Lucie Šumová: JAK SE O MĚ POSTARALI V HAIR STUDIU

JAK SE O MĚ POSTARALI V HAIR STUDIU

By | 8:00 8 comments


Znáte kadeřnický salon 5th AVENUE? Já už ano! Dokonce nabízí zkrášlení se službou BLOW BAR, o kterém Vám dnes povím a hlavně uvidíte, jak dopadla má návštěva. Kadeřnictví patří k pražské špice a je vybaveno produkty Babyliss. Ve středu jsem se chystala na finále Elite Model Look 2017 a potřebovala jsem učesat na večer, tak jsem navštívila právě tento kadeřnický salon.

Je opravdu příjemné, když se o Vás někdo stará a zkrášluje Vás. Ať už Vás líčí nebo češe. Ani na svůj maturitní ples jsem se nenechala od nikoho nalíčit nebo učesat, vše jsem si udělala sama. Tentokrát jsem si řekla, že to vyzkouším a uvidíme, jak to dopadne. A byla jsem moc překvapená a hlavně spokojená!

Měla jsem přijít s umytými vlasy ošetřenými jen kondicionérem a čekala na mě Míša v hair studiu 5th Avenue, které se nachází na adrese Vojtěšská 17, Praha 1. Toto kadeřnictví jako jediné v České republice nabízí službu Blow Baru což je dokonalá služba pro ženy aneb účes za 30 minut a bez objednání. Můžete přijít kdykoli od 10 hodin ráno do 20 hodin večer. Pojďme se do salonu podívat společně, jako správná blogerka jsem pro Vás vše zdokumentovala.





Míša mě usadila a ukázala mi dva katalogy základních účesů. V jednom najdete zaplétené copy, drdoly a v druhém rychlou foukanou, kde máte například vyfoukání do rovna nebo vlny. První menu i menu 2 najdete TADY, pokud by se chtěl někdo podívat.

Já jsem měla jasno. Moc na drdoly a zaplétané copy nejsem. Mám raději rozpuštěné vlasy, což jste si mohli všimnout. Občas si udělám culík, ale to je tak všechno. Chtěla jsem vytvořit volnější vlny žehličkou na vlasy, protože vždycky, když si je udělám sama, tak mi nevydrží ani celý večer. Proto když si dělám vlny, tak pořádné a kulmou. Musím je pak hodně rozčesat a roztahat, aby to nebylo moc a vždy mi vydrží do dalšího dne. Žehličkou nikdy, bohužel. Věřte nebo ne, tentokrát vydržely a šla jsem s nimi ještě další den do města.



















Tady máte mé vlasy před a po! :) Achjo, ty moje konce potřebuju ostříhat, ale to až po dovolené. Nebojte, tohle ještě není celý článek. Míša mi u tvoření vln dala také několik tipů a ukázala mi, jaké produkty použila a teď se o to můžu podělit já s Vámi. Třeba má někdo z Vás stejný problém jako já a nevydrží Vám moc dlouho vlny žehličkou na vlasy a pomůžou Vám tyto produkty.





  • REDKEN Pillow Proof Blow Dry Express Primer - ochranný sprej pro foukanou, který chrání vlasy před teplem, posiluje je a předchází jejich lámání. Moc důležitý, nezapomínejte!
  • REDKEN Signature Look Wind Blown 05 - finální lak na vlasy, který zafixuje Váš účes a neslepí vlasy. Je ultra lehký a suchý.
  • REDKEN Pillow Proof Blow Dry Two Day Extender - věděli jste, že suchý šampon se nepoužívá jen na prodloužení času do dalšího umytí? Můžete ho použít také pro dodání objemu od kořínků, což mě třeba nenapadlo. Suchý šampon nepoužívám, ale možná bych si ho k tomuto účelu koupila.
  • REDKEN Forceful 23 - extrasilný vlasový sprej s 24 hodinovou ochranou proti vlhkosti a maximální fixací po dobu 8 hodin. Možná má největší zásluhu na tom, že mi vlny vydržely tak dlouho!
A nejdůležitějším produktem je žehlička na vlasy Babyliss, kterou byly vlny vytvořené. Také máte ve zvyku při tvoření vln si pomáhat tím, že si chytnete konec žehličky? Proto má tahle na koncích gumu, takže se nespálíte a pokud by se Vám tam nelíbila, můžete ji sundat. Sama doma mám žehličku na vlasy od této značky, stejně tak kulmu a jsem moc spokojená. Máte něco od Babyliss?









Samotné kadeřnictví je moc krásné..







Děkuji kadeřnického salonu 5th Avenue, že jsem je mohla navštívit. Moc jsem si to užila, bylo to tak příjemné až mě mrzelo, že mám vlasy už hotové. Na posledních fotkách máte můj celý look na finále Elite Model Look 2017, kterého jsem se zúčastnila díky Rowentě. Šaty mám ze stránky Tamsin a najdete je TADY, ale o celém večeru Vám povím zase jindy!

Jaké máte zkušenosti s účesy od kadeřnic Vy?



Boty: casnaboty.cz,   šaty: Little Mistress (Tamsin),   psaníčko: Primark,   náhrdelník: H&M


INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

8 komentářů:

  1. Já chodím ke kadeřnici jen na zastřihávání konečků, takže zkušenosti se složitými účesy nemám. Navíc mám hodně jemné vlasy a je jich málo, takže jakákoliv úprava je složitější. Účes ti udělali moc hezký a sadu od BaByliss mám, žehličku, kulmu... a jsem s nimi spokojená :)

    Lady Lenna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, super! Babyliss mám ráda a plánuji do své sbírky přidat také fén! :D :) A když to máš s účesy složitější, tak možná proto by bylo dobré někdy vyzkoušet něco takového, dají ti různé tipy jak si vytvořit sama to co by jsi chtěla. :)

      Vymazat
  2. Opravdu nádherné prostory salonu a krásné vlasy. K těm šatům nenacházím slova, jsou naprosto užasné.

    OdpovědětVymazat
  3. vlásky ti spravili fakt krásne :) máš inak veľmi pekné šaty, červená sa ti veľmi hodí ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jsi kočka! :) Jinak mne překvapily ceny účesů, řekla bych, že budou mnohem vyšší, takže kdybych někdy v Praze potřebovala vyfiknout, už vím, kam zamířit :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, ty jsi hodná! A viď! Taky jsem byla překvapená. :)

      Vymazat