Lucie Šumová: GIFT IDEAS- + BRAUN CONTEST!

GIFT IDEAS- + BRAUN CONTEST!

By | 17:47 4 comments
V narozeninovém postu TADY jsem slíbila soutěž, tak konečně je tu!
Stačí, když vyfotíte nějakou hezkou fotku a budete ji sdílet na vašem Instagramu nebo Facebooku, kde k ní připíšete, jaké dárky by vás potěšily a jaké vaše partnery. Podmínkou je zahrnout do seznamu také epilátor či holící strojek BRAUN a hlavně nesmíte zapomenout přidat fotku pod hastagem #mybraunworld. Soutěž trvá do 20. prosince 2015. Více o soutěži se dozvíte na mybraunworld.jenprozeny.cz.


Já vás teď zkusím trochu inspirovat. Mám vás pár tipů na dárky pro ni a pro něj. Už jste začali s nakupováním vánočních dárků nebo to necháváte na poslední chvíli jako já? A co si přejete?

1. Boty- Víte, jaký jsem blázen do bot, tak ještě aby mi neudělaly nové radost. Své bílé Nike Air Max Thea nosím skoro pořád. Překvapivě ještě teď, když už je zima. Líbily by se mi i černé tenisky, možná bych si klidně vybrala znovu přesně tyhle a krásné nové je vytáhla na jaře.♥ Najdete je TADY.

2. Parfém- Já tedy žádný nový nepotřebuji, ale doporučuji například mé oblíbené jako je Michael Kors, Paco Rabanne nebo Chloé. Přes internet bych se je koupit bála, ale tak ať víte, které přesně myslím. Takový krásný parfém udělá radost asi každé z nás. :) A tady máte další tipy od Cosmopolitanu, rovnou můžete jednu vyhrát.



3. Loknovací kulma BaByliss- Už jste ji viděli? Možná by s ní byly ty vlny o něco rychlejší a jednodušší, že bych si je dělala častěji. Já už ji testuju, tak dám vědět!

4. Epilátor- Co tento od Braunu? Silk-Epil 9 wet & dry s různými nástavci bude určitě skvělou volbou a můžete se přestat trápit s žiletkami.
 
5. Oblečení- Pokud ji dobře znáte nebo ještě líp máte stejný vkus, tak se takové dárky kupují dobře. Já bych si přála třeba nějaký rolák, protože žádný nemám. Tento seženete tady a ta barva je prostě super. Podobný jsem viděla v Lindexu. Udělala by mi radost také obyčejná jednobarevná šála. (Lindex- tady) Bílá, černá, šedá, to už je jedno, ale taková, kterou bych mohla nosit pořád. Černé kalhoty nosím nejradši a skoro pořád. Nějaké nové by byly super, třeba pořádné od Levisu! Ale ty si musí každý vybrat sám..

6. Diář- Vždycky mi diář připadal jako strašná zbytečnost. Nakonec je šikovný a doufám, že dostanu k Vánocům nový na rok 2016 a Ježíšku, ať je prosím malý. Chci ho nosit v každé kabelce! Píšu si tam, o čem bych měla napsat, spolupráce, kdy je jaká akce a prostě se hodí! Tak proč sakra pořád dělám všechno na poslední chvíli?
 
7. Polaroid- Připomeňte si článek s Instaxem Mini 90 nebo Instaxem Mini 25. Brzy vám představím i další, tak třeba si nějaký vyberete. Je s tím celkem sranda a myslím, že jako dárek je to dobrý nápad. Já jsem si ho vždycky přála, ale sama bych si ho nikdy nekoupila. Nakonec jsem jeden vyhrála. :)

8. Svíčka- Yankee Candle je drahá, ale jestli vážně tak krásně voní a tak dlouho vydrží.. Je to hezký dárek. Zase něco, co by mi udělalo radost, ale sama bych za to ty peníze nedala. Všelijaké bytové dekorace můžou také potěšit. Co třeba rámeček s fotkou? Vždyť je toho tolik. :)

9. Kosmetika- Oblíbila jsem si Mac rtěnky, ale pořád nemám žádnou červenou. Vždycky si ji musím půjčit od sestry, tak bych měla ráda vlastní. Občas je potřeba, i když moc výrazné rtěnky nenosím. Můžete sáhnout i po řasence nebo pěkných stínech na oči. Také se během Vánoc dají sehnat pěkné kosmetické balíčky. Na jakou kosmetiku máte zálusk vy?

10. Deštník- Ani nevím, jak mě to zrovna napadlo, ale deštníky pořád ztrácím.
 
11. Šperky- To je asi ten nejhezčí dárek. Vlastníte náramek Pandora? Tak co nějaký nový přívěšek do sbírky? Nebo nějaký jemný náhrdelník? Prstýnek? Podívejte se také na Lyra šperky, třeba něco vyberete. :)
 
12. Peněženka- Moje peněženka už je pěkně stará a ošklivá. Moc ráda ji vyměním za novou. Tahle je z Manga.


1. Hodinky- Sama bych bez hodinek nemohla být, už jsem si na ně zvykla a je to také skvělý doplněk. Tak které vyberete? Komono, MVMT, Cluse, Casio nebo Daniel Wellington? Já minulý rok darovala WeWood a nechala na ně vyrýt "S láskou L." Zkuste to i vy a hned bude váš dárek jedinečný. Hodinky z koláže najdete tady a dřevěné, které jsem kupovala já, jsem také objednávala na woodies.cz, ale už je nemají.


2. Něco na sebe- Zase prostě co se mu líbí, co nosí. :) Košili seženete na Zootu.
 
3. Kryt na mobil- Klidně bych ho mohla zařadit i do tipů na dárky pro ni. Já mám nejradši jednoduché kryty v neutrálních barvách. Tento kožený černý vypadá moc hezky. Jinak doporučuji stránku Esperia. Kde kupujete kryty vy? Střídáte je?
 
4. Holící strojek- I o ten se soutěží! Je to nejpokročilejší strojek od Braunu- Series 7 pro dokonalé oholení.
 
5. Sluchátka- Určitě pořád poslouchá hudbu a ztrácí sluchátka. Kupte mu nové! Vybrala jsem černé od Happy plugs, ale mají i super barevné a jejich dvoumetrový nabíjecí kabel je ještě lepší!
 
6. Ponožky a trenky- Ty na Vánoce nemůžou chybět. Jo a tady můžete vybrat rovnou nějaký balíček od Happy Socks!
 
7. Pásek- Když už, tak ať je pořádný. Hnědý kožený pásek z obrázku je ze Zootu.
 
8. Čepice- Už je prostě zima, ať chceme nebo ne. Asi vás hned napadnou i rukavice nebo šála, proč ne. Tahle je z woodies.
 
9. Parfém- Všichni chceme krásně vonět.

10. Pouzdro na notebook/peněženka- Znáte DannyPstyle? Vyrabí ručně v České republice kožené produkty jako právě tento obal na macbook nebo peněženku z kvalitní italské kůže. Vážně skvělý dárek k Vánocům, a to jak pro muže, tak pro ženy.
 
11. Boty- Také se mi líbí Nike Kaishi, pro sebe bych je klidně brala v té červené! ❤️ Nejsou snad super? Chápu, že černá je univerzálnější, i ty jsou bezva! Ještě lepší by bylo, kdyby byly navždy čisté. Tak co nějaká ta péče o boty?

12. Dárkový poukaz- Pokud si pořád nevíte rady, tak tím vyřešíte všechno. Na Zootu můžete darovat štěstí, lásku i zdraví. Není to krásné? :) Samozřejmě podobné poukazy seženete i do jiných obchodů nebo restaurací. Ještě můžete kouknout na Slevomat a darovat zážitek!
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

4 komentáře:

  1. Ty dřevěné hodinky jsou naprosto skvělé, takový dárky mám ráda, určené přesně pro jednoho člověka a pro nikoho jinýho! :D Jinak, peněženku jsem darovala minulý rok příteli, jen už ji má zase polorozpadlou, jsou to prasátka, no. :D Už mám koupený dárek pro mamku, konkrétně toustovač a přítelovi jsem koupila slevenku 50% na ČD. S kamarádkou jsme dárky zrušily, takže mám vše. :D
    www.michaelasorelova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Nemáte prosím někdo zkušenosti s nákupem šperků z http://www.goldeligius.cz ? mají tam originální a krásné šperky, přemýšlím, že si udělám radost na vánoce, ale radši bych nejdřív zjistila zkušenosti ostatních s tím to eshopem. Díky

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je strojek Braun Silk-epil 9 vhodný i na epilaci obličejových částí a na úplnou epilaci nejintimnějších partií ?

    OdpovědětVymazat