Lucie Šumová: MÝCH TOP 5 – L'OCCITANE

MÝCH TOP 5 – L'OCCITANE

By | 15:19 9 comments

Přiznám se, že s francouzskou značkou L'OCCITANE jsem dříve moc velké zkušenosti neměla. Znala jsem hlavně jejich krémy na ruce, které mám moc ráda. Díky tomu, že jsme navázali spolupráci, tak jsem měla možnost vyzkoušet několik dalších produktů. Do tohoto článku jsem shrnula ty, které jsem si zatím zamilovala nejvíce. Které to jsou?

Třífázová reset esence Slaměnka – Jako první zmíním momentálně můj TOP produkt! Tím je tato třífázová esence, která pomáhá udržovat rovnováhu pleti a posilovat kožní bariéru pro její viditelně lepší kvalitu a zdravě vypadající jas. Je perfektní pro všechny typy pleti – od suché po mastnou a na všechny věkové kategorie. Snadné použití – stačí důkladně protřepat (aby se všechny tři fáze promíchaly) a nastříkat na obličej! Případně můžete nastříkat do dlaní a poklepat po obličeji. Používám vždy na vyčištěný obličej po toniku.

Sprchová pěna Verbena Mandarinka – Skvělá věc! Nikdy jsem žádný podobný produkt neviděla. Moc mě baví aplikace této sprchové pěny. Balení vypadá jako šlehačka a pěna šetrně čistí pokožku, zanechává ji jemnou a lehce parfémovanou dřevitě-jiskřivou vůní mandarinek. Voní opravdu krásně. Na fotce můžete vidět i další sprchovou pěnu, kterou jsem vyzkoušela. Obě jsou super. :)

Petit Remedy – Zázračný balzám! Můžete ho použít na rty, vlasy, ruce i celé tělo. Je se 100% přírodním olejem, který je mixem 4 ikonických ingrediencí: slaměnky, mandle, levandule a bambuckého másla. Tento balzám pomáhá vyživovat, chránit a zklidňovat suchou pokožku. Nejraději ho používám na své suché lokty, se kterými mám docela problém, na suché kůžičky u nehtů a na rty. Balzám seženete také v cestovním balení.

Krém na ruce Bambucké máslo Nejprodávanější úžasně zjemňující krém je balzámem snoubícím 20% bambucké máslo, med, výtažek z mandlí a kokosový olej. Určitě vyzkoušejte i novou verzi. Já nikdy moc ráda krémy na ruce nepoužívala, ale tento se opravdu rychle vstřebává a nezanechává mastný film, takže výborný!

Mýdlo Bonne MereVýběr mých TOP 5 produktů od značky L'OCCITANE ukončím tím nejvoňavějším produktem ze všech! Jde o tuhé mýdlo Bonne Mere – rozmarýn a šalvěj. Šetrně čistí pokožku bez vysušení a zanechává ji jemně provoněnou. Miluji tu svěží vůni! Škoda, že si nemůžete přičichnout.

TIP:

Vím, že to je ještě čas, ale uteče to... Každý rok mají v nabídce nádherné adventní kalendáře, kde najdete produkty pro péči od hlavy až k patě! Mívají dva. Klasicky a prémiový. V prémiovém objevíte překvapení dokonce pro váš domov či do koupele. Můžete se těšit na 24 hýčkajících překvapení, takže produktů vyzkoušíte opravdu dost a to za nízkou cenu. Cena kalendářů je totiž nižší než jejich hodnota. Já měla ten klasický a posledně se fakt povedl! Krémů na ruce jsem tam našla celkem šest, tak teď mám do každé kabelky jeden. :)

SHÁNÍTE DÁREK?
Doporučuji se kouknout na jejich dárkové sety.


INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

9 komentářů:

  1. Ahoj, tak vůně Verbeny a jejich celá řada je naprosto klasická a úžasná. Tělové pěny mě překvapují, ale proč ne. Mohu doporučit ještě pleťová séra, ty jsou super. Krásný den. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji moc za doporučení. Pleťová séra jsem ještě nezkoušela, ale přemýšlela jsem o krému na obličej. :)

      Vymazat
  2. Značku sice neznám, ale podle popisu to vypadá na moc fajn produkty. :) Skvělé, že jsi s nimi spokojená a ať ti nadále dělají radost. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Značku znám, ale ještě jsem nic nezkoušela. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě byl prvním produktem právě krém na ruce z nějakého časopisu. :)

      Vymazat
  4. Awesome and interesting article. Great things you've always shared with us. Thanks. Just continue composing this type of post.

    OdpovědětVymazat
  5. Thanks for the detailed article on this topic. I would like to see more such awesome articles from you.

    OdpovědětVymazat