Lucie Šumová: TIP NA RYCHLOU A DOBROU VEČEŘI

TIP NA RYCHLOU A DOBROU VEČEŘI

By | 12:32 5 comments

Není to tak dávno, co jsem byla pozvaná na grilovaní, kde jsem se seznámila se sýrem na pánev od Madety. Pokud jste milovníci sýrů, tak tohle musíte stoprocentně vyzkoušet. Nejen, že si skvěle pochutnáte, ale máte oběd či večeři za pár minut na talíři. Takže dnes si dáme ten nejrychlejší recept, který jsem tu kdy měla!


Jediné co potřebujete je Madeta sýr na pánev, přílohu zvolíte dle vaší chuti a hodit se bude také kvalitní pánev. Moje je od značky Tefal a nepotřebujete na ni přidávat ani žádný tuk. Sýr na ni jen hodíte, za 3 minutky otočíte, počkáte další dvě minuty a můžete servírovat!

V obchodech sežene tři druhy sýrů: klasik, s bylinkami a se šunkou nejvyšší jakosti, takže si pochutnají i ti, kteří si nedovedou představit jídlo bez masa! U mě vedou bylinky, ale všechny stojí za ochutnání.



A JAKOU ZVOLIT PŘÍLOHU?
Opečenou bagetku, salát, brambory, grilovanou zeleninu,... cokoliv co máte rádi! Doporučuji také brambory Louisiane, které úplně miluji. Naučila jsem se je na kurzu vaření a recept najdete TADY.


TIP NA SLADKOU TEČKU:
Mořské plody bonboniéra! Kakao, vanilka a oříšky... Mňam! Jsou vyrobeny z jemné belgické čokolády a opravdu nadchnou i ty nejnáročnější mlsouny. V dárkovém balení je to moc hezký dárek, který potěší snad každého!


INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

5 komentářů:

  1. Už jsem o tomto sýru slyšela, ale zatím jsem neochutnala. Ovšem ty jsi mě na něj fakt nalákala.. Na těch fotkách to vypadá tak hezky.. Takže hned jak na něj narazím, kupuju. Rovnou všechny druhy. :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad ti bude chutnat! Hlavně je to fakt rychlovka a to se občas hodí :)

      Vymazat
  2. Skvělý tip a jídlo vypadá opravdu báječně! Moc ráda vyzkouším. :))

    OdpovědětVymazat
  3. To vyzerá super. Ja milujem mäso ale aj syr. ďakujem za tip


    Andula z blogu DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat