Lucie Šumová: LINDEX DENIM

LINDEX DENIM

By | 17:13 4 comments
A zase tu máme super vedra. Vážně jsem si přes léto oblíbila sukně a to jsem je dřív vůbec nenosila. Vždycky jsem měla šortky a tento rok jsem je vytáhla tak třikrát? No zajímavé, dokonce jsem si pořídila dvě skater skirt. Tohle je jedna z nich, obyčejná černá. Asi si říkáte co to mám na sobě, když v nadpisu píšu o denimu. Byla jsem v Praze, bylo strašné vedro, ale na večer jsme se šly s Míšou podívat do Lindex showroomu, o kterém píšu o pár řádků níž. Dresscode bylo denim, takže jsem přes top přehodila košili, zastrčila a šla dál. Myslím, že to ani nevypadá tak špatně. Klidně bych šla i takhle, ale v tom vedru se to opravdu nedalo. A viděli jste Aničky článek, kde píše o festivalu Tylova léta? Má tam bloggers challenge, tak podpořte blogerku s outfitem, který se vám nejvíc líbí. Najdete to TADY, já jsem číslo 2! Díky a mějte se krásně! :)
Sukně: SINSAY,   top: MANGO,   sandále: STEVE MADDEN MELLOW,   kabelka, náhrdelník: PRIMARK,   hodinky: Daniel Wellington,   náramek: PANDORA
Košile, sukně: SINSAY,   sandále: STEVE MADDEN MELLOW,   kabelka, náhrdelník: PRIMARK,   hodinky: Daniel Wellington,   náramek: PANDORA
Ve čtvrtek jsem se v Praze sešla zase s Míšou a šly jsme se podívat na workshop make-upu s Pavlem Bauerem od Avonu. Pokud mě sledujete na snapchatu (luciesumova) nebo instagramu, tak už jste některé fotky mohli vidět, ale to v poslední době píšu také snad v každém článku. No nevadí, zpátky k akci, která byla úplně skvělá. Moc se mi to líbilo a brzy budou čtyřhodinové workshopy otevřené pro veřejnost v Praze a v Bratislavě. Tohle byla jen malá hodinová ukázka. Určitě jsem se něco nového dozvěděla a jsem ráda, že jsem tam mohla být. Pak na nás čekalo spousty dobrot. ♥ Mňam!
Jak už jsem psala, tak jsme přes sebe pak hodily něco džínového a utíkaly se podívat do Lindex showroomu na Lindex denim party. Viděli jsme novou podzimní kolekci a určitě se máte na co těšit, i když to vypadá, že všechny blogerky zaujaly nejvíc polaroid fotky a slunečnice. :D Bylo to tam krásné, určitě si v Lindexu z této kolekce také něco vyberu. Takže si společně se mnou užijte podzim s novou kolekcí Lindex denim! Všimla jsem si, že samotné články o akcích vás asi moc nebaví, tak aspoň takhle pár fotek pod outfit. :) Určitě to pro někoho může být zajímavé.
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

4 komentáře:

  1. Wow tobe to slusi.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Skvele outfit:) fotky se vam moc povedly;)

    OdpovědětVymazat
  3. si nádherná a celý outfit je absolútne boží! z akcie som už čítala viacero reportov a muselo to byť vážne skvelé :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat