Lucie Šumová: READY FOR THE SUMMER

READY FOR THE SUMMER

By | 9:35 5 comments
Už dnes letím na dovolenou, jupí. Konečně se to blíží. Naposledy jsem byla u moře před pěti lety, takže si asi dovedete představit jak moc se těším. Letím s kamarádkou do Španělska. Na mém Instagramu určitě o nic nepřijdete! Budu mít neuvěřitelnou radost, tak se předem omlouvám za více sdílených fotek než by bylo asi potřeba. :D Dejte mi vědět, kam se chystáte o prázdninách Vy. Budu se těšit i za Vás!

Dnešní článek věnuji must have na dovolenou. Ano, bude řeč o plavkách! Také nesmí chybět opalovací krémy, sandále, klobouček a ještě něco potřebuji?



Sluneční brýle
Nesnáším je, strašně nerada nosím brýle a to dokonce dost špatně vidím na dálku, proto nosím čočky. Mám takový pocit, že mi nesluší žádné brýle. Fakt žádné. Zkoušela jsem si jich už tolik a nic. V těch růžových vypadám opravdu směšně (:D:D), ale na dovolenou jsem si nějaké vzít musela. Růžové jsou ze Zaful a černé už ani nevím. Ty máme doma fakt dlouho.





Knihy
Ležíte na pláži, opalujete se, usnete, jdete do vody, zase ležíte. Co si u toho něco přečíst? Já začnu knihou Bábovky od Radky Třeštíkové a pak si chci v létě přečíst její novou knihu Osm. Co čtete Vy? Co doporučujete? A znáte tuto knihu o stylu, kterou potřebujete? Je super!

Sandále
Nemám ráda žabky. 1. žádné se mi nelíbí, 2. neexistujou hezké žabky, 3. vždyť to ani není pohodlné a když jsme u té pohodlnosti, proto mám nejraději sandále s nějakou platformou. Nesmí být úplně placaté, jinak mě z nich bolí nohy už jen jak je vidim. Nejraději mám své zlaté ze ZOOTu a rose gold z casnaboty.cz, kde jich seženete plno za málo peněz. Zato na ZOOTu mají i kvalitnější. V čem nejraději chodíte v létě Vy? :)









Plavky
Víte, co by mě nejvíce naštvalo zapomenout doma? Plavky! Tak dlouho mi trvalo než jsem nějaké sehnala, že bych byla fakt nešťastná a ještě bych si musela koupit nový. Pořídila jsem si troje. Dvoje dvoudílné, tmavě modré mám z F&F ze slev. Fakt jsem vršek i se spodkem měla za čtyři stovky, všude dáte ty čtyřistovky za jeden díl. Jinde jsem si stejně ani moc nedokázala vybrat. Chtěla jsem nějaké červené, ale nakonec modrá je dobrá! Stejné mají i cihlové a ty se mi také moc líbily. Další jsem si pořídila kvalitní a taky doufám, že mi dlouho vydrží a s radostí je vytáhnu i další roky. Mám je z andyou.cz, kde máte při registraci 5% slevu a s kódem "luciesumova" 10%! Už nenabízejí jen spodní prádlo a plavky, ale i moc hezké oblečení.




Vršek TADY,   spodek TADY



Opalovací krémy
Chceme být dlouho mladé a krásné, že? Proto se musíme hodně mazat! Nezapomínejte na to a mažte se opravdu důkladně. Často se zapomíná na rty, nos, uši nebo nárty a NE až u vody, už 20 minut před tím než vylezete ven!



Klobouk
Pokrývka hlavy musí být. Já mám tento z Housu, kde jsem na něj úplnou náhodou narazila. Myslím, že je super. Co říkáte?

Foťák
Myslím, že Olympus Pen je na cesty ideální. U videí sám zaostřuje, což se mi děsně líbí a jeho největší výhoda je wifi, přes kterou si můžete dát fotografie rovnou do mobilu a přidat na Instagram! S portrétním objektivem je úplně perfektní! Jen co mi u něj vadí je výklopný displej, který se nedá dát vyklopený na stativ a vudět se a fotit se. Chápete ne? :D Nebo je pro něj speciální stativ? Nevíte někdo?






INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

5 komentářů:

  1. Krásny článok! Tie Calvin Klein plavky som si totálne zamilovala, a knihy určite vyskúšam tiež :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tiez neznasam okuliare z rovnakeho dovodu ako ty :D, a inak mi tiez vadi u Olympusu ten displej....nechapem preco sa vyklapa len dolu odveci :(
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  3. super nápad na článok, ďakujem za tip, aaa krásne fotky! Super dovolenku prajem, budem checkovať tvoj Insta :)

    Desire fashion blog

    OdpovědětVymazat
  4. A brýlemi to máme úplně stejně! :D V posledním roce jsem se je naučila docela nosit, ale stále se v nich úplně necítím :)


    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  5. U mňa sú letným must have knihy, okuliare a oplaovacie krémy! :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat