Lucie Šumová: DOVE FOCENÍ PRO COSMOPOLITAN

DOVE FOCENÍ PRO COSMOPOLITAN

By | 11:27 3 comments
Pamatujete si tento článek, ve kterém jste mohli vidět Kamču? Psala jsem, že je super, jak jsme se poznaly. Ano, na společném focení pro Dove. Jsem za to moc ráda, je skvělá! A tento článek bych právě chtěla věnovat tomuto focení. Celé to bylo moc příjemné, každý se tam o nás hezky staral a na konci máte i výsledek, jak to celé dopadlo.



Celé to začalo soutěží pro mé čtenářky. Dostala jsem vlasovou péči od značky Dove, která měla nové řady péče o vlasy (každý rada má několik základních produktů). Já mám tu, která je na posílení sušších vlasů. A přesně takové jsou mé vlasy. Potřebuji používat produkty, které pečují o zesvětlené vlasy. Tuto řadu jsem Vám představovala v článku TADY. Kromě menší recenze, se tam také dočtete o mých oblíbených kosmetických produktech a je tam celé GET READY WITH ME! Na konci článku byla zmíněná soutěž, která probíhala na mém Instagramu- TADY. Pamatujete? Ptala jsem se, jaký máte typ vlasů a pak jsem měla za úkol vybrat jednu z Vás, která má skoro stejné vlasy jako já. Vybrala jsem právě Kamču, která vyhrála produkty Dove z řady péče o vlasy a focení se mnou ve studiu pro Cosmopolitan.



V úterý 25. dubna jsme se s Kamčou společně sešly na Andělu a šly společně do fotoateliéru. Měly jsme přijít s den umytými vlasy, nenalíčené a dopředu jsme věděly, že outfitu budou dlouhé šaty, které budou na fotce vlát, aby fotky působily dynamicky. Barevně je stylisti sladily do odstínů korespondujících s barvou vlasové řady Dove, kterou používáme.

Přiznávám, že šaty se nám moc nelíbily. Hlavně při každém pohybu jsme se bály, že bude vidět něco, co nemá. :D Haha, no celé to focení byla sranda. Společné bylo mnohem zábavnější, ale pak, když jsem se měla po třistapadesátý otáčet a házet šatama a smát se, to už byl ten úsměv trochu nucenej. :D  A zkus to ještě tak a ještě tak, teď jsi to udělala moc brzo, teď moc pozdě, musíš se smát,.. :D Ještě k tomu tam bylo plno lidí a všichni zírali jen na Vás a radili, jak to udělat lépe nebo jakou fotku vybrat. Občas nám přišel kadeřník upravit vlasy, stylista upravit šaty, a make-up artistka nás přepudrovala. Každý se o nás moc hezky staral. Jen v šatech jsme si připadaly nevýrazně, ale chápu, že šlo o barvy k celé naší řadě Dove. I střihy měly takové nijaké. Co na šaty říkáte Vy?



Na místě byl stylista, kadeřník i vizážista, což jsme si moc užívaly. Mám strašně ráda, když mě někdo líčí nebo se stará o vlasy. Čekala jsem teda alespoň výraznější líčení, když šaty nás moc nerozzářily, ale nevadí, i tak se mi to líbilo a klidně bych takhle chodila nalíčená každý den! Nejvíce se mi líbilo nalíčené obočí. A zajímalo by mě, co nám dal kadeřník do vlasů. Takhle lesklé a hebké jsem je snad nikdy neměla. Už se stačilo jen převléknout a šlo se na to!















A konečně výsledek, který najdete v červnovém Cosmopolitanu 2017. Myslím, že to dobře dopadlo! Co říkáte? Ještě níž máte samostatné fotky. Myslím, že ta společná je moc pěkná. A zajímalo by mě, kupujete si občas Cosmopolitan?













Následovalo posezení ve Starbucks a společná cesta domů. Líbí se mi, že jsme s Kamčou ještě v kontaktu a myslím, že si rozumíme. Je super, kolik skvělých lidí poznám díky blogu. A Cosmopolitanu moc děkujeme za celé focení, které bylo moc příjemné.


INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

3 komentáře:

  1. veľmi sa mi páčia tie backstagové fotky :) obidve vyzeráte krásne!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  2. Jee ty fotky jsou nádherné! Moc vám to sluší :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  3. Ani si nevieš predstaviť ako ma potešilo keď som ťa tam zazrela! :D Cosmopolitan je snáď jediný časopis ktorý si už 3 roky pravidelne kupujem, vždy tam nájdem niečo zaujímavé :)

    OdpovědětVymazat