Lucie Šumová: L'ORÉAL PURE CLAY MASKS

L'ORÉAL PURE CLAY MASKS

By | 1:50 7 comments


Znáte už nové Pure Clay Detox masky od L'oréalu? Vlastně už nejsou až takovou novinkou (byla uvedena v únoru 2017), ale nedávno jsem je začala testovat a ráda bych Vám je dnes představila. Jedná se o jílové masky, které nabízí ve třech druzích. Glow mask (oranžová), detox mask (černá), purity mask (zelená) a každá je určena na něco jiného. Vystačíte si klidně i s jednou nebo si můžete pořídit všechny tři a aplikovat na různá místa na obličeji podle potřeby. Určitě se inspirujte na Instagramu na #instadetox pro inspiraci. Už jsem toho hodně o Pure Clay maskách slyšela, ale co mě zaujalo nejvíce bylo přirovnání k luxusní masce GlamGlow!



Všechny tři masky obsahují směs tří očišťujících jílů (kaolin, montmorillonit, marocký jíl), které umí dodat pleti potřebné minerály a zatočit s nečistotami.

Pohlcují nečistoty, zbavují se nedokonalostí a detoxikují, ale jinak každá maska slouží trochu k něčemu jinému:
Detox mask (černá)- Detox pleti a rozjasnění
Purity mask (zelená)- Hloubkové čištění a zmatnění pleti
Glow mask (oranžová)- Hladká pleť a exfoliace

Která je má nejoblíbenější se dozvíte na konci článku. Nejvíce jsem slyšela chválu o černé. Já jsem s ní poprvé měla docela problém. Nanesla jsem ji na celý obličej, po chvilce mě začal pálit, tak jsem si ji smyla a měla jsem pod očima červené flíčky. Nic příjemného. Podruhé jsem si ji nanesla jen na čelo a nos, to už bylo v pořádku!





Jsou pro všechny typy pleti a všechny věkové skupiny. Rychle zasychají a aplikují se v tenké vrstvě (což mi dělá kolikrát problém- nanést tenkou vrstvu) na čistou pleť. Vynechejte oči a rty. Alespoň na 10 minut týdně si naneste masku a pak odstraňte teplou vodou. Můžete ji nanášet až 3x týdně pro dokonalou detoxikaci pleti. Potom Vás čeká už jen spokojenost s výsledkem!

Já měla po použití vždy krásně hebkou pleť a hned jsem se cítila mnohem lépe. Takhle krásně čistou  a svěží pleť jsem opravdu dlouho neměla! Pleť bude vypadat zmatněná, čistší, jemnější a bude dýchat a zářit. :) Za tu cenu je to pro mě skvělá maska, kterou určitě nemám naposledy a až mi všechny dojdou, tak si pořídím určitě další. Na fotkách jde rozhodně vidět, jakou z nich mám radost! Haha, škoda, že jsem se s maskou nemohla smát.





Masky pořídíte v drogeriích s cenou, která se pohybuje kolem 300 Kč a jedna by měla vydržet na cca deset použití. Což si myslím, že je fajn! Myslím, že se L'oréalu tyto masky moc povedly. Kdybych si měla vybrat jednu, tak bych si pořídila Purity Mask (zelenou), která hloubkově čistí a zmatňuje. 
Co Vy a Pure Clay masky? Plánujete vyzkoušet nebo už nějakou vlastníte? Která je ta Vaše nej?


Koukněte ještě na jejich oficiální hravou reklamu- TADY.
#instadetox
#pureclaymask
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

7 komentářů:

  1. Já jsem zkoušela ze vzorečku černou detox a za mě potřebuji plné balení! Protože opravdu tak pěknou pleť jsem neměla snad nikdy! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám tu černou a miluju jí :) A po tomhle článku mám zálust i na tu zelenou! Tak snad bude stejně tak dobrá :)

    OdpovědětVymazat
  3. Haha, to vypada fakt srandovne, ale ocividne to funguje, diky moc za tip!
    Jinak skvely fotky, moc ti to na nich slusi. <3

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za tip! O maskách jsem zatím neslyšela, ale určitě se po nich v drogérii podívám:-).

    OdpovědětVymazat
  5. Akurát včera som si kúpila tú zelenú masku Purity a som zvedavá na jej výsledky, ale vďaka za článok. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Počula som o týchto maskách a možno skúsim tú čiernu. Ich ceny sa mi síce zdajú na masky trochu vysoké, ale ak je účinok dobrý tak sa to oplatí. Momentálne ešte používam čisté bahno od Manufaktury.
    Bianka

    OdpovědětVymazat