Lucie Šumová: MŮJ KOSMETICKÝ STOLEK

MŮJ KOSMETICKÝ STOLEK

By | 17:43 11 comments
Zajímá mě, jak skladujete kosmetiku, proto jsem se rozhodla věnovat článek své toaletce. Ukážu Vám, jaký krásný beauty organizér jsem si pořídila na kosmetiku a pár nových produktů od značky Inglot, se kterou jsem do teď žádné zkušenosti neměla. A nejen to! Narazíte v tomto článku i na spoustu dalších kosmetických značek, jdeme na to!



Dříve jsem měla po kosmetickém stolku rozházené šminky, což nevypadalo moc hezky.Vypadalo to jako pěknej nepořádek, ještě jak se to hromadilo. Pak jsem měla po stole kosmetické taštičky a vždycky před líčením vše vyndala a po nalíčení to zase naházela zpátky. Taky blbost. Většinou jsem spěchala a ani to zpátky nenaházela, haha. Jednoho dne jsem narazila na beauty organizér na stránce Klingel. Líbil se mi až jsem si ho konečně objednala! Dorazil, složila jsem ho a tadá! Mám ho na toaletním stolku a podle mě to vypadá fakt dobře. Radost z toho mám ještě teď. Všechny šminky mají své místo a vejde se toho do něj opravdu hodně, jen teda čím víc ho nacpete, tím hůř to podle mě vypadá. Koukněte se sami! Samozřejmě ho nemusíte využívat jen na šminky, ale klidně i na šperky nebo parfémy. A nezapomeňte mi v komentářích prozradit, jak skladujete kosmetiku Vy. Máte také nějaký podobný organizér? Nebo neplánujete koupit? Můj koupíte TADY. Rovnou bych si měla objednat další a ten si složit v Praze v pokojíčku, jéé.











Pokud sháníte doplňky do bytu, tak určitě stránku Klingel doporučuji, ale nabídce mají dokonce oblečení, doplňky nebo i kosmetiku. Koukněte! Mně zaujaly ještě šperkovnice, která je lepší? Tahle nebo tahle? Poraďte prosím! Jinak jsem si na tomto eshopu objednala dokonce batůžek, cardigan a kabelku, kterou teď tahám pořád. Vše mi přišlo v pořádku. Jen teda u kabelky se spletla barva, ale nebyl problém výměny. Máte zkušenosti s touto stránkou?



Na fotografiích můžete také vidět mé oblíbené produkty. Třeba o balzámech na rty ONEST jsem Vám povídala už několikrát a zamilovala jsem si teď tento krém na obličej od Benefitu, je tak příjemný. Celkově Benefit miluju, už jen každé jejich balení vypadá úžasně. Bohužel jsem narazila už i na produkty, se kterými jsem spokojená nebyla, například gelové oční linky, Foolprooff Brow Powder na úpravu obočí nebo rozjasňovač Watt’s Up!, ale tomu plánuji dát další šanci. Používáte některý z produktů?







Dále bych Vám ráda ukázala nové produkty od značky INGLOT, jak jsem slíbila na začátku článku. Zatím testuji, takže Vám produkty spíše ukážu a hlavně Vás nalákám na slevy, protože ty mají teď veliké!! Jak jsem psala, tak jsem do nedávna s touto kosmetikou žádné zkušenosti neměla, proto mě lákalo ji vyzkoušet. Jsem spokojená. Největší radost mám ze štětce, protože tak příjemný štětec jsem opravdu nikdy neměla. Na druhé místo bych dala podkladovou bázi pod make up, která pleť krásně vyhladí a zaručí dlouhotrvající make up po celý den. Vždycky ho používám moc ráda, jinak ještě mám dobré zkušenosti s bází Sephora nebo Dermacol, ale od Oriflamu mě nijak moc nenadchla.



Tužku na obočí mám v odstínu 506 a trefila jsem to skvěle! Bohužel řasenku na tvarování obočí jsem už netrefila. Vzala jsem si 01 a je moc světlá, achjo. Jinak podobné řasenky na obočí používám ráda, protože je to rychlé a nějak moc si obočí nemaluji. Rtěnka se hodí vždycky. Vzala jsem si odstín 187, ale mají jich tolik, že výběr je opravdu na dlouho! A matující pudr je moc fajn, přirozeně zmatní Vaši pleť, což mi vyhovuje. Jediný mínus je, že si k ní máte pořídit paletku, což už mi nějak nedošlo a nepřečetla jsem si to. Škoda, že nemají normální balení.

Dalším novým kosmetickým produktem je u mě paletka tvářenek ze Sephory, která je nádherně třpytivá a obsahuje dvě tvářenky, jeden rozjasňovač s perleťovým nádechem a jeden bronzer. Dostala jsem ji jako dárek od kamarádky a myslím, že se úplně trefila. Opravdu mi tím udělala radost, ještě s tím nádherným zlatým kartáčem z Reservedu.

Na fotku jsem přidala nejoblíbenější parfém Olympea od Pacco Rabanne, který jsem dostala od sestry k narozeninám, děkuju. Dala mi k němu i malý rozprašovač do kabelky, takže teď ji budu nosit u sebe pořád. A protože miluji vůně, tak aby toho nebylo málo, tak na další fotce mám mini Karla a Versace. Daisy od Marca Jacobse už u mě sice není novinkou, ale také tento parfém ráda doporučím. A to by bylo pro dnešek vše! Tak zase příště a prozraďte mi Vaše kosmetické novinky a hlavně, jak sladujete kosmetiku. Mějte se hezky a krásný pátek!






INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

11 komentářů:

  1. Značku Inglot znám a poprvé jsem si objednala minulý rok, když také měli velké slevy! Docela me mrzí, že se v české blogosfere o této značce málo mluví, protože já jsem se vším maximálně spokojena :)
    Jinak kosmetický stolek mam stejný a je bozi :) Ale opravdu jsi me nalakala na ten organizer, vypadá skvěle :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem s kosmetikou od Inglot opravdu spokojená a myslím, že to nejsou mé poslední produkty! :) A organizér určitě doporučuji také!

      Vymazat
  2. Tak tvá toaletka je naprosto kouzelná a dokonalá ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Hrozně se mi tvoje uspořádání kosmetiky líbí :) jinak z těch šperkovnic se mi víc líbí ta první, ale je to těžké, hezké jsou obě. Já jsem zrovna teď dostala novou koupelnovou skříňku, protože mám kosmeticky vážně moc a nemám už ji kam dávat :D teď ji skladuji ve dvou kosmetických kufřících a potom ve dvou koupelnových skříňkách :D

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! :) Jé, tak to musíš být úplnej milovník kosmetiky, to je skvělý! :D :)

      Vymazat
  4. Nádherné fotky! Ten organizér je úžasný, veľmi sa mi páči aj ten bronzovo ladený kútik :) Naozaj krásne

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, pochvala fotek mi udělá vždycky radost! :)

      Vymazat
  5. Nemala by byť reklama označena?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, reklamu moc neoznačuji, ale jedná se o spolupráci se stránkou Klingel :)

      Vymazat
  6. Wau musim říct že pěkná výbavička, já teď spíš řeším nějakou dětskou kosmetiku něco v tomhle stylu jakože kosmetiku pro děti jelikož jsem čerstvě maminka tak moje starostka věci jsou trochu bokem. Ale i tak si ráda něco pořídím jednou za čas. Naposledy asi pěknou kosmetickou taštičku se zebrim vzorem.

    OdpovědětVymazat