Lucie Šumová: ROSEGAL NEW IN

ROSEGAL NEW IN

By | 19:55 16 comments
S asijskými e-shopy mám zkušenosti všelijaké. Nikdy nevíte, co Vám opravdu dorazí, jak to bude s kvalitou, velikostí nebo jestli přijde to, co čekáte. Proto jsem si dlouho nic neobjednala, ale nedávno jsem všude možně viděla Rosegal a některé kousky mě opravdu zaujaly. Nakonec jsem si řekla, že to vyzkouším a objednala jsem si tři kousky. Myslím, že se mi nakonec poštěstilo a že jsem dobře vybrala, tak se Vám dnes pochlubím. Můžete mi dát vědět, jestli objednáváte z podobných e-shopů a jaké máte zkušenosti. Určitě mě to zajímá! Objednávala jsem 8.8. a balíček jsem měla 22.8. doma. To jde ne?



Černý top TADY   /   Off the shoulder top TADY   /   Černý crop top TADY


Začnu černým topem, který jsem si vybrala, protože se mi líbí podobná zajímavá ramínka. Viděli jste někde podobné tílko? Hlavně si nezapomeňte přečíst rozměry, protože většinou Vám oblečení bude sedět spíše o velikost větší než běžně nosíte. Zvolila jsem velikost M a myslím, že mi je dobře. Jen je to střih takový, že by chtělo nosit spíše bez podprsenky. Snad bude ještě nějaké léto, abych si ho mohla vůbec někam vzít.




Off the shoulder topy teď letí opravdu hodně a jsou všude. Já jsem si vybrala tento pruhovaný. Překvapilo mě, že má dvě vrstvy. Nejdříve na sebe natáhnete spodek a potom vrchní díl s ramínky. Nevím, jak bych to lépe popsala. :D Je to ONE SIZE a ramínka mi dost padají. Guma mi není příjemná, takže pohodlné moc není. Materiál je také zvláštní, ale stejně se těším, až k topu vezmu někdy bílé kalhoty.





Není to tak dávno, co jsem při projíždění Instagramu narazila na tento crop top, který mě zaujal. Viděla jsem ho v kombinací se sukní a vypadalo to moc hezky. Jen jsem zvědavá, kdy si ho vezmu ven já, protože moc často úzké a ještě k tomu krátké oblečení nenosím. Myslím, že s kalhotami s vysokým pasem a nějakou větší bundičkou a tomto topu mě někdy určitě uvidíte. Jak se top líbí vám? U tohoto kousku mám velikost S. Na podobný jsem narazila nedávno ve Stradivariusu.



INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

16 komentářů:

  1. líbí se mi ten off the shoulder top :)

    OdpovědětVymazat
  2. Me se libi vsechny vrsky a jenom musim rict, ze ta posledni fotka je top, vypadas tak neuveritelne krasne! :D Nejvic me ale asi zaujal posledni crop top, off shoulder ale v posledni dobe mam taky cim dal radsi, tak nevim. Jinak jsem dneska delala tvuj novy recept a byl vynikajici, jeste jednou moc dekuju!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to jsi mi udělala radost! :) Není vůbec zač, já děkuju.

      Vymazat
  3. Ten poslední crop je skvělý. Když nabízeli spolupráci mně, hned jsem Asijský eshop odmítla, ale tyhle kousky by se mi celkem šikly :D :)) super výběr Luci :)

    Style Solution

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky vždycky odmítám, ale tentokrát jsem to zkusila a jsem ráda, že jsem si aspoň dobře vybrala, že vše sedí a vypadá, jak má :D a děkuju :)

      Vymazat
  4. Crop top vypadá úžasně a z těch kousků se mi líbí asi nejvíce! :)
    Já z eshopů mám nejraděi choies. :) Nedávno jsem objednávala tři trička a překvapilo mě, že fakt všechna jsou kvalitní a velikost sedí jako ulitá. Tak snad budu mít takové štěstí i nadále. :)
    Moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi pekné topy, mne sa páči posledný, k džínom so zvýšeným pásom a bundičke musí byť naozaj skvelý!:)

    Letná giveaway na blogu!

    OdpovědětVymazat
  6. super kousky, nejvíce mě zaujal černý top s předním překřižením:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Ty věci vypadají vážně super!! ♥ škoda toho topu s odhalenými rameny, jestli není tak pohodlný :/ vypadá nádherně! ♥ Možná se ty asijské e-shopy vážně polepšily...

    OdpovědětVymazat
  8. Černý top se mi opravdu moc líbí :))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné kousky, líbí se mi hlavně ten první a poslední top, ty off-shoulder topy se mi líbí opravdu jen některé, tento mi přijde trochu takový selský.. Škoda, že ti tak dobře nesedl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to máš pravdu, připadám si v něm trochu jako v pytli, ten se mi moc nepovedl. :D

      Vymazat
  10. Mně se to fakt všechno líbí :) já teda na to nakupování po internetu moc nejsem, radši si to vždycky všechno vyzkouším a prohlídnu na vlastní oči :D ale podařilo se ti to vybrat fakt dobře :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat