Lucie Šumová: MAKE-UP NA VÁNOČNÍ PÁRTY

MAKE-UP NA VÁNOČNÍ PÁRTY

By | 12:30 11 comments


Chystáte se na vánoční večírek ve velkém stylu?
Ve spolupráci s Notino.cz jsem si pro vás připravila skvělý look na párty. Inspirovala jsem se u make-up královny Denisy Strapkové. Zkrátka mě mrzelo, že jsem si nechala ujít Halloween, protože tohle mě tak baví! A barevné čočky jsem prostě musela vyzkoušet. Jen už s nimi sobík vypadá trochu strašidelně. Co myslíte?



Nemám nafocený úplně krok po kroku, ale začala jsem tekutým make-upem Hello Happy od Benefitu. Zakrývá nedokonalosti, sjednocuje pleť a vypadá naprosto přirozeně. Což dnes sice nepotřebujeme, ale tím chci říct, že ho mám ráda i na běžné líčení.

Čím si make-up nanášíte? Já už asi půl roku používám Beauty Blender a strašně mi vyhovuje. Dříve jsem měla nějaké falešné a opravdu to nebylo ono. Rozdíl je znát! Nezapomeňte, že se Beauty Blender používá vždy vlhký! Před použitím pořádně namočte houbičku pod tekoucí vodou a důkladně vyždímejte. Poté zvětší objem, bude měkčí a při aplikaci do sebe nenasákne tolik make-upu. Houbičku namočíte do make-upu a začnete jemně vklepávat do obličeje, neroztírat. Otázkou často bývá, jak se Beauty Blender čistí. Používá se k tomu tento cleanser, který odstraní zbytky make-upů a bakterií.




Nově používám krycí korektor Eucerin na nedokonalosti jako je akné a zároveň pomáhá k jejich brzkému zmizení. Což úplně ohodnotit zatím nedokážu. 
Tady jsem vám vyfotila nějaké produkty na obočí, které ráda používám. Obočí jsem si zvýraznila, ale při líčení soba na obličeji jsem použila nakonec i hnědé stíny z paletky očních stínů nebo i oční linky, zkrátka vše co se dalo. :D Ale tyto produkty také doporučuji na běžné líčení! Hlavně Benefit Gimme Brow je můj oblíbený produkt.

Teď už mě čekala ta zábavnější část, vytáhla jsem všechny možné barvy na obličej, které jsem doma našla a začala jsem.. červeným nosánkem. Jak jsem pokračovala můžete vidět na fotkách. Myslím, že to nemusím ani úplně popisovat. K obrysům jsem nejvíce používala černé tekuté linky Dermacol – také mé oblíbené!




Všechno jsem se snažila přehnat, takže pořádná vrstva rozjasňovače nemohla chybět. Zlaté stíny jsem našla v paletce Urban Decay Naked 2 nebo v Makeup Revolution. Do koutku jsem dala bílý stín, ale záhyb oka jsem se snažila udělat tmavý. Namíchala jsem hnědé, vínové a černé stíny.

A hurá na třpytky! Na další fotce vidíte, jaké třpytky jsem doma našla. Nakonec jsem použila jen zlaté a stříbrné linky. Ideální by bylo si na to pořídit přímo třpytky na obličej, protože jsem měla zalepené celé oko. :D





Potom už jsem se blížila do finále. Nalepila jsem si umělé řasy a nandala si barevné čočky. Mám tyto žluté – Avatar a musím přiznat, že ze začátku jsem se lekla. Možná by se to hodilo spíše na Halloween, ale nakonec se mi to i líbí. Co myslíte? :)

Takhle to celé dopadlo..





Užijte si vánoční večírek!
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

11 komentářů:

  1. Tak to vypadá vážně úžasně! :) Povedený look, který jsem ještě nikde neviděla :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je nádhera! Neskutočne sa ti to vydarilo :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  3. The class today has become the happiest person I managed to find a part-time job at home and I really get interesting? fine gambling sites you can not thank

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné! Já tak tři roky zpátky užila taky takové extra líčení - sobí :D.

    OdpovědětVymazat
  5. Já sice na žádné takové párty nechodím, ani jsem se takhle nikdy nenamalovala, ale je to mega roztomilý a jsi šikovná! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Všude kolem se to teď hemží jelíkovým makeupem, ale takhle hezký, jako máš ty, jsem neviděla nikde! <3 :-)

    OdpovědětVymazat
  7. "
    Great post! We would like to feature your post on Tropika Club too if that's possible?
    Tropika Club Deals is part of the Tropika Club ecosystem:

    Tropika Club Deals – Search for the best voucher and coupon deals
    Tropika Club Bookings – Discover and book services at amazing off-peak discounts
    Tropika Club Magazine – Get the latest scoop on beauty, wellness, eats and all things Singaporean


    Tropika Club Deals is ideal for customers who want to discover the best deals without having to commit to a specific appointment date and time. Deals allow customers to buy vouchers and coupons in advance and to arrange the appointment directly with the merchant or business. Customers can also buy vouchers as gifts or to use for the future.

    Tropika Club Bookings is ideal for customers who want to see the full selection of a merchant or business. Customers can search by merchant or service categories and then choose from a full range of service offerings. Customers can also see if there are any off-peak discounts for the selected service(s). Customer will book the appointment for the specific date and time.

    Tropika Club Magazine crafts and curates articles for the discerning Singapore male and female. We provide up-to-date articles on Beauty and Vogue for gals, and articles on Grooming and Style for guys. We also cover local Singaporean content under City. Supporting Tropika Club’s vision to bring the best beauty, wellness and fitness services to our visitors, we also have a review section on the best services and selections under Top Picks. This features the Top 10 rankings for your beauty and wellness salons based on the various regions in Singapore. Tropika Club Deals brings to you great deals and offers from our merchants in the form of amazing discounted vouchers and codes. In addition, enjoy cashback as much as up to 5% for each purchase you make, regardless of the amount you spend. Think Cashback. Think Tropika.
    "

    OdpovědětVymazat