Lucie Šumová: OBJEDNÁVKA NA TAMSIN.CZ

OBJEDNÁVKA NA TAMSIN.CZ

By | 12:25 12 comments


Ráda Vám recenzuji nové eshopy a doporučuji další. Baví mě nakupovat přes internet, hlavně si můžete koupit kousky, které u Vás v obchodech neseženete. Znáte Tamsin, kde mají v nabídce anglickou módu? Já doufám, že ne. Snad o něm teď slyšíte poprvé a jásáte, jaký skvělý tip jsem Vám to dala. Najdete tu značky jako například Little Mistress, Missy Empire, Velvet Rose, Hush Hush, Miss Selfridge a další. Nabízejí opravdu krásné kousky oblečení, podívejte se! Kromě oblečení tu objevíte také doplňky. Já už jsem se zamilovala do jejich batůžků! S objednávkou jsem neměla jediný problém. Vše proběhlo v pořádku tak, jak by mělo. A teď Vám ukážu, jaké dva kousky jsem si vybrala a objednala já.



Přesně tyto šaty už v nabídce sice nemají, ale určitě mrkněte na jiné. Věřím, že si vyberete- TADY. Královskou modrou mám strašně ráda. Teď máme plesovou sezónu, tak jsem měla radost, že jsem našla takovéhle šaty. Prostě ideální na ples! Líbí se mi holá záda a korálky na ramenou. Dají se nosit bez podprsenky. Na další fotce můžete vidět, jak jsem si sepla výstřih. :D Velké výstřihy nejsou nic pro mě. Velikost jsem zvolila 36 a myslím, že je fajn. V pase bych šaty mohla mít trochu užší, ale nevadí. Myslím, že jsou super a že i za rok je ráda vytáhnu! Koukněte se také na VÝPRODEJ, kde teď můžete ulovit ty své šaty!













Hořčicově žlutý oversized svetrTADY. Mám ráda oversized kousky oblečení. Jsou pohodlné a cítím se v nich dobře. U tohoto svetru tomu není jinak. :) Velikost mám 38. Baví mě v celém černém outfitu, který vždy rozzáří. Dříve jsem hořčicově žlutou moc nemusela, když jsem blondýna, ale časem jsem si ji nějak oblíbila a mám už v této barvě ve svém šatníku více kousků. Jak se líbí Vám? Brzy ho uvidíte v nějakém outfit postu!





Tady se můžete podívat, co dalšího mě na stránkách zaujalo, jaké kousky bych si vybrala. Doopravdy je toho mnohem víc. Vážně mají nádherné kousky, přesně takové, které se mi líbí. Já toužím po batůžku! A co Vy?

Černá bundička TADY,   zlatý batoh: TADY,   cihlová kabelka TADY,   modrá kostkovaná košile TADY,   šedá halenka TADY, jemňoučký růžový svetr TADY,   černé body TADY
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

12 komentářů:

  1. Super kousky Luci, moc se mi na tobe libi hlavne ty saty, moc ti slusi!!! Ta barva svetru neni moc moje, ale ten strih se mi moc zamlouva!
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Bože, tak ty šaty jsou nádherným kouskem! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné šaty, strašne ti pristane tá modrá, Lucy! xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  4. Šaty jsou krásný, taky mám ráda holá záda, ale tentokrát u mě vede ten svetr, protože je to svetr, je oversize a má super barvu! :3

    OdpovědětVymazat
  5. Překrásný šaty :) miluju tuhle modrou. I ty kousky na společném obrázku se mi líbí

    OdpovědětVymazat
  6. Do obou kousků jsem se naprosto zamilovala, jsou nádherný! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Ty šaty jsou překrásný! Přesně taková barva pro blondýnky:)
    A ten svetr? V poslední době miluju takovouhle barvu, takže super!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ty modré šaty jsou naprosto dokonalé ♥

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  9. tak jsem tam strávila hodinu, pěkné

    OdpovědětVymazat