Lucie Šumová: LIDÉ JSOU ZLÍ

LIDÉ JSOU ZLÍ

By | 3:04 10 comments


Občas o sobě slyšíte věci, které jste sami nevěděli. Kde na to kdo mohl přijít? Jak ho to vůbec napadlo? Těžko říct. Opravdu je lepší občas nic neřešit, jinak se vše na konec stejně obrátí proti Vám. Je to blbý, ale je to tak. Víte, jak vznikaj drby. Řeknete něco jednomu, ten to pošle dál a nakonec z toho dopadne úplně něco jiného. Každý to přikrášlí k obrazu svému a každý to podá jinak. Jen ať je to co nejzajímavější! Pak je tu druhý případ, kdy Vy ani nemusíte nic říkat. Někdo si to vymyslí za Vás a povídá věci, které nejsou pravda. No a slepice se toho chytěj a jde to dál a ten blbec jste pak Vy. Záviděj? A copak maj co závidět, když Vás ani neznaj? Vůbec nevědí a vidí jen to, co vidět chtějí. Achjo, tohle mě nikdy nepřestane překvapovat. A víte co? Ať si každý přecijen myslí, co chce. Ve finále je všechno úplně jedno. Když nejde o život, jde o nic. Je to tak. Přátelé Vás znají a vědí, čemu můžou věřit a ti ostatní holt přátelé nejsou. Od některých Vás to může akorát tak zamrzet. Život jde dál a v různých situacích se ukáže ta prává tvář každého z nás.
Nevěřte nikomu. Důvěřovat můžete opravdu jen sami sobě. Lidé jsou zlí, tak se držte těch správných, opravdových přátel.
Doufám tedy, že jste obklopeni správnými lidmi, kteří Vás mají rádi, jak si zasloužíte. Kamču jsem Vám přestavovala už několikrát. Zajímavé je, jak krátce se známe a jak si rozumíme a jsme tu jedna pro druhou. Děkuji za Tebe, jsi úplnej anděl. A tady máte pár fotek, které jsme nafotily, ještě když nebyl sníh. Můžete si všimnout, že je tu zima a s ní vždy přestávám mít chuť na barvy.









INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

10 komentářů:

  1. Ja som si zo zaciatku myslela ze toto je syndrom ludi ktori ziju na dedine.
    Ja som s tym vyrastala a je vela ludi okolo mna ktori toto stale riesia - co si ludia hovoria alebo myslia.
    Po tom co som sa prestahovala do Londyna tak mi to vela otvorilo oci a zistila som ze to nie su len ludia na dedine - kolegyne v praci mali neustale potrebu nieco okolo mna riesit napriek tomu ze vyrastali vo velkom meste a urcite mali lepsie veci na praci.
    Najlepsi liek je ignoracia a oblokovat prisun informacii ktore ti na nic nie su.
    PS: Odporucam knihu: The life changing magic of not giving a f**k (Sarah Knight), myslim ze to bolo prelozene do cestiny alebo slovenciny

    OdpovědětVymazat
  2. ľudia vždy budú kecať radšej o druhých, aby nemuseli riešiť svoje vlastné šity ;) netreba si to všímať, aj keď to vždy chce veľa energie a sebazaprenia... inak prekrásne fotky!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Krasne napsany, s katdym slovem naprosto souhlasim a knizku the life changing magic of not giving a fuck taky muzu jen doporucit!
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  4. Juuu! ♥ To jsou nádherný fotky. A samozřejmě souhlasim, ale aspoň se je vždycky čemu smát. :D

    OdpovědětVymazat