Lucie Šumová: got2b

got2b

By | 14:15 7 comments


Dnes mám pro vás vlasový článek, ve kterém půjde hlavně o vlny. Občas jste mě s nimi viděli a často mi na ně chodí dotazy. Jak si je dělám a čím si je dělám nebo i jak se o mé vlasy starám. Samostatný článek o šamponech, maskách na vlasy a dalších přípravcích udělám jindy. Slibuji to už dlouho, tak snad se k tomu konečně dokopu. Teď jdeme konečně na ty vlny! Ani se tu moc nerozepíšu, protože je to tak snadné, že to zvládne opravdu každý.



Umyla jsem si vlasy a namalovala se. Nevím proč, ale vždycky se nejdřív nalíčím a až pak se starám o vlasy. Máte to taky tak nebo začínáte naopak? O mém líčení najdete článek TADY. Před fénováním si je samozřejmě postříkám oblíbeným sprejem, který nádherně voní a hlavně vlasy chrání před teplem.





Vlasy si rozdělám a začnu je kulmovat, vyzkoušela jsem už mnoho kulem. Teď mám novou loknovací od Babyliss. Je to s ní tak jednoduché! Ze začátku jsem se strašně bála, že mi v ní pramen vlasů zůstane a bude konec. :D Nakonec jsem přišla jak na to a je to vážně skvělý. Samo vám to vlasy namotá a po pípnutí pramen vyndáte a je to. Pokud vás kulma zaujala, tak bude lepší když se podíváte na video TADY. Budete ji muset mít!





Když už je konečně hotovo, tak si vlasy pořádně prohrábněte. Vlny budou vypadat přirozeněji a ne tak uměle, to se mi pak vůbec nelíbí. Jen to nepřežeňte, ať vám také dlouho vydrží, proto je přelakujte lakem na vlasy. Mým nejoblíbenější je tento got2b volumania. Víte, že miluji maliny a tento lak na vlasy voní po malinách! Samozřejmě účes perfektně zafixuje a dokonce dodá objem. Můžete se zúčastnit soutěže u mě na Instagramu, ve které je jako výhra s dalšími produkty. Podívejte se! Píšu o tom na konci článku. :)





Já myslím, že máme hotovo! Tak co na to říkáte? Pořídíte si tyto dva pomocníky? Děláte si vlny? Já zas tak často ne, protože je s tím vážně dost práce. Já si třeba radši přispím, ale když se někam chystám večer a mám na to náladu, tak si vlny udělám ráda. Líbí se mi. :)



Tak večer se uvidíme u soutěže na mém Instagramu, kde mě najdete jako @luciesumova! Výhrou je tento balíček právě s lakem na vlasy got2b volumania a k němu pár drobností jako je lesk na rty a tužka na oči od Avonu, řasenka Rimmel London, Lindex lesk na rty a testery bází pod oční stíny od Urban Decay, ty si určitě zamilujete! Tak šup! :)
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

7 komentářů:

  1. Wow vypadas skvele.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Boží! moc se mi to líbí! :) mam bohužel jen tu klasickou kulmu a vůbec s ní neumím a třeba si časem pořídím i tuto,když je to tak jednoduché. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Aaa ♥ takovej lev!! To je hezký :3 já si s vlasama neudělám nikdy nic, protože než dokulmuju jednu stranu, tak je ta druhá už splihlá :( super vlasy no..

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné vlnky :) Moc Ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  5. wow, to je dokonalé! Takové vlny se mi asi líbí nejvíce a moc ti sluší :-)

    MY HUMBLE JOURNAL

    OdpovědětVymazat