Lucie Šumová: ORIFLAME- GIORDANI GOLD ICONIC HERITAGE

ORIFLAME- GIORDANI GOLD ICONIC HERITAGE

By | 20:24 17 comments


Dnes bych Vám ráda představila rtěnku od Oriflame Giordani Gold Iconic Heritaga, kterou mají v nabídce v pěti odstínech. Nyní ji seženete na oriflame.cz dokonce ve slevě za 199 Kč. Všech pět odstínů jsem Vám na mně vyfotila, tak budu ráda, když mi dáte vědět, který mi podle Vás sluší nejvíce. Já mám nejraději světlejší odstíny, ale občas mám náladu i na tmavší. Jak to máte Vy?


Vivacious Coral, Lustrous Peony, Silky Nude, Elegant Red, Luminous Burgundy


Luxusní krémová rtěnka se saténovým efektem na oslavu 40. výročí řady Giordani Gold. Velmi dobře se nanášejí, mají krémové složení a zdobí je krásné logo GG. Na rtech vydrží dlouho. Obsahuje obnovující arganový olej pro dlouhotrvající příjemný pocit rtů a velmi kvalitní pigmenty pro barevnou intenzitu. SPF 15 chrání rty před přečasným stárnutím způsobeným sluncem. Rozmazlete s ní Vaše rty. Já si ji dost oblíbila!

Z jejich pěti odstínů mě nejvíce zaujal Silky Nude a Elegant Red, přitom na červené rtěnky moc nejsem. Od jemné nahé krásky přes elegantní rudou až po extravagantní fialovou. Který odstín si vyberete? Vivacious Coral mě dost překvapila, protože jsem se jí bála nejvíce. Vypadá dost do oranžova, ale na rtech není vůbec špatná.


Horní řada zleva: Silky Nude, Vivacious Coral, Luminous Burgundy
Dole zleva: Lustrous Peony, Elegant Red




















INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

17 komentářů:

  1. Mám ráda, když vidím kosmetiku v akci, takže za mě parádní zpracování článku :) a navíc Ti ty rtěnky všechny moc sluší, vypadáš senzačně Luci ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Jee, ty fotky se ti strasne moc povedli a rtenky jsou skvely! Ja bych se asi rozhodla pro tu nejmin vyraznou, ale tobe nejvic slusi ta vivacious coral, ale se vsema vypadas skvele!
    S laskou
    Sandra / http://www.shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky :-) Moc se mi líbí i obaly rtěnek a odstíny asi poslední tři. Ty první jsou na mě až moc světlé a asi bych je nevyužila. Jen mě trošku mrzí, že ta fialová není tak výrazná na rtech jako vypadá v obalu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ráda, že není až tak tmavá, ale chápu, že to pro jiné může být zklamání. A děkuji moc. :)

      Vymazat
  4. Ty bys měla být tváří Oriflame, fakt krásná Luci :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já tyhle rtěnky od Oriflame ještě nezkoušela, ale dívala jsem se po nich! :) No ta fialová ti teda nehorázně sluší :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  6. Tobě sluší úplně všechny!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Od značky Oriflame som si dlhšiu dobu kupovala veci, no potom mi prestali vyhovovať. Giordani Gold ma však vždy prekvapil svojou kvalitou výrobkov a najmä rúžov :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  8. Silky Nude, Luminous Burgundy se mi líbí asi nejvíc. Oriflame mám hodně ráda, donedávna jsem i pro něj pracovala, za sebe mám od nich oblíbenou rtěnku taky Giordani Gold, ale řadu Jewel lipstick - Rose blossom ♥

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadají krásně, ta nejsvětlejší se mi líbí nejvíc <3

    http://marketafrank.com

    OdpovědětVymazat
  10. Tie nude odtiene vyzerajú skvelo ♥

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovědětVymazat
  11. Mám to úplně stejně!

    Pokud bych měla říct, která rtěnka ti sluší nejvíce, nedokážu se rozhodnout. Myslím, že jsou všechny moc pěkné!

    Marketatrpisovska.blogspot.cz//LIFESTYLE BOOK

    OdpovědětVymazat