Lucie Šumová: DRESDEN

DRESDEN

By | 0:34 9 comments
Před týdnem jsem si udělala s kamarádkou Natálkou malý výlet do Drážďan. Na sobě jsem měla nové sako ze Sinsay a zbytek outfitu byl celý černý. V červené mě tu vídáte poslední dobou docela často. Nepřipadá mi, že bych ji až tak nosila, ale mám ji ráda. Celé léto se snažím kupovat barevnější oblečení a nenosit jen černou. Teď mám ale mnohdy problém věci zkombinovat, protože všechno barevné a vzorované oblečení k sobě zkrátka nepasuje. Prostě to chce i obyčejné topy v neutrálních barvách, a proto jsem si konečně nedávno koupila něco, co jsem potřebovala a ne něco, co se mi jen líbilo. Ano, byl to tento černý top z Manga, který v poslední době nosím skoro pořád. Jde prostě ke všemu. No a černé Vansky jsem si pořizovat nemusela, ty jsem ukradla ségře. Taky si kradete oblečení se sourozencem? Minulou středu pěkně pršelo a vůbec hezky nebylo, tak jsem mohla mít konečně kalhoty. Dnes je opravdu velké teplo a já jsem zrovna v Praze. Půjdu se podívat na akci od Cosmopolitanu, nepotkám se tam náhodou s někým?
Boty: VANS,   sako: SINSAY,   kalhoty: TOPSHOP,   top: MANGO,   kabelka, hodinky: DKNY,   náramky: PANDORA
Ráno jsme si daly skvělou snídani u nás v Liberci v Saber cafe a utíkaly jsme na tramvaj, a potom na vlak. Málem jsme to nestihly, vlastně jsem už ani nepočítala s tím, že se tam dostaneme. Nakonec jsme měly štěstí a vlak stihly. Pak už stačilo vystoupit, což byl pro nás taky problém. Málem jsme zaspaly a jely rovnou zase zpátky do Liberce. To už by vážně nebyla sranda. Všechno dobře dopadlo, byly jsme v Drážďanech a mohly konečně začít nakupovat. Vlastně proto jsme tam taky jely. (Ještě vlastně na salámovou pizzu.)
Samotný článek o tom, co jsem si koupila dělat nebudu, ale aspoň takhle trochu vám to ukážu. :) Dokonce jsem si koupila další kimono a kostkovaná košile se vždycky hodí, tu modrou budu teď nosit asi pořád. No lepší bude, když počkáte na nějaké outfity, kde časem vše uvidíte. Zatím vám povím, že z Primarku jsme moc radost neměly. Vždycky o tom každý básní a já si tam nedokážu nic moc vybrat. Nezdá se mi, že by tam měli tak super věci. Co si o tom myslíte? Nakonec jsem si tam stejně něco vybrala, ale jak může být někdo v Primarku dvě hodiny vážně nechápu. Sice je to obrovský obchod, ale vydržet se to tam tak dlouho snad ani nedá. Ano, narazíte tam na pěkné věci, ale občas i na hrozné hadry a také velkou spoustu lidí a na to já nemám nervy. Myslím si, že nejlepší tam jsou asi doplňky. Nakupování v Drážďanech samozřejmě není jen o Primarku. Nám se nakonec nejvíc líbilo v Mangu, Only a Vero Modě, kde jsme dobře pořídily! A co vy, jezdíte na nákupy do Drážďan?
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

9 komentářů:

  1. Do Drážďan bych taky chtěla jet :). :)
    To sáčko ti moc sluší ;)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. perfektné fotky, mohlo byť super :)
    Izabell │my diary/klik/

    OdpovědětVymazat
  3. To sako je super, moc ti sluší! Já jsem v Drážďanech ještě nebyla, ale jednou bych se tam chtěla podívat. Snad sis to pořádně užila :)

    OdpovědětVymazat
  4. To sako je super, moc ti sluší! Já jsem v Drážďanech ještě nebyla, ale jednou bych se tam chtěla podívat. Snad sis to pořádně užila :)

    OdpovědětVymazat
  5. Primark je super na 2 věci, a to na doplňky, které jsou tam fakt levné a kvalitou se vyrovnají i 5krát dražším, a potom na sportovní oblečení, které si nemůžu vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
  6. To sako je krásné :) Červené bych také potřebovala. Mám zatím jen černé a bílé. Jinak na Primark mám podobný názor jako ty. Když jsem v Drážďanech, tak tem tedy sice jdeme vždycky, ale hlavně na doplňky, spodní prádlo nebo věci na spaní to tam mají fakt super. Jinak celkově to šílenství opravdu nechápu jelikož mě osobně tam oblečení za plné ceny nijak závratně levné ani nepřijde.
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. To sako je super! A červená barva ti sluší :)
    Jinak ano, krádeže oblečení u nás se ségrou fungují, ale jen jednostranně, čili ona mě krade, já jí ne :D

    OdpovědětVymazat
  8. Primark tady v Uk se mi libi mam ho rada je velky, sice hodne lidi, ale ja to vzdy proletim a bud me neco zaujme nebo ne. Pokazde si vezmu aspon jednu vec. Obleceni tam nemaji spatne, take se mi tam libi doplnky i boty a kabelkz nemaji spatne.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat