Lucie Šumová: JAKÉ BYLO SLAVNOSTNÍ OTEVŘENÍ NOVÉHO CENTRA CHODOV?

JAKÉ BYLO SLAVNOSTNÍ OTEVŘENÍ NOVÉHO CENTRA CHODOV?

By | 21:11 6 comments


Tentokrát to bude dlouhý článek, hlavně co se týká fotek. Snad Vám to nevadí a bude se líbit! Samozřejmě Vám k tomu napíšu, jak se mi celá akce líbila a co najdete v OC Chodov. Je tu vůbec někdo, kdo ještě nenavštívil novou část? Doufám, že ano! Z 61 000 na 100 000 metrů čtverečních, přes 300 obchodů, zóna prezentující zahraniční i lokální prémiové značky, české značky a autorské kolekce návrhářů, největší kino, saunový svět, relaxační zóny, dětské koutky a restaurační zóna Grand Kitchen.

Centrum Chodov otevřel novou část 11. října 2017 a den předtím jsem byla pozvaná s dalšíma blogerkama na neformální blogerské setkání, které začínalo v 16:30. Na setkání byla k dispozici pro naše dotazy Marcela Hrdličková, ředitelka Centra Chodov a Marek Raditsch, ambasador restaurační zóny Grand Kitchen, kteří nás seznámili s novinkami, zatímco jsme se občerstvily. Mňam, tolik dobrot! To na akcích miluju úplně nejvíc, haha. Jídlo! Koukněte na fotky a neříkejte, že byste si nedali. Potom nás čekala také komentovaná prohlídka nové části. Pozdravit nás přišla taky Tereza Maxová, ambasadorka The Designer Gallery, v nádherných šatech připravena na večer.

Akce byla opravdu pěkně připravená a ještě jednou moc děkuji za pozvání!
















Krom nových obchodů najdete na Chodově největší kino v České republice, které má 18 nových kinosálů a najdete ho v horním patře komplexu. Cinema City nabízí dokonalejší projekci a rozšířenou nabídku jídla a pití. Zahrnuje také VIP zónu s třemi sály a vlastní restaurací. Nejlepší je, že tam máte i 4DX kino, kde sedíte v pohyblivých křeslech a máte v kinosále déšť, vítr, vůni, bubliny i sníh.









Na konci prohlídky nás dovedli do šatny, kde jsme měly chvíli čas se převléknout. V sedm hodin večer začínala VIP oslava, na kterou jsem se těšila nejvíc. Dress code bylo black tie a protože jsem nemohla sehnat žádné správné šaty, tak nakonec vyhrály mé maturitní. Aspoň byla příležitost je zase vytáhnout! Kdyby vás to zajímalo, tak je mám z Asosu. S Kamčou a Vendy jsme si večer užily. Vůbec jsem nevěděla co od nás čeká, tak to bylo zajímavé. Vůbec mě nenapadlo, že tam bude tolik lidí! Až to bylo šílený!  Na nějaké z dalších fotek můžete dokonce vidět ten blázinec, těch lidí. Myslím, že dress code bylo taky zbytečné. Super bylo, že jsme večer mohli navštívit všechny ty nové obchody, ale v těch šatech? Komu by se chtělo. Spíš jsme se tam zase pořádně nacpali. Program byl bohatý, zazpívala nám Lenny, David Koller, Eddie Stoilow a za tónů orchestru se představil opervní pěvec Adam Plachetka. A ještě byla přehlídka, na kterou jsme pořád čekaly, protože tam byla Kristý jako modelka, ale zrovna jsme odešly na chvíli a hádejte co. Prošvihly jsme přehlídku, achjo!!



















Hádám, že Vás nejvíce budou zajímat obchody. Chodov se otevřel po tříleté rekonstrukci plně veřejnosti a aktuálně nabízí 300 obchodů. A co v něm vlastně najdete za obchody? Všechny vyjmenovávat nebudu, ale hlavně ty, které mě nejvíce zaujaly nebo které mám nejradši. Zara, Zara Home, Pull&Bear, Stradivarius, Vans, Converse, Palmers- rakouská textilní značka spodního prádla, plavek i domácích oděvů, Boux Avenue- britská značka, která se zaměřuje na spodní prádlo, Bershka, H&M, C&A (článek z openingu TADY), Sephora, Douglas, ALDO,.. Do Designer Gallery patří například Alo Diamonds, Beltissimo, French Connection, Michael Kors, Versace Jeans a další. Pokud jsi milovník sushi, tak tě nalákám alespoň na největší running sushi v Česku. Dále je tu rychlé občerstvení jako KFC, McDonald's nebo Pizza Hut. Dále můžete navštívit Potrefenou Husu, Tom's burger, Cobe a další.

Centrum Chodov je pro mě opravdu obrovský a hlavně pěkný bludiště, haha. Je skvělý, že toho najdete tolik na jednom místě. Takže pokud se chystáte na velké nákupy, tak asi skvělé místo. Našla jsem tu i spoustu obchodů, které vůbec neznám. Bohužel mám tento obchoďák daleko, takže ho asi moc často navštěvovat nebudu, ale určitě se musím někdy zúčastnit nějakého workshopu v C-L-A-F, o kterém píšu níž. :)















A co je na Chodově ze všeho nejlepší?
C-L-A-F Czech Labels and friends! Největší prostor s lokální módou a designem v Čechách a na Slovensku. Najdete tu přes 100 kousků převážně od českých a slovenských tvůrců. Oblečení, doplňky, boty, organická kosmetika, dekorace, knihy, papírnictví i šperky. Od všeho něco a to vše na jednom místě. Navíc tu můžete trávit svůj čas, prohlížet si krásné výjimečné knihy, dát si kávu nebo se zúčastnit nějakého workshopu. Jak jsem zmiňovala kávu, tak ano, máte tam i kavárnu. Užijte si v tomto prostoru ten největší luxus, který máte - Váš čas! Sledujte jejich workshopy, které jsou zdarma a opravdu zajímavé. Minule tam byl například kreativní workshop s papírnou, afterwork drink se stylistnou Šárkou nebo workshop, ve kterém učí, jak si vyrobit hezký doplněk- naušnice a mnohem víc. Inspirujte se, vyrábějte originální kousky, diskutujte s fashion profesionály, potkávejte se tam. Je to skvělý!
















A co zaujalo nejvíce Vás?
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

6 komentářů:

  1. Asi ani neviem povedať, čo ma zaujalo najviac :)akcia bola určite vydarená, fotky sú perfektné! ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný článek. Dokonale zpracovaný. Líbí se mi tvůj blog. Dnes jsem ho objevila, budu chodit častěji.
    Když budeš chtít, budu ráda když navštívíš i ten můj www.bejbyna.com

    OdpovědětVymazat
  3. Muselo to být super, vypadá to na dost velkou akci :D Celkem jsi mě přesvědčila, abych se tam zajela podívat! :) A ty šaty jsou krásné!! Ráda bych si z Asosu nějaké šaty objednala, ale moc se v tom nevyznám:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není na tom nic složitého, to zmákneš, určitě objednej. :) A akce to byla opravdu obrovská, toolik lidí! :D

      Vymazat