Lucie Šumová: MÉ NEJOBLÍBENĚJŠÍ INSTAGRAMY

MÉ NEJOBLÍBENĚJŠÍ INSTAGRAMY

By | 13:21 10 comments
Ráda bych se s vámi podělila o mé nejoblíbenější instagramové profily, tak jsem si řekla, že na toto téma vytvořím článek! Určitě mi prosím do komentáře hoďte odkaz na vaše oblíbence nebo na váš profil. Jsem zvědavá a chci se podívat! Taky vás Instagram tak baví? Já tam dokážu trávit tolik času až to není zdravý. Snad v tom nejsem sama. Raději jdeme na to! Pokud se vám bude tento článek líbit, tak můžu někdy připravit pokračování. :)



@valentynaap
(https://www.instagram.com/valentynaap/)
Valentyna má fotky prostě úžasný. Líbí se mi, jak jsou barevné, kvalitní a plné pozitivních vibes. Navíc jí to všude moc sluší, má styl a určitě by si zasloužila sledujících mnohem víc. Má dokonce blog a točí super videa na YouTube.




@natalieslanska
(https://www.instagram.com/natalieslanska/)
Natálka je super stylová. Nebojí se nejnovějších trendů a ve všem vypadá tak dobře! Občas se pobavím i u jejích Instastories o tom, jak zase utrácela, haha. Navíc je tak miloučká, úplný sluníčko. Určitě stojí za zmínku i její blog.




@kamcakastakova
(https://www.instagram.com/kamcakastakova/)
Kamča je moje kamarádka, kterou jsem poznala před rokem na focení pro Dove. Dost jsme se skamarádily a jsem ráda za to, že jsme se potkaly! Nakopla jsem jí k tomu, aby si založila blog, tak se na něj mrkněte. Má plno krásných fotek z cest, jídla, outfitů a z každodenního života. Navíc je to skvělá kamarádka a obdivuji ji za to, kolik toho stíhá! :)




@sumova_verr
(https://www.instagram.com/sumova_verr/)
Moje ségra tu nesmí chybět. Když nad tím tak přemýšlím, tak nejraději sleduji svoje kamarády, to mě baví asi ze všeho nejvíc. Máte to taky tak? Patří mezi ně i Veronika, která hodně cestuje, tak by mohla bavit i vás! Teď letíme do Porta, tak se těšte na spoustu fotek. Navíc jsme si nedávno společně založily YouTube kanál, tak budeme rády, když nás budete sledovat. Jsme tam jako Lucie a Veronika! :)




@kamvpraze
(https://www.instagram.com/kamvpraze/)
Na instagramovém účtu KAM V PRAZE najdete super tipy na kavárny, bistra a pražská zákoutí. Myslím, že sledovat tento profil opravdu stojí za to. Navíc já tak miluju fotky jídla!




@catandcook
(https://www.instagram.com/catandcook.cz/)
Ivana s její kočkou Mindou mě moc baví. Zase super barevné fotky a všechno vypadá tak dobře! Hned bych si její boží dorty dala. Dokonce točí nádherný videa, u kterých se vám budou sbíhat sliny na všechny ty dobroty. Skvělá práce! Pokud chcete poznat Ivanu s Mindou, tak sledujte! Já už jen čekám, kdy vydá svoji kuchařku. Snad se dočkám, co? :)




Nakonec bych vám ráda ukázala můj profil, kde mě najdete jako:
@luciesumova
(https://www.instagram.com/luciesumova/)
Když na to tak koukám, tak nejčastěji přidávám fotky sebe a samozřejmě jídla! Jaké fotky baví nejvíc vás? Pokud mě nesledujete, tak budu ráda, když začnete! Děkuji! Právě jsem na letišti a poletím do Portugalska, tak snad budeme mít krásné počasí a super fotky. Budu spamovat, sledujte také Instastories. :)




INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

10 komentářů:

  1. z tohto zoznamu sledujem len teba, ale idem pozrieť aj ostatné baby a určite dám niektorým aj follow ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. Super instagramy, hodne z nich jsem jich neznala, ale Valentynu jsem nedavno objevila a taky si ji naprosto zamilovala! Diky za tipy.
    Sandra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš zač, snad sis zamilovala i ty, které jsi neznala :)

      Vymazat
  3. Valentýnu taky sleduji a mám ji moc ráda :) jinak díky za tipy na ostatní holky, určitě se na jejich profil kouknu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Lucko, krásně zpracovaný článek a děkuji za tipy na moc fajn profily! Pokračování rozhodně ocením. Tvůj i sestřin instagram mě moc baví, jste vážně parádní dvojka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, moc děkujeme! :) A zkusím připravit časem nějaké to pokračování. :)

      Vymazat
  5. Vaau,tak tieto instagramy sú naozaj TOP! Kiež by som aj ja raz mala taký super instagram :) .
    Lifelover

    OdpovědětVymazat
  6. Super příspěvek, líbí se mi i @valentynaap je usměvavá a pozitivní jako ty:) Máš na mě velmi pozitivní vliv, za co Ti děkuji.

    S láskou Emotys.cz

    OdpovědětVymazat