Lucie Šumová: PROSTĚ POHODLNĚ

PROSTĚ POHODLNĚ

By | 14:38 16 comments


Tento outfit je focený po příjemném posezení s Kamčou, se kterou jsme šly na brunch do Mikyny. Kam jinam, že! Pokud Mikynu ještě neznáte, tak je to vegetariánské bistro u nás v Liberci, které mám moc ráda. Pozor a to jsem masová! O tom jsem Vám už jednou psala, jak mi trvalo, než jsem si to tam tak oblíbila. Článek najdete TADY a je v něm plno dobrot, tak bacha. Tentokrát jsem měla opět skvělý avokádový chleba. Máte rádi? S čím a jak jíte avokádo? Inspirujte mě.

Ještě jsem Vám chtěla říct, že to bylo rande s budoucí blogerkou! Kamča už si zakládá blog a pracuje na něm. Brzy to rozjede, tak ji sledujte už alespoň na Instagramu, kde o nic nepřijdete. U mě o ní určitě ještě uslyšíte. Je super trávit čas s někým, kdo je stejný jako Vy. A to jsme se potkaly takovou náhodou!



V podobných outfitech mě můžete v poslední době vidět nejčastěji. Černé kalhoty, přesně tyhle Huarache a jednoduché triko, nejčastěji to bývá bílé a místo sáčka nosím spíše džínovou bundu. No a tentokrát jsem dokonce vyměnila batůžek za malou kabelku. Prostě pohodlně. Nevím, co jsem s těma fotkama provedla, že kalhoty nevypadají černé, ale fakticky jsou! Mám je z Bershky a jsou tak pohodlný, že jsem fakt ráda, že jsem si je pořídila. Můj top vlastně není triko, ale je to bodýčko. A barvou mi ladí ke krytu na telefon! Ten jsem si teď strašně zamilovala. Je od Richmond & Finch a moc za něj děkuju. S kódem "luciesumova20" máte 20% slevu na Vaši objednávku. Což mi připomíná, že stále platí kód "LUCIESUMOVA" také na hodinky Daniel Wellington, který Vám dá 15% slevu. A zase je tu mám na ruce!

A v čem nejčastěji a nejraději chodíte Vy?














Sako, náhrdelník: H&M,   boty: NIKE HUARACHE (tady),   kalhoty, body: BERSHKA,   hodinky: DANIEL WELLINGTON (tady),   kabelka: NEW YORKER,   kryt na mobil: RICHMOND&FINCH (tady)
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

16 komentářů:

  1. Wow i takto obyčejný outfit, ti mega moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji Luci, sluší ti to !!!! :) Opět krásný článek

    OdpovědětVymazat
  3. hurache miluju tady v těch pastelových barvách!

    OdpovědětVymazat
  4. fialová ti veľmi pristane :) inak sa mi neuveriteľne veľmi páči tvoj kryt na mobil! :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Taktiež najviac milujem všetko pohodlné :) Spomínam si ako sa mi kedysi športové topánky nikdy nepáčili, no keď som objavila ich pohodlnosť.. už ich nevyzujem! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Lucinko, ty vypadáš fantasticky vždy a všude :)

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi pekný outfit. Kabelka a hodinky sa mi veľmi páčia. ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Veľmi pekný outfit. Ta kabelka a tričko sú veľmi pekné. Sledujem ťa. Budem rada ak si tiež pozrieš môj blog a zanechaš follow. 🙂
    http://jullieblog05.blogspot.sk/?m=1

    OdpovědětVymazat