Lucie Šumová: JAK SE CHYSTÁME NA PLES? | VIDEO

JAK SE CHYSTÁME NA PLES? | VIDEO

By | 9:28 4 comments
Já vím, na tohle video je už docela pozdě. Plesová sezóna se totiž pomalu blíží ke konci. Já teda doufám, že ještě jeden ples stihnu! Co vy? Chystáte se? Pokud ano, tak si určitě pusťte naše nové video- GET READY WITH US, ve kterém uvidíte, jak se na takový ples chystáme my. Líčení, vlasy a na konec ukážeme každá své oblíbené šaty. Berte to jako takový tip, kde si můžete nějaké pěkné pořídit. Doufáme, že vás bude video bavit. Klidně mi napište, co můžu pro příště na videu vylepšit. Budu moc ráda! To víte, začínáme, tak se toho musíme ještě plno naučit. :)









S Rowentou for Elite Fashion Stylist 3v1 si můžete vlasy vyžehlit, natočit a navlnit. O této novince jsem se dozvěděla na finálovém večeru Elite Model Look 2017 a zaujalo mě to tak moc, že ji mám doma a teď už ji používám několik měsíců. Máte někdo? Používám ji jako žehličku nebo kulmu a líbí se mi, že je širší a vlny jsou takové roztahané a ty já ráda!



A své oblíbené šaty vám tu rovnou ukážu na vyfocených záběrech z videa, haha. :D

Šaty, boty: H&M,   náhrdelníky: FOREVER 21,   psaníčko: LINDEX

Šaty: BOOHOO (tamsin.cz),   psaníčko: ZOOT


Šaty: POSHME.CZ,   náhrdelník: LYRA



Přiznám se, že tohle bylo jedno z nejnáročnějších videí, které jsme točily. Půl dne jsme se chystaly, točily jedna druhou a bylo to vážně šílený! Vůbec jsem si nepředstavila, že to je taková práce. A to jsme dvě! Opravdu si nedovedu představit natáčet sama sebe, i když kdyby mi foťák sám zaostřoval, tak by to tak hrozný být nemuselo. Nejdříve jsem točila ségru, jak se líčí. Samozřejmě jsem chtěla záběry z více úhlů, aby to nebyla úplná nuda, takže se líčila 3x dýl. To už jsme dostaly hlad, takže jsme si musely něco uvařit, sníst to a pak se teprve dalo pokračovat. Vyčarovala jsem účes a pak točení šatů? Nejdřív celá, pak do půlky a společně a ještě fotku si udělat.. :D To není všechno, taky jsem to video musela dát dohromady a namluvily jsme ještě povídání, do kterého se nám už vůbec nechtělo, takže se to celý skoro o dva týdny prodloužilo. Pak jsme si říkaly, že jsme ten čas mohly strávit mnohem líp, tak snad se na to podíváte a oceníte to trochu! A já teď fakt obdivuji všechny youtubery!!

Přesto plánujeme další videa a doufáme, že nám to časem půjde jenom líp. Chystáme další videa do série EAT IN AND OUT, která nás strašně baví. Jídla máme vymyšlený, ale kdyby vás nějaké napadlo, tak dejet vědět a třeba se tu někdy objeví! Krom toho chceme zkusit i nějaké sketche a pobavit vás, tak snad se nám to povede. Hlavně v úterý letíme do Porta, kde chceme natáčet. Nevím, jestli to budou přímo vlogy nebo to zkusíme jinak, ale rozhodně nějaké video bude.






INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

4 komentáře:

  1. tak za mě to vyhrály ty vínový šaty ty jsou naprosto skvělý :) zbytek je na mě až moc odvážný co se především délky (v tomto případě spíš nedélky :D) týče, ale vám všechny moc sluší :)

    DL ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to máš pravdu, v těch vínových se cítím nejlíp. :) Ty ostatní krátké jsou, hlavně ty černé, které pořád lezou nahoru. To mě mrzelo, když mi přišly tak krátké. :( Tak jsem si je aspoň natočila! :D A děkujeme moc ❤️

      Vymazat