Lucie Šumová: ZAČÍNÁME CVIČIT

ZAČÍNÁME CVIČIT

By | 20:32 12 comments
Dva největší lenoši, já a sestra, jsme začaly cvičit. V červenci přišlo pro nás velice težké období. Ze začátku jsme hodně pracovali, a tak jsme na ty zlé věci tolik nemyslely, ale časem už tolik práce nebylo a my se potřebovaly nějak zaměstnat. Vždycky jsme chtěly cvičit, ale nikdy jsme se k tomu neodhodlaly. Nyní jsme se ale potřebovaly tak moc zaměstnat, že jsme do toho šly. U nás v Liberci otevřeli novou posilovnu Dee Gym, která podle fotek vypadala moc pěkně. Nachází se hned u Babylonu v ulici U Nisy. Kromě pěkného interiéru, dobrého místa v centru Liberce nás také přesvědčila cena permanentek. Za tříměsíční permanentku jsme zaplatily 1499,-, měsíční potom vyjde na 550,-. Pokud Vás zajímá víc, tak se můžete podívat na jejich facebookové stránky či Instagram. Mají také webovou stránku www.deegym.com.





Protože jsme ve cvičení začátečníci a já vlastně ve fitku ještě nikdy předtím ani nebyla (!!), tak jsme zvolily cvičení s osobním trenérem. Nás trénuje Vašek a zde se můžete podívat na jeho Instagram. Dnes jsou to dva týdny, co chodíme do fitka. Každý týden jsme šly třikrát a od příštího týdne zkusíme dodržovat jídelníček, který pro nás Vašek vytvořil a trénovat budeme čtyřikrát týdně. Pro jídelníček jsme se rozhodly hlavně z toho důvodu, že jsme jedly velmi nepravidelně. Stačilo nám se dvakrát denně přecpat a konec. Což je opravdu špatně a chtely bychom to změnit. 





Musím říct, že před prvním tréninkem jsme byly docela nervózní, ale nakonec to vůbec nebylo tak hrozné. Teda když pominu to, že jsme po prvním tréninku nemohly skoro chodit a nohy nás bolely snad týden. :D Ale zase jsme ze sebe měly opravdu dobrý pocit! Po těch dvou týdnech musím říct, že tréninky jsou super a kolikrát se i zasmějeme. Není to žadný ,,Ted' udělej to, ted' tohle, makej, seš fakt marná". Vždycky je fajn atmosféra, a když něco nejde, tak se to prostě udělá trochu jinak. Protože jsme nikdy necvičily, tak je jasné, že nám hned všechno jít nemůže. Jestli článek čte někdo, kdo je na tom stejně jako my a bud' nikdy necvičil  nebo se v posilovně jen tak ,,plácal" a vlastně pořádně nevěděl, co má dělat, tak chci jen říct, že se opravdu není čeho bát. Cvičení s trenérem je opravdu super a doporučujeme ho. My ještě plánujeme cvičit s trenérem nějakou dobu, ale určitě by těch tréninků stačilo i míň. Chápeme, že někdo do cvičení nechce investovat tolik peněz.



Budu velice ráda, když mi napíšete komentář, jestli Vás takovéto články vůbec zajímají a mám je dál psát. A kdybyste mi napsali jak jste se cvičením začínali Vy, tak by mě to moc potěšilo. Chtěla bych sem napsat svůj jídelníček, pocity například po dvou měsících cvičení a snad i zveřejnit nějaké fotky PO. Také nás sledujte na Instagramu, protože v instastories můžete občas vidět co jíme. :) Já jsem na Instagramu jako luciesumova a ségra sumova_verr.


INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

12 komentářů:

  1. Určite ďaľšie články ��

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tenhle typ článku bych u tebe rozhodně nečekala, ale jsem rozhodně pro další! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super Lucí! Budu se ráda inspirovat! :) držim palce a pevnou vůli :)

    OdpovědětVymazat
  4. tak to je super! Držím palce!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je skvely, jelikoz te tak dlouho nectu, tak si ani nedelala nejakej sport, treba tanec nebo tak? Jink by me urcite zajimali dalsi clanky a tobe preju jen to nej, at ti to jde a vidis pokroky, kazdej nejde musi zacit. Jinak jidlo vypada moc dobre!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  6. Držím palce! :) moc hezké fotky

    OdpovědětVymazat
  7. držím vám palce, nech vás cvičenie baví čo najdlhšie :) výsledky sú síce super, ale hlavné je užiť si to ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Luci :) já sama se o zdravý životní styl zajímám, baví mě zdravě jíst a hýbat se, to už mám od mala. Letos jsem i nově začala chodit do posilovny a jelikož jsem tam nikdy nebyla, tak jsem si nechala vypracovat tréninkový plán a šla jsem tam s trenérem, hrozně mě posilování baví :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tyjo to máte nějaký ty krabičkový diety? Nebo co to je? :) Jinak cvičení Vám závidim, taky bych potřebovala cvičit, ale sama se k tomu nedokopu a žádnýho parťáka jako ty nemám :(

    OdpovědětVymazat
  10. super, určitě uvítám více článků na tohle téma:) jjá jsem ted v práci vyfasovala multisport kartičku, tak se taky chystám něco začít dělat:))

    OdpovědětVymazat
  11. Cožeee? :O Piš určitě dál, třeba mě to taky přinutí!! Haha

    OdpovědětVymazat