÉALU, kde se představovaly nové barvy. Akce se povedla, byla zábavná, skvělý program, výborné občerstvení, ale o tom třeba příště. Teď ke sprejům COLORISTA, které jsem si tam s ostatními vyzkoušela. Domů jsem se vrátila s růžovo modrými vlasy. :D Super jednoduché a zábavné, stříkat sprejem po vlasech, ale mytí už taková sranda není. :D Dala jsem si opravdu záležet, pořádně jsem si vlasy umyla, ale trochu na nich růžovou ještě vidím. Myslím, že po dalším umytí to bude pryč. Spreje mají vydržet jeden den. Myslím, že na festival nebo party se hodí a ještě je někdy vyzkouším! Ale rozčesat je taky nebyla úplná sranda.






Není to tak dávno, co mi přišly pastelové spreje od Schwarzkopf. Nezkoušel je někdo z Vás? Já ještě neměla odvahu, ale baby blue se mi moc líbí. Co myslíte? :) Pokud vyzkouším, určitě se o to s Vámi podělím.




Syoss Root Retoucher je sprej na odrosty, kterému říkají make up na vlasy. Možná jste ho už viděly v reklamě. Ještě jsem ho nezkoušela, ale jsem na něj opravdu zvědavá. Měl by zakrýt odrosty tak, že splynou se zbytkem vlasů. Ihned zasychá a má precizní aplikátor, díky kterému by mělo být použití jednoduché a přesné. Po jednom umytí se smývá.




Svůj první Tangle Teezer mám snad od sedmé třídy od té doby si vlasy ničím jiným nečešu. Je vážně nejlepší! Pokud toužíte po jemném rozčesání, tak si jeden určitě také pořidťe. V polovině února uvedli novou limitovanou kolekci Tangle Teezer Disney. Vyberete si Star Wars nebo Frozen? Seženete TADY v Salonu Proffesional, kde najdete i spoustu dalších!




Rimmel London představuje 1. limitovanou edici Rita Ora! Kolekce obsahuje řasenku Extra Super Lash, rtěnku Lasting finish, stíny Shadow stick, pudr Stay Matte a laky na nehty Super Shine. Bestsellery v limitovaném šedo-chameleonovém balení. Pudr jsem si zamilovala už teď! A na stíny v tužce už jsem taky zvědavá. Škoda, že s červenou rtěnkou se moc necítím.




Miss Sporty představila novou řadu Really Me, která znásobí Vaši přirozenou krásu! Myslím, že s obaly se vážně vytáhl. Tak roztomilé! Tato kolekce Vám dodá ten nejpřirozenější look, jaký jste kdy měly. Máte s Miss Sporty odhalit Vaše nejkrásnější já a to každý den. Buďte své. Tato řada obsahuje make-up, který má lehké složení pro přirozený vzhled pleti (3 odstíny), řasenku pro zbarvení řas, lesky na rty (3 odstíny) a tužky na oči, což jsou oční stíny a krémová oční linka v jednom (4 jemné tělové odstíny).








INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

10 komentářů:

  1. Tak ten Star Wars Tangle Teezer je naprosto báječný!
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  2. ta baby blue je super, ale ja už si moc nechci vlasy ničit :/
    JANNIEBEL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, taky teď chci být na svoje vlasy hodná. :D :)

      Vymazat
  3. Limitka se Rimmelu moc povedla a moc se těším až omrknu barevné spreje :)

    OdpovědětVymazat
  4. Normální barva na vlasy od kadeřníka se mi hned vymyje a barvy z obchodu mi hrozně zničily vlasy, už se těším až vyzkouším nějaký ten strej :))

    OdpovědětVymazat
  5. tak na tie spreje od Schwarzkopf som zvedavá, keď ich teda vyskúšaš určite daj vedieť ako fungujú :)
    A aj ten Root Retoucher vyzerá zaujímavo! Kde bol, keď som si moje svetlé blond vlasy farbila na tmavú hnedú a tie odrasty vyzerali ako šediny? :D

    www.simonazacko.com

    OdpovědětVymazat
  6. Mám ráda novinkové články :D Ty spreje barevné se mi moc líbí, to jsem zase ráda že se to objeví i v Česku. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Super produkty, diky moc za tipy! Ta naked paletka me moc zaujala, tesim se na dalsi takovy clanky!
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  8. Jééé, toľko noviniek, ani neviem, čo sa mi páči viac. Zaujala ma limitka Rita Ora <3 xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  9. paletka je super :) aj na tie Colorista spreje som už pozerala, a je to celkom sranda :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat