Lucie Šumová: 55 TIPŮ NA DÁRKY

55 TIPŮ NA DÁRKY

By | 19:17 5 comments
Přiznejte se, kdo ještě nemá dárky? Pokud nevíte, co komu pořídit, tak dnes pro Vás mám 55 tipů na dárky. Věřím, že něco vyberete. Nerozdělovala jsem to na dárky pro ni, pro něj, ale prostě tady máte úplně všechno. Pokud Vás napadá něco dalšího, tak sem s tím! Já už mám asi nakoupeno, tak třeba mě inspirujete na další rok.





1. Náhrdelník s Elementem- Jelikož jsem posedlá znameníma, tak mě náhrdelníky s Elementem opravdu zaujaly. Sama už svůj mám a nosím ho pořád. Na fotce je stříbrný náhrdelník inspirovaný védskou astrologií, povrchová úprava pozlacení. Mají také růžové zlato nebo stříbro. Dle védského učení slouží nebeská tělesa jako ukazatele životní cesty. Umožňují porozumět roli karmy v živote jednotlivce a nabízejí způsoby, jak odvrátit či omezit negativní události. Dle postavení planet v okamžiku narození náleží každý člověk jednomu ze čtyř elemtnů. Ať jste Země, Voda, Oheň nebo Vzduch, naleznete v kolekci ten Element, který ve Vaší mysli a těle převažuje. Já jsem střelec a mám svůj Element Oheň! Myslím, že tohle je opravdu moc hezký jako dárek. Celou kolekci si můžete prohlédnout TADY, mají i naušnice, kdyby náhrdelník nestačil. Jinak na stránce MOOYYY najdete mnoho dalších krásných šperků.





2. Dárkový set pyžama DKNY- spací souprava vypadá podle mě super a prodávají ji v dárkové krabičce, takže je to vyložene tip na Vánoce, protože sám pro sebe si to asi nikdo nekoupí nebo snad jo? Mně se líbí nejvíce černý set s trikem, který mají i růžový a tmavě modrý, ale nejsou to jediné sety, které prodávají. Seženete i s košilkou nebo takovou košili s krátkým rukávem, určitě koukněte na vše TADY.

3. Parfém- Fakt miluju parfémy! Mám dva nejoblíbenější, na které nedám dopustit. Prvním z nich je Paco Rabanne Olympea a druhý Michael Kors. Ráda zkouším i nové, takže by mi udělal radost asi jakýkoliv, ale tyhle dva jsou pro mě zatím top. Pokud neznáte, určitě vyzkoušejte. Co Vaši oblíbenci? A taky Vám vždy udělá takovou radost, když Vám někdo pochválí vůni? Nezapomeňte se podívat také na dárkové sady.



4. Spodní prádlo- nějaký set Calvin Klein, Tommy Hilfiger nebo DKNY? Doporučuji stránku AndYou.cz, kde s kódem "luciesumova" dostanete alespoň 5% slevu a při registraci 10%! A dorazí Vám ten nejvoňavější balíček a ani starosti s balením si dělat nemusíte. Mají i krásné mikiny, trika, tepláky,.. Nebo mrkněte na el.ka underwear.



5. Hodinky- Za mě doporučuji značku Mockberg, alespoň já od nich teď nosím hodinky pořád. Dále mě napadají podobné Daniel Wellington nebo Cluse. To jsou podle mě hodinky, které Vás neomrzí. Doporučuji také dřevěné hodinky, které vypadají fakt dobře. Já je takhle jednou darovala a nechala jsem na ně vyrýt nápis "S láskou L." a myslím, že to na nich bylo to nejhezčí. Byl z toho jedinečný dárek.



6. Sluchátka- Co třeba tyto krásné bílé Panasonic? Jsou to přímo RP-Hf500 a jsou vyšším modelem ,,streetové"řady HF. Jsou určeny pro ty, kteří si hudbu rádi dopřávají venku, ale zároveň i přes okolní ruchy vyžadují vysokou kvalitu zvuku. To zní dobře, ne? Nebo klasika Happy Plugs? Zlaté nebo stříbrné?



7. Dupačky pro dospělé na doma- Sama sobě bych tohle nikdy nekoupila, ale jako dárek je to podle mě super a vtipný. Kdo z Vás by nechtěl trávit neděli v tomhle chlupatém oblečku doma na gauči? Haha. Seženete na skippy.cz a nejvíce mě zaujal teddy polar bear i s ouškama! A pozor! V balíčku Vám dorazí i s bačkůrkama! Já dostala k narozeninám tyto boží z Croppu a nosím je doma pořád.





8. Polaroid- Ráda dostávám věci, které bych si sama nekoupila, ale přitom se mi líbí a chtěla bych je. Jen nemůžu mít všechno a nemám na rozhazování, žejo. Takže jednou z těchto věcí je i polaroid! Vlastně jeden mám a to Polaroid Z2300, který jsem jednou vyhrála, ale fotky z něj nejsou tak pěkné jako z jiných. Koukněte na TENTO článek. Instax Mini je lepší!





9. Happy Socks- Veselé ponožky frčí pořád! Na happysocks.com mají zrovna poštovné zdarma, tak toho můžete využít. Seženete tam i roztomilé dárkové krabičky.



10. Kryt na mobil- Já už mám kryty jen od Richmond & Finch, protože jsou vážně boží. Já nikdy nevěděla, který vybrat dřív! Už jsem Vám o nich psala také TADY. Pořád platí, že s kódem "luciesumova20" dostanete 20% slevu na celou Vaši objednávku! Hned mě dále napadá pouzdro na notebook nebo takové ty samolepky na něj.

11. Diář- Minulý rok jsem sáhla po Dolleru, který jsem koupila jako dárek, ale i pro sebe. Nakonec mě dost brzo přestalo bavit si všechny dny a měsíce nadepisovat. Dost blbý, když si chcete napsat něco na léto a musíte si kvůli tomu vyplnit všechny měsíce a dny.. Na další rok mám diář Love&Story, který je úplně dokonalý! Můžete si vybrat ze dvou a je mi jasný, že nebudete vědět, který dřív. Buď Fashionista nebo Traveler. Mně se líbí víc ten druhý, ale bohužel tolik necestuji, tak jsem se rozhodla pro módu. Dále doporučuji, ať se mrknete na VeroPlanners, které dělá šikovná dvacetiletá slečna a vypadají také krásně. Jen si nejdříve ověřte, jestli darovaný už diář pořízený nemá. Já už jsem na nový rok totiž připravená!

















12. Doplňky do bytu- Ať už beauty organizér, šperkovnicesamolepky na zeď, stojan na šperky nebo obrazy a plakáty.. tak i takové dárky mi připadají moc hezké. A co udělá radost vždy, tak to je rámeček s fotkou.



13. Svíčky, vonné tyčinky- nejlepší jsou svíčky IKEA nebo mám teď obří super voňavé z H&M, doporučuji kouknout také do Zara home a nebo svíčky Yankee Candle, které jsou teda dost drahé. Za tolik peněz bych sama sobě svíčku nikdy nekoupila, ale kdyby mi ji někdo dal, tak radost mám! A vonné tyčinky Vám asi moc neporadím, protože žádné nemám, hah.

14. Kulma na vlasy- doporučuji automatickou loknovací kulmu od Babyliss nebo nějaký z jejich dalších produktů. Mám kulmu, fén i žehličku a jsem moc spokojená. Nedávno mě potěšila kamarádka dárkem k narozeninám. Darovala mi kulmu a to proto, že dva týdny před tím jsem ji sháněla v Praze, jestli nemá na půjčení (svou jsem zapomněla doma v Liberci a chystala jsem se na akci v Praze). Fakt mi udělalo radost, že si na to vzpomněla a darovala mi kulmu, ať mám jednu i v Praze! Děkuju! Jinak brzy budu testovat Fashion Stylist 3in1 od Rowenty, tak to jsem zvědavá, protože s ním můžete vlasy rovnat, natáčet i vlnkovat.

15. Poukaz- co třeba nějaký na all you can eat až k prasknutí? Samozřejmě nezapomeňte ho koupit i pro sebe, ať můžete jít spolu, haha. Doporučuji Pizzu Nuova nebo Brasileiro v Praze. Zkuste také kouknout na Slevomat, určitě tam také na něco narazíte. Takové dárky já ráda!




16. Epilátor/Zastřihovač- Pro ženu dámský holící strojek a epilátor, který se dá použít také pro hloubkové čištění pro hladší tělo i obličej, stačí vyměnit nástavec! A pro muže zastřihovač vousů/vlasů? Co říkáte?



17. Boty- tenisky nebo ty nejbláznivější nejchlupatější bačkory, na které narazíte? Když nad tím tak přemýšlím, tak mně udělá radost fakt všechno!





18. Kniha- Vietnamská kuchařka? Malý pražský erotikon? Bábovky? Osm? Nejbarevnější kuchařka od Kamu? Love x Style x Life? Tajemství? Hygge- Prostě šťastný způsob života?OVŠEM od Kovyho? Nebo co třeba Kniha snů, o kterou si brzy budete moct zasoutěžit na mém Instagramu?






19. Kurz vaření- nedávno jsem na jednom byla od Catleru a byl to skvělej zážitek, doporučuji! Článek o kurzu si přečtěte TADY.





20. Dárková karta- Myslím, že tímto dárkem nikdy nezklamete a alespoň si může člověk vybrat sám. Mně by udělala nejvíce radost poukázka do Sephory nebo Zary.

21. Hrnek- k tomu můžete dát kávu, horkou čokoládu, oblíbené čaje a vymyslet hezký balíček





22. Kosmetika- Všude najdete krásné balíčky s kosmetikou, které jsou výhodné a vypadají prostě božsky. Takový balíček mi udělá strašnou radost vždy, ať už ho dostanu nebo si ho koupím. Sice to jsou produkty, které zrovna úplně nepotřebuju a obešla bych se bez nich, ale jsou taaak krásné. Ségra říká, že jsem v tomhle úplnej blázen, ale věřím, že nejsem sama. A takových rtěnek není nikdy dost přece. Nebo doporučuji mé nejoblíbenější balzámy na rty ONEST.

23. Smoothie mixér- tak přesně TENHLE mám a zbožňuju ho. Od teď bych nakupovala pořád jenom hromadu ovoce a dělala si smoothie misky každý den. Můžete mi doporučit Vaše nejoblíbenější smoothie!



24. Daruj hvězdu- tohle je tak pěkný! Daruj hvězdu a pojmenuj si ji! (I když docela blbost, co si budeme povídat)

23. Wellness- zkuste kouknout na Slevomat a další podobné portály :)

26. Oblečení- Stačí se trefit do vkusu a myslím, že i z trika bude obrovská radost! Já mám ráda i měkkouše, haha. Zkuste kouknout třeba do nově otevřeného Forever 21 na Chodově, který je dvoupatrový a udělejte radost žlutou taštičkou.

27. Sada čajů, čokolády, kafe- a k tomu třeba i ten roztomilý hrníček :)

28. Peněženka- joo, nějakou koženou na celej život, tu bych potřebovala! :D

29. Pásek- to samý jako u předešlého bodu!

30. Čepice- rovnou i rukavice nebo šála? Proč ne. :)

31. Štěňátko/koťátko- může být lepší dárek? Haha.

32. Batoh, kabelka- jen se trefit do vkusu stejně jako u oblečení!




33. Župan- nejlíp ten nejchlupatější a nejteplejší a k němu rovnou bačkůrky. :) Musíme dělat radost i sami sobě! Takže já už čekám na vínový župan DKNY, který mají i černý a bílý.

34. Lapač snů- miluju!! 



35. Pouzdro na pas- rovnou k tomu můžete darovat visačku na kufr!

36. DIY- vyrobte něco! Stačí i napsat něco (co máte spojeného s osobou, kterou obdarováváte) na hrnek, triko, plátěnou tašku,..

37. Stírací mapy, cestovní deník nebo cestovatelský pas s razítkem- pro správného milovníka cestování je to určitě krásný dárek! Stírací mapy seženete od Luckies (nebo můžete vyrobit vlastní), cestovní deník TADY a pas s razítkem TADY.

38. Penál- žlutý najdete TADY, červený TADY, s pandou TADY a ve tvaru rybky TADY. Do něj můžete hodit nějaké pěkné propisky a k tomu vybrat hezoučký zápisník. Nebo dovnitř hodit něco úplně jiného, co by tam nikdo nečekal- šperk, něco sladkého,..


39. Plátěná taška- koukněte na tyhle- Nejlepší babička, Život je těžkej, ale já to unesu, NĚCO NESU a nebo si kupte nepopsanou a něco na ni napište, což už jsem dávala jako typ v DIY, ale vyrobit můžete cokoliv. :)

40. Rádio- Plátěnou tašku Nejlepší babička bych už měla a protože ta má si přála ještě rádio, které bude na CD, tak jsem objednala Sencor SPT 1600 a předám tento tip na dárek i Vám, protože sama mám vždy největší problém vybírání dárků pro babičku nebo tátu.



41. Termoska- nebo KeepCup!

42. Zástěra- a k tomu pořádnou kuchařku (nebo již zmiňovaný kurz vaření)! V Tigeru najdete i vtipné věci do kuchyně.

43. Sladkosti- komu neudělají radost sladkosti? Miluju ferrero rocher, m&m's, vše od kinder, rafaelo, polomáčené, studentskou pečeť a všechno další..

44. CD/DVD

45. Lístek na koncert- to mi připomnělo, jak jsem minulej rok dostala lístek na koncert Justina Biebera, netoužila jsem po tom, vůbec, ale jak jsem si to nakonec užila a líbilo se mi to.

46. Povlečení- praktickej, ale hezkej dárek :)

47. Poukázka do kina- na Chodově je jediné all-inclusive kino, tak můžete zkusit to! V ceně máte neomezenou konzumaci jídel a nápojů, příjemnou atmosféru ve VIP lobby a sledujete si tam filmy z luxusních kožených a polohovatelných sedaček. To zní dobře ne? Do tohoto VIP sálu stojí 550Kč.

48. Světelný box- nebo jsem snad jediná, kdo ho ještě nemá? Ano, myslím TENTO.

49. Brýle- Já teda nesnáším cokoliv na hlavě- čepice, brýle,.. ale pro někoho fajn dárek ne?

50. Deštník- já mám třeba krásný žlutý happy rain z Daichmannu. :)

51. Powerbanka- tuto zlatou se svítícím zrcátkem seženete TADY, dále mě zaujala v dárkovém balení s peněženkou TATO nebo se mi líbila růžová TADY
52. Něco voňavého do vany- ani nevíte, jakou radost by mi udělala koupelová bomba od Lush! Mají i krásné sprchové gely, želé, peelingy, krásné balíčky a mnoho dalšího. Potěší i sada šamponu s kondicionérem.

53. Dárkový poukaz ke kadeřnici- Já nedávno byla v Praze u Lukáše Odstrčila a doporučuji! Jsem spokojená a jako dárek by mě to ani nenapadlo, ale když povídal o tom, že má i dárkové poukazy, tak to bylo jasný! Alespoň někoho donutíte si udělat čas sám pro sebe. :)



54. Box přímo pro darovaného- vemte krabičku a vytvořte přímo balíček pro darovaného! Dejte tam, co máte společného, co má rád nebo udělejte balíček přímo na nějaké téma. Můžete ke každé věci i něco hezkého napsat. :) Koukněte na TENTO článek, kde máte krásný tip na dárkovou krabičku.

55. Letenka- Co je víc než společné zážitky? Tak kam to bude?

A mít kluka, tak mu určitě daruji šekovou knížku splněných přání! To mi připadá úplně super nejlepší. :D Ráda dávám dárky, strašně mě baví vymýšlet. Jo a ještě mě napadlo darovat nějakou stolní hru nebo něco na cvičení, ale 55 je hezký číslo, takže to už připisovat a kazit nebudu. :D A zrovna jsem si ještě vzpomněla na Levis triko, na Václaváku si na něj můžete nechat natisknout vlastní jméno nebo iniciály, to mi připadá taky super!


 
Krásné Vánoce!!

INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

5 komentářů:

  1. To spodní prádlo vypadá jako super nápad! :) Jinak šperky od Mooyy se mi hodně líbí. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  2. super článok :) oceňňujem, že si to neurobila len formou koláže ako my všetci :)

    Viki Ceglédyová

    OdpovědětVymazat