Lucie Šumová: PŘÍJEMNÉ POSEZENÍ V POHODLÍ DOMOVA

PŘÍJEMNÉ POSEZENÍ V POHODLÍ DOMOVA

By | 1:03 10 comments


Pamatujete si TENTO článek? Šlo v něm o to, jak si připravit skvělý piknik. Domluvit se s kamarádkou nebo partou kamarádů, vybrat místo, vzít dečku, ať každý donese něco dobrého a hlavně mít hezký sluneční den. Vše by šlo, až na poslední zmíněný bod. Bohužel na piknikování už počasí nemáme.

Tak co si udělat příjemné posezení doma?

Jestli večer nebo odpoledne, to je fuk. Můžete pozvat kamarádku na snídani, brunch, oběd, večeři,.. Myslím, že je hezké jednou za čas pozvat kamarádku k sobě domů místo toho, že zase půjdete do nějakého podniku, kde je Vám blbý sedět až moc dlouho, když už jste dojedly a můžete se zase trmácet v tom počasí zpátky domů. Takže připravte něco dobrého nebo se domluvte, že spolu něco uvaříte/upečete- další zábava!, pozvěte kamarádku a můžete si u Vás povídat od nevidím do nevidím. Schválně, kdy jste si udělali naposledy takové posezení?

Nestíháte nebo se Vám prostě nechce jídlo připravovat?

Nedávno jsem takhle s kamarádkou jedno upršené odpoledne strávila. Navštívila mě a za chvíli jsme projížděly DámeJídlo a ráda bych Vám dnes pověděla o tom, jak je to pohodlné.

V mobilu mám aplikaci, tak jsme vybraly, odkud objednáme. Vyhrála Pizza Nuova, kterou v Praze úplně miluju! Takovou pizzu si doma prostě sami neuděláte. Pak už jen čekáte, než Vás prozvoní kurýr, že je u Vás!



Co jsem Vám chtěla ukázat je to, že DámeJídlo se v říjnu představilo v novém kabátě. Kromě nového loga a přebarvení webu, tak přišlo také s produktovými vychytávkami. Pokud si vyberete restauraci, která je označená jako Dáme jídlo +, což znamená, že patří mezi restaurace, se kterými jsou zákazníci nejvíce spokojeni, mají vysoké hodnocení a problémy s kvalitou jídla a obalů nepřesahují 2 % všech objednávek. Můžete si prohlížet nejoblíbenější restaurace, ze kterých Vám kurýr donášku vynese až do patra. To nejdůležitější je sledování objednávek. Už jsem se zmínila o aplikaci do mobilu, přes kterou stav objednávky můžete jednoduše sledovat. Dokonce Vám přijde upozornění, když je třeba už kurýr na cestě k Vám! Z počítače to můžete sledovat úplně stejně.





Dobrou chuť!

Konečně si můžete vychutnat, co jste si objednali a povídat si u toho od nevidim do nevidim, haha. A pizza byla výborná, nezklamala!!











Zase tak často jídlo domů neobjednávám, hlavně mi připadá škoda ho objednávat jen pro sebe, ale nejradši mám ráda vietnamské. Bun Bo Nam Bo!! <3 Co Vy?

Objednáváte si jídlo domů?






INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

10 komentářů:

  1. Tak pizzu bych si dala hned!!! Moc diky za tip, jidlo si nikdy neobjednavam, kdyz se mi nechce varit, tak si vetsinou dojdu pro jidlo (sushi) pesky nebo si nekde neco dam... <3

    OdpovědětVymazat
  2. Ty pizzy vypadají fantasticky, mňam :))

    OdpovědětVymazat
  3. Mňaaam! Dala bych si. :3 A jídlo domů neobjednávám, to tu bohužel nevedeme (až na jednu špatnou pizzerii)... i když bych mohla být zdejším průkopníkem v této službě!

    OdpovědětVymazat
  4. dámejídlo je moja záchrana :P hlavne po prechlastanej noci :D

    Viki Ceglédyová

    OdpovědětVymazat
  5. Booože, ta pizza! tak to mi brutálně chybí a hned jak se vrátím domů, zkouším :)
    Ejnets in Peru | instagram: EJNETS

    OdpovědětVymazat