Lucie Šumová: LIVE COOKING SHOW – NASI GORENG

LIVE COOKING SHOW – NASI GORENG

By | 12:50 5 comments

Doba je jaká je a já žasnu, jak najednou vše jde online. A fakt to funguje! Máte rádi jídlo? A vaření? Co takhle zkusit právě kurz vaření online? Nejen, že je to zábava, naučíte se něco nového, ale navíc tak podpoříte asijskou restauraci Café Buddha. Přišli totiž se skvělým nápadem. Sice je to trošku úlet a punk najednou, ale vyzkoušela jsem si to a opravdu jsem byla nadšená, takže se o to s vámi musím podělit.

O co jde? Jde o live cooking show, která probíhá každou středu od 19 hod na Instagramu @cafe_buddha. Nestíháte? Nehodí se vám to? Nevadí! Každý live stream ukládají a můžete si ho přehrát i zpětně. Každý týden se vaří jiný pokrm. Šéfkuchař Café Buddha Štěpán Návrat vám předvede přesný postup přípravy. Pokud vám chybí ingredience, můžete si je jednoduše objednat na webu www.shop.cafebuddha.cz a dovezou vám je až domů. Balíčky jsou vždy pro 2 osoby a cena se pohybuje kolem 450 – 600 Kč. Záleží na daném pokrmu.

Tak co si dáte?


Já jsem si vyzkoušela přípravu balijského Nasi Goreng. Ingredience zakoupíte TADY a live stream najdete TADY. Vyfotila jsem vám, jak to celé vypadalo. Ingredience byly zaslány na mou adresu, převzala jsem zásilku, rozložila ji na kuchyňskou linku a začala vařit! Když si na to vzpomenu, tak mám hlad. Jídlo bylo opravdu výborné. Jak můžete vidět, tak porce byly obrovské. Tento balíček vám v klidu stačí pro 3, možná i 4 osoby. My měly se ségrou oběd i na další den. :)

Zpříjemněte si večer i vy a vyzkoušejte live cooking show. Je to fakt pecka a budete žasnout, jakou dobrotu zvládnete uvařit! Pro více informací sledujte @cafe_buddha.

INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

5 komentářů:

  1. Joo, tak to je super nápad. A teď bych si dala závitky. 😃

    OdpovědětVymazat
  2. Krása :) Vypadá to hrozně lákavě!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to vypadá nádherně! :D docela z toho mám hlad..:D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Awesome and interesting article. Great things you've always shared with us. Thanks. Just continue composing this type of post.

    OdpovědětVymazat