Lucie Šumová: CITY GIRL

CITY GIRL

By | 7:00 6 comments


Znáte tyhle "jablíčka" od DKNY? Tohle je mé druhé, které je z řady City girl, což je u nás od dubna novinkou a proto bych Vám mou vůni ráda trošku představila a nalákala Vás si ji v parfumérii  alespoň očuchat. Kolekce obsahuje tři dámské vůně- Chelsea Girl (růžová), Nolita Girl (fialová) a Brooklyn Girl (modrá), kterou jsem si vybrala já. Hned po Brooklynu u mě vede Chelsea! Každý parfém je jedinečný a bylo pro mě těžké zvolit, který je z těchto tří pro mě ten nej.

Jelikož jsou pro dívky, které žijí hlavně ve městě, tak to spojím s naším Libercem a přidám k článku místo, které tu mám ráda. Ano, je to Mikyna, což jste si mohli všimnout u mě na Instagramu, že tam chodím v poslední době docela často. Nejraději mám jejich víkendové brunche, na kterých si můžu dát nejlepší chleba s avokádem nebo výbornou smoothie misku! Nedávno jsem zkusila také banánový chlebíček s burákovým máslem, medem a včelím pylem a taky fakt mňam! A na dortík bych tam zašla taky kdykoliv, nejraději mám cheesecake s karamelem. Myslím, že všechny fotky těchto dobrot Vás nalákají víc než dost!



Na popisování vůně jsem hodně špatná, tak jsem si alespoň našla, co v nich je a dále Vám řeknu asi jen to, že všechny tři jsou podle mě tou nejlepší volbou na jaro a léto. Jsou opravdu svěží a boží!
V mém parfému Brooklyn jsou borůvky, frézie a ambra. Chelsea Girl je neočekávanou klasikou snoubící vůně černých růží, orchidejí a pižma. A Nolita je modernou, u které Vás ohromí vůně malin, magnolií a santalového dřeva. Máte nějaké své "jablíčko" od DKNY nebo jaký je Váš oblíbený parfém?







Parfém seženete exkluzivně v Sephoře, což je má nejoblíbenější parfumerie a jinam už ani nechodím. To bude určitě také tím, že mám klubovou kartu a slevy, což se určitě vyplatí. Navíc dost často k nákupu dostanete nějaký dáreček a když ne, tak minimálně několik vzorečků. Například k nákupu jakékoliv vůně DKNY nad 50 ml dostanete tuto krásnou minimalsitickou taštičku, která se hodí úplně ke všemu a vždycky ji nějak využijete. Cena voňavky je 1 600 Kč.

Dále nesmím zapomenout zmínit hravý design, který je inspirován třemi čtvrtěmi města New York a podílel se na něm známý umělec Donald Robertson.



Než Vás už úplně zahltím fotkama dobrot z Mikyny, ke kterým už ani nejsou slova třeba, tak když už budete v Sephoře, tak omrkněte také rtěnky Pure Color Love od Estée Lauder, což je také novinka. Jsou určené pro mladé holky a já z nich mám strašnou radost. Vážně mě baví! Jo a voní po vanilce! Vzpomněla jsem si na ně, protože je mám na fotce v pozadí. Bohužel hodně rozmazané, že prd vidíte, ale budu o nich určitě mluvit zase příště, kde Vám je ukážu pořádně zblízka!



Přesně takhle vypadají velikonoční brunche v Mikyně. Myslím, že lepší velikonoční pondělí jsem mít nemohla! A víte co je nejzajímavější? Že jsem dřív do Mikyny ani moc ráda nechodila. Všechno na mě bylo až moc zdravé, nelákalo mě to a nějak jsem to nepotřebovala. Hlavně je to vegetariánské bistro a já jsem masová! Byla jsem tu párkrát na limče, zašla jsem na dortík a občas mě ségra prostě donutila. No a když měli akci s burgrama, tak jsem na nich dvakrát byla, pár měsíců zpět jsem si šíleně oblíbila avokádo, který bych mohla jíst pořád a vidíte ho neustále v Instastory. :D Což jsem prostě musela do Mikyny na avokádový chleba! No a najednou.. jak to tam mám ráda!

Věřím, že Mikynu znáte minimálně z Instagramu nebo jste tu dokonce byli? Připadá mi, že do Liberce každý jezdí za Ještědem a právě Mikynou. Taky tam je vždycky tolik lidí. Nezapomeňte si udělat rezervaci! A nechejte taky místo pro mě prosím, haha.






Myslím, že tyhle dva dorty jsou úplně ty nejlepší!!






Brunch s Alenkou Poláčkovou, kterou určitě znáte z Youtube!


Přesně takhle vypadá rande s blogerkou. Nejdříve vyfotit, nejlíp ještě fotka s jídlem a pak se na to teprve vrhnout! A tady mám hlavně tričko bé háppy od Míši











Snad na žádné fotce nechybí malinová limonáda s tymiánem, která je úplně skvělá a dávám si ji pořád. Nedávno jsem konečně zkusila i jinou a to citronádu, také moc dobrá.





Tak která bude ta Vaše? Chelsea, Nolita nebo Brooklyn? A jaké je Vaše oblíbené místo ve Vašem městě? Povídejte!


INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

6 komentářů:

  1. Lucko, článek i fotky jsou moc krásné. Do Mikiny se chystám, nedávno jsem Liberec navštívila a byli jsme v milé kavárně Café Kytka, příště zase Mikina. Martina

    OdpovědětVymazat
  2. O můj bože! Voňavky od DKNY jsem si přála vždycky vyzkoušet, vždycky je jenom očuchávám, ale zatím jsem si žádnou nekoupila. Musím říct, že všechny voňavky od DKNYvypadají naprosto skvěle, ale já zatím nevyzkoušela ani jednu.. :(

    OdpovědětVymazat
  3. tú vôňu by som si veľmi rada ovoňala, určite je super :) a to miestečko vyzerá geniálne! a to jedlo a nápoje! nebo! ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. Mě oproti holkám, jak tak čtu třeb vůůůůůbec DKNY nelákalo, ale momentálně postrádám třetí voňavku, tak že by nový kámoš! Až na ni narazím, musím ji testnout.
    P.S.: nechceš dát bloger/photo/instagram randíčko i se mnou? xxx

    OdpovědětVymazat
  5. Božee!!! <3 Tak tu Mikynu vám závidím! :/ :D U nás ve městě nic takového není, ale přece jenom mám svojí oblíbenou kavárnu, kam chodím na mojí oblíbenou kávu a dortík. <3 DKNY "jablíčkové" vůně znám a mamka měla jednu doma a ta voněla naprosto úžasně! <3 Nebyla to žádná sladká vůně, i když ty já miluju :D, ale ani nebyla těžká, prostě bomba!!!! <3 :D
    Super článek a skvělý fotky! :) <3
    -------------------------------------------------------------------
    Také mám blog a udělala by jsi mi největší radost, kdyby ses podívala! <3 Budu nejšťastnější člověk na světě! <3 Tvůj blog je úžasný a určitě se sem budu vracet! Hned tě jdu sledovat na všech sociálních sítích, liknout facebook stránku a přidat se mezi tvé pravidelné čtenáře! :D Jsi moc milá a sympatická! <3 Jen tak dál! <3
    Přeju ti mnoho štěstí, lásky a úspěchů! <3 :)
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat