Lucie Šumová: #FANDIMEZENAM

#FANDIMEZENAM

By | 15:21 4 comments


Tímto článkem chci poděkovat COSMObloggers a AVONU za příležitost navštívit workshop ve spolupráci s Avon + Mamma centrum.

Jednalo se o osvětu ohledně rakoviny prsu a možnost soukromého vyšetření. Paní primářka centra nám osvětila problematiku rakoviny prsu, poučila nás o prevenci, ukázala, jak správně provést samovyšetření, které by mělo být samozřejmostí pro každou z nás. Pravidelně každý měsíc. Určitě se podívejte na precizní návod na www.zdravaprsa.cz a při jakékoliv nejistotě navštivte lékaře. Poté následovalo soukromé vyšetření. Byly jsme v Mamma Centru Brest Unit Prague na Hradčanské. Mladá pacientka a koordinátorka projektu Bellis Young and Cancer Nikola se s námi podělila o svůj příběh z pohledu pacientky. 




Projekt Bellis Young and Cancer je tu pro každého a zaměřuje se na mladé pacientky (do věku 45 let), které procházejí nebo prošly léčbou spojenou s nádorovým onemocněním prsu. Hlavním cílem je propojení mladých pacientek v průběhu léčby a po prodělané léčbě. Pořádají charitativní akce, sdílí své příběhy, zkušenosti a napomáhají si v návratu do běžného života a začlenění se zpět do společnosti. Hledají nové motivace a nové impulsy, které mohou překonat obavy a nástrahy po prodělané léčbě. Dalším cílem projektu je zvýšení povědomí veřejnosti o nutnosti prevence karcinomu prsu u mladých dívek a žen.



Chtěla bych vás všechny hlavně pozvat na AVON POCHOD, který se koná už za týden 9. června 2018. Letos Avon Pochod díky vám slaví už 18. narozeniny. Já tam budu a už se na ten zážitek těším.

Žena podporující jinou ženu je nezdolným prvkem, který dokáže zázraky a který je třeba oslavovat. Oslavme život a pojďme zafandit v růžové všem ženám a zejména pacientkám s rakovinou prsu, jejich rodinám i přátelům. Vstupenkou na Avon Pochod za zdravá prsa je charitativní tričko Klára. Kde ho koupíte? TADYLetos vaše peníze putují na podporu neziskových projektů spojených s bojem za zdravá prsa: bezplatná AVON linka za zdravá prsa, Ženy ženám, Screeningový výzkum a provoz Aliance žen s rakovinou prsu.

#FANDIMEZENAM



Na fotografiích vidíte článek MYSLETE NA SVÉ ZDRAVÍ, který byl v květnovém Cosmopolitanu společně s naší návštěvou v Mamma centru. Děkuji za tuto příležitost, že jsem se dozvěděla o nemoci víc, o samovyšetření, o projektu Bellis, poslechla si příběh od Nikol a také se mohla nechat vyšetřit. Avonu ještě děkuji za produkty na vyzkoušení.
Mějte se rádi a myslete na své zdraví!














INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

4 komentáře:

  1. Ach jo, tohle téma se mnou tolik rezonuje, až bych raději nevěděla, o co se vůbec jedná. Ale bohužel moje babička i mamka si obě prošly touto nelehkou nemocí a já byla při tom s nima. Od té doby pravidelně docházím na mamograf a jsem připravena, že tento zákrok může potkat i mě.

    OdpovědětVymazat
  2. Stylové oblečení? Vytvořte si krásný komplet, zkombinujte elegantní dámské kalhoty nebo sukni s jednou z našich módních a vkusných halenek. Stejnorodý outfit můžete sestavit z oblečení ve stejných barvách, např. černá halenka s dlouhými rukávy a jemnými průramky + černé úzké kalhoty + kozačky. Pokud dáváte přednost barevnějšímu oblečení, zkombinujte elegantní halenku se vzorem nebo halenku ve fialové či bílé barvě s oblíbeným spodním dílem a botami na podpatku. I jednoduché, ležérní kalhoty a elegantní halenka mohou vytvořit ten nejstylovější vzhled!

    OdpovědětVymazat