Lucie Šumová: H&M UNBOXING

H&M UNBOXING

By | 9:50 11 comments
Už je to přes rok, co můžeme nakupovat online na H&M e-shopu. Možná si někdo vzpomínáte, jaký jsem měla problém s balíčkem u mé první objednávky. Psala jsem o tom TADY a ukazovala jsem vám, co mi nakonec dorazilo. Trvalo to snad 14 dní a to slibují, že objednávka bude doručena do 2-4 pracovních dnů po obdržení druhého e-mailu s potvrzením o odeslání zboží. V mém případě bohužel měli nějaký problém s adresou, ale kdybych to neřešila, tak mi snad nikdo ani nevolá a neměla bych to do teď. No nevadí, nic se neděje. Tentokrát to bylo o něco lepší, ale žádná sláva.

Objednala jsem 1.8. v pondělí, potvrzení o odeslání zboží dorazilo 4.8. a v pondělí 8.8. byl balíček doma! Za každou objednávku se platí poplatek za dopravu, tato částka činí 129 Kč. Právě teď mají doručení domů zdarma na objednané zboží nad 1300 Kč. Použijte kód 0458. Já jsem právě tuto akci využila a ukážu vám tedy, co jsem si objednala. Vše je černé, což je u mě docela nezvyk. Mám v šatníku strašně moc barevných kousků, ale vše není jen barevné a černá se hodí ke všemu.
Když na to teď tak koukám a prohlížím si to pořádně, všechny kousky pohromadě, tak si trochu říkám, co jsem si to objednala. 3 kousky s holými rameny a ještě všechny černé, ale tak co, teď je to přece strašně in. To jsem ani neřekla, že v objednávce měla sestra ještě dvě černá trika. Samozřejmě s odhalenými rameny a černé a k tomu ještě bomber. No nic, zpátky k mé objednávce.

Pořídila jsem si černé šaty, protože jsem chtěla nějaké, které si budu moct vzít klidně i do města.  Zatím jsem je na sobě měla jen jednou, když dorazil balíček. Konečně mám něco trochu letnějšího a najednou na to není počasí.


Dále mám úzké tričko s průstřihy, které poslední dny nosím pořád. Obyčejné, pohodlné, ale aspoň ty průstřihy ho dělají trochu zajímavým. Na fotce jde na něm vidět, jak ho pořád nosím, tak šup s nim  už do pračky.


halenky s odhalenými rameny nakonec moc nadšená nejsem. Mám velikost S, ale je mi velké a prostě mi špatně sedí. Jde vidět, jak špatně se mi fotilo.



Posledním kouskem je maxisukně, o které jsem přemýšlela už opravdu dlouho a doufám, že ji unosím, protože se toho docela bojím. Všichni víme, že jsem kalhotová, ale těšila jsem se na ni, tak určitě čekejte outfit. Líbí se mi, že se dá nosit s teniskama i k podpatkám. Jen teda k těm teniskám by pro mě mohla být trochu kratší. Nevadí.

Co máte nového vy?

INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

11 komentářů:

  1. Nákupy oblečení u mně jdou stranou, tak jako kosmetika. Ale je fakt, že mi pár kousků přeci jen doma přibylo. Naposledy jsem dostala od mé mamky ručně pletený svetřík ve světlo-moudrounké barvě, ze kterého mám neskutečnou radost. Hrozně se mi líbí ty první šaty, vypadají skvěle.

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, ta sukně ja úžasná! jsi v ní ohromná kočička :) Pokaždé, když si něco objednám, tak to je černá,bílá nebo šedivá:D za mě jsou všechny kousky super! + Já nikdy s H&M problém neměla, snad pokaždé mi věci přišly do 3 pracovních dnů

    OdpovědětVymazat
  3. Jednotlivé kousky se mi moc líbí, černá je prostě nejlepší! ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Vsechno vypada skvele, v HM jsem nejk prestala nakupovatm i kdyz vim, ze maji hezke kousky! Cerna je asi moje nej barva v posledni dobe a tobe vazne moc slusi! Na online strankach jsem jeste nikdy nenakupovala, takze nemam zkusenosti. Nejvis se mi libi ta sukne, cely leto takovou hledam!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné kousky sis objednala. Zatím jsem eshop nezkoušela, protože se bojím, že by mi to nesedělo, ale jednou bych ráda vyzkoušela. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Všechno černé, to se mi líbí a všechny věci se mi líbí! Hlavně ten off shoulder top!

    OdpovědětVymazat
  7. mňa napríklad ten trend s odhalenými ramenami obišiel, ale zrejme je to preto, lebo to teraz nosia všetci.. keď to konečne opadne, možno si čosi také kúpim aj ja :D inak sukňa a šaty vyzerajú pekné :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné věci!! ♥ škoda toho jednoho trička, na obrázku vypadalo super :/ a jsem zvědavá na outfit se sukní :3

    OdpovědětVymazat
  9. krásne veci si vybrala, hlavne tie šaty :) mňa vždy v H&Mku lákajú zľavy keď majú na internete lebo v obchodoch niektoré veci nemajú :) ale váham, či si to kúpiť bez skúšania lebo tie veľkosti vedia byť niekedy zradné a napríklad v Hmku som si už kupovala o číslo menšie veľkosti ako nosievam :)

    OdpovědětVymazat