Lucie Šumová: HAWAIIAN FLORAL

HAWAIIAN FLORAL

By | 21:25 8 comments
Konečně mám hawaiské Vansky, které jsem chtěla už v červnu. Přišly mi strašně skvělé na léto, ale problém byl ten, že jsem je zase nikde nemohla sehnat v mé velikosti. Samozřejmě když byly všude k sehnání, tak jsem si s nimi nebyla jistá. Nakonec je mám teď, když už léto bude pomalu končit. Nevadí, vždyť jsou rozkošné! Bohužel na kombinování už tak super nejsou. Chybí mi ty základní kousky a ještě kvůli nim vyměním černou za bílou. Fotky jsou ze včerejšího dne, kdy jsem se viděla s Natálkou a Míšou. Byly jsme oslavit nový Cosmopolitan na Prague Beach. Počasí bylo krásné a akce to byla skvělá! Myslím, že se to povedlo. Welcome drink, soutěže, kosmetika, focení a hlavně Míša Burger s Míšou! Vše skončilo promítáním Sexu ve městě, vždyť na titulce je Sarah Jessica Parker!
Sukně, top: H&M,   kabelka, náhrdelník: PRIMARK,   hodinky: DKNY,   náramek: PANDORA,   boty: VANS

Myslím, že příště k nim budou vypadat líp asi určitě spíš světlé kalhoty než ta černá. Takhle to není ono. Tyhle dvě fotky jsou z neděle, to jsem byla v Praze a měla top HOT DOG od HOT GOD. Všechno jste mohli vidět už na instagramu. :) Samotný článek tomu věnovat nebudu a ani moc fotek nemám, ale řekla jsem si, že když už tak píšu o skvělých nových vanskách, tak že bych vám to sem mohla rovnou dát k tomu. V neděli bylo počasí i na ty kalhoty, teď už je to zase horší no..
Sako: H&M,   top: LINDEX,   kalhoty: TOPSHOP,   hodinky: DKNY,   kabelka, náhrdelník: PRIMARK,   náramek: PANDORA
Sledujete mě na snapchatu? Jsem tam jako luciesumova. Pokud mě sledujete, tak už jste viděli třeba tyhle skvělé lívance s javorovým sirupem, které jsem si včera dala u Jamese Deana. Pokud nesledujete, tak můžete začít. Dnes tam najdete třeba pár fotek z workshopu od Avonu nebo z Lindex showroomu, ale o tom zase příště. :) Nejlepší byla americká malinová limonáda! Miluju maliny a asi jsem nikdy nic malinovějšího a lepšího neměla. Vážně, až tam budete, tak ji zkuste. ♥♥ A pak jsme šly rovnou na Cosmo pop up! Tak aspoň pár fotek a kdo tam nebyl, přišel o dost!
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

8 komentářů:

  1. Ten první outfit je super, hrozně se mi líbí ta sukně! Cosmo akce musela být skvělá, tak snad jste si ji pořádně užily :)
    TINA MLADKOVA

    OdpovědětVymazat
  2. Ta sukně je skvělá! Podobnou přesně teď sháním :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Parádní fotky, Luci!:) Na ty botičky už jsem několikrát taky koukala, moc se mi líbí :))) Ale nejhezčí je prostě ta sukně, škoda, že už ji v H&M nemají, vypadá fantasticky:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  4. ja mam vansky jen jedny a to takove tmave vuinove ale vzdycky se mi libily i tyhle barevny, bud ty co mas ty a nebo ty s plamenakama a palmama :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  5. Tiež som bola na Cosmo akcii a všetky som vás tam videla :). Na tieto Vansky som tiež pozerala, ale aj napriek tomu, že sú krásne by som ich asi s ničím čo mám nevedela nosiť, už aj moje ružové mi doma sedia v skrini :(.

    OdpovědětVymazat
  6. oba outfity sú super a Vansky krásne :) inak neviem prečo, ale na tých vrchných fotkách mi veľmi pripomínaš ségru ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. oba outfity jsou super, vansky ještě nemám a zatím o nich neuvažuji, napřed si asi splní sem o converskách asi po dalších milionech dalších snů :D :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat