Lucie Šumová: UŽ JE TO 10 LET!!

UŽ JE TO 10 LET!!

By | 3:44 2 comments


Tyjo, to už je měsíc zpátky, vlastně ještě déle! Přesně 15. listopadu jsem byla na krásné akci. Vlastně rovnou na dvou, ale začneme od začátku. Jednalo se o oslavu 10. narozenin, které slavila Fashion Arena Prague Outlet. Přiznejte se, kdo z Vás se tam byl podívat? Protože od 17. – 19. listopadu se slavilo také a byl pro Vás připravený bohatý program, poradentství stylistek, fotokoutek, soutěže, módní přehlídky i Nikol Moravcová, která celou oslavu moderovala a hlavně plno slev a občerstvení! Zpátky k našemu odpoledne, který jsem si užila společně s Kamčou, Kristý, Kubou, Dášou a potkala se s Niky, Vendy a Míšou, které se brzy rozutekly. Myslím, že jsme se hezky sešli, anebo moje kamarádky blogerky, haha!



Na Náměstí republiky nás naložil autobus a odvezl do Fashion Areny. Myslela jsem, že pokud nemáte svůj odvoz, tak se tam dostanete akorát tak Fashion Busem z konečné stanice metra A – Depo Hostivař, ale ne. Každý den je ve 13:00 vypraven z Náměstí Republiky autobus, který Vás odveze za nákupy do Fashion Areny a zpátky se vrací v 17 hodin. Zpáteční jízdenka stojí 100 Kč a koupíte si ji u stánku cestovní agentury BEST TOUR před Českou národní bankou, kde je i nástupní stanice. Po příjezdu do FAPO předložíte jízdenku v Informačním centru a získáte tak VIP DAY PASS, díky kterému můžete čerpat dodatečných slev ve výši 10% z outletových cen ve vybraných obchodech. Takže pokud máte dnes čas a nemáte vánoční dárky, tak hurá do Fashion Areny, která Vám nabízí zboží více než 200 značek s 30 – 70% slevou každý den. Otevřeno je od 10hod do 20hod.



Víte, že je to první outletové centrum nejen v Praze, ale v celé České republice? A už je tu 10 let! Od samého začátku se změnil exteriér i interiér centra, rozrostla se nabídka luxusních módních značek jako je Polo Ralph Lauren, Armani Outlet, Vercase Jeans, Pandora a mnoho dalších. Pokud chcete nalákat na úplně nové obchody, tak jedním z nich je Karl Lagerfeld, který je neskutečně originální a teď nějak až moc oblíbený, co si budeme, úplně se s ním roztrhl pytel (:D) a druhý ODD MOLLY z Kalifornie. Pokud Vás zajímá Ralph Lauren, tak se podívejte na rok starý článek plný fotek TADY, když jsem byla na otevíračce. Je to tam fakt obrovský a krásný!!





No a co bylo na celé akci nejlepší? JÍDLO!! Jako vždycky.. a co by to bylo za oslavu bez dortu? Vše bylo tak krásně nazdobené a zlaté. Opravdu si s tím dali práci. Jako ty zlaté makronky? Zlaté sushi? No nádhera. Tyhle všechny fotky už jsou ve VIP Lounge, kde nás přivítala ředitelka Lenka Čapková. A protože jsme měli opravdu velký hlad, tak jsme pak ještě skončili za rohem v Regal Burgru, který byl super! Achjo, jsme fakt nenažranci.














A naše černá crew!! To mě fakt pobavilo, ani domlouvat jsme se nemuseli. :D 




Po všech dobrotách jsme se vydali na nákupy a jelikož jsme šli všichni společně jako velká skupina, tak se moc nakupovat nedalo, každému z nás bylo blbý si jít něco zkoušet, aby ostatní čekali, znáte to? :D Ještě chudák Kuba s náma holkama. I tak si myslím, že jsme si to užili a byla sranda. Já nakoupila nakonec u kosmetiky! Fakt doporučuju! Vždycky jsem myslela, že v outletovém centru neseženu make-up ve správném odstínu nebo nositelné odstíny rtěnek. Myslela jsem, že tam jsou kousky, které nikdo nechce, ale mýlila jsem se! Sehnala jsem svůj oblíbený parfém Michael Kors a make-up od Clinique Double Wear a ještě jsem ušetřila!

S holkama máme i skvělý fotky z parkoviště, za které děkujeme Dáše. Na sobě mám kabát a šálu z H&M, košilové šaty z Tamsin a vysoké kozačky z casnaboty.cz. :) Sledujete Kamču a Kristý?





A to není všechno!

V ten samý den jsem pokračovala s Kamčou a Kristý do Loft Cafe Karlín (skvělá krásná kavárna se super limonádou), kde bylo připraveno příjemné posezení. Bylo to tak příjemné, že hodily letěly tak strašně rychle, že jsme si musely posunout cestu domů do Liberce, kterou jsme fakt sotva stihly, to už jsme musely doslova utíkat! Věřte mi, že to už moc příjemné nebylo. :D Stálo to za to! Event byl inspirovaný dánským "hygge" receptem pro štěstí. Znáte tu knihu? My jsme ji dokonce dostaly, tak už bych ji měla konečně  pořádně prolistovat. A vůně, které nám byly představeny? Opravdu moc příjemné! Více se mi líbila ale pánská, musíte vyzkoušet. A jé, tady máte další tip na dárek, ale já už doufám, že máte nakoupeno!












Za fotky z této akce děkuji Kamče.
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

2 komentáře: