Lucie Šumová: SPOJENÍ TRENDY OUTFITŮ A DOKONALÉHO LÍČENÍ

SPOJENÍ TRENDY OUTFITŮ A DOKONALÉHO LÍČENÍ

By | 13:36 8 comments
Nedávno jsem se zúčastnila moc pěkné akce a dnes bych vás na ni chtěla vzít s sebou. Jednalo se o event značek KLiNGEL a REVLON a šlo o spojení módy s kosmetikou. Na akci jsem dorazila společně se sestrou Veronikou a jak už asi víte, tak jsme začaly natáčet videa na náš YouTube kanál. Tímto vám představuji naši novou sérii videí – EVENT REPORT, ve kterých vás budeme brát právě na přesně takové akce. Koukněte na první video a dejte vědět, co na to říkáte. Pokud raději čtete a prohlížíte fotky, tak pokračujte v článku. :) Akcí se teď sešlo více, tak máme natočeno několik dalších, které brzy uvidíte.





Celá akce se konala na lodi Admirál v Praze. Už jen to místo byla nádhera! Posadily jsme se k ostatním blogerkám (mezi kterými byla třeba i Bára!), dostaly jsme welcome drink a vše mohlo začít. Značky si pro nás připravily trendy v líčení a stylistka Jana Tomas nakombinovala oblečení na míru pro výherkyně facebookové soutěže. Koukněte se na výsledek!

Všechny říkaly, že normálně se vyhýbají barvám, nenosí šaty a stále chodí v černé barvě. Musím říct, že když jsem je takhle viděla, tak by mě vůbec nenapadlo, že podobné oblečení nenosí každý den. Moc jim to slušelo a stylistka to vybrala a sladila opravdu skvěle. Nejvíce se mi líbily světlé šaty a nebo outfit, který na sobě měla paní z KLiNGEL, která nás provázela celou akcí. Její outfit můžete vidět ve videu. A o make-up se postaral Revlon!







A ten catering, který pro nás byl připravený? Myslím, že jeden z nejlepších! Losos, Caesar salát, Caprese, brambory, krevety, dortíčky. Nechybělo nám vůbec nic. Jídlo bylo fakt výborné, takže botel Admirál doporučujeme všema deseti!













Posezení u skvělého jídla v dobré společnosti bylo velice příjemné. Hlavně bylo nádherné počasí a výhled z lodě na Prahu je také moc pěkný. Fakt se nám tu líbilo a se ségrou jsme dokonce odcházely jako poslední.

Vytáhla jsem nové šaty, které jsem pořídila na B&L not only fashion bazaru od Barči. Vtipné bylo, že Bára měla šaty naopak ode mě a potkaly jsme tu ještě Beccu, která dorazila v šatech, které měla také z bazaru. Prodávaly se tam prostě opravdu parádní kousky! O bazaru ještě určitě připravím článek zvlášť, protože se povedl! S holkama jsme byly nadšené a určitě uspořádáme něco dalšího.







Na konci videa ukazuji, co jsme dostaly za dárečky. Za poukázku jsem si právě objednala malou kabelku, květovanou halenku a náhrdelník. Nabízí hodně módu pro starší, ale i mladé holky si tu najdou své! Nabízí oblečení pro ženy, muže, doplňky, kosmetiku, ale i doplňky do bytu. Z této stránky mám beauty organizér, který jsem vám už ukazovala TADY a je úplně nejlepší!


Děkujeme za pozvání!
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

8 komentářů:

  1. jéj, paráda! :) a to občerstvenie, jedná báseň ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo ty jídla vypadají skvěle :O a nádherné šaty :)

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  3. Jej a tá ta kabelka jako dárek je perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně by se také tato kabelka líbila

    OdpovědětVymazat
  5. Doplňky, zimní móda MOHITO
    Hledáte dokonalé doplňky na zimu? V této sezóně volte hrubé šály, módní rukavice, pletené kukly, barety a šály. Tyto doplňky vás skvěle ochrání před chladem a větrem, ale také zpestří mnoho stylizací. V MOHITO najdete zimní doplňky v různých barvách a vzorech. Podívejte se, co jsme pro vás připravili!

    https://www.mohito.com/cz/cz/doplnky/zimni-doplnky

    OdpovědětVymazat