Lucie Šumová: Z POHLEDU BLOGERA I ČTENÁŘE ZÁROVEŇ

Z POHLEDU BLOGERA I ČTENÁŘE ZÁROVEŇ

By | 1:49 9 comments


Tenhle článek mám připravený docela dlouho, akorát jen s fotkama a bez textu. Nějak není co psát a nechci Vám tu akorát popisovat, co mám na sobě. Tento outfit ani tak zajímavý není, ale pozor! Vytáhla jsem jiné džíny než černé a to světle modré s nášivkami. Vrátím se ale zpátky k tomu, čím jsem začala. Několik řádků jsem tu napsala a pak jsem je smazala a zas a znova. Dokonce jsem už fotky tohoto outfitu přidala na Instagram, což se vždy snažím přidat společně s článkem. Nojo, holt vždycky nemám náladu na psaní. Že nejsem sama? U mě si toho můžete všimnou jednoduše, mám období, kdy přispívám strašně moc a pak kdy strašně málo. Bohužel to druhý je častější, ale začnu s tím bojovat. Mám několik připravených konceptů a někde chybí fotky, jinde zase text. Achjo, dělej něco, Lucie. No přece jen bych se s Vámi o něco ráda podělila.

První věcí je to, že dnes jedu do Ostravy. Společně s dalšíma blogerkama se chystám na Ostrava Fashion Weekend, tak jsem zvědavá, jaké to bude. Snad zajímavé. Věřím, že ano a že si to užijeme. Určitě budete moct něco vidět na Instagramu, především v Instastories, které mě dost baví. Snad pro Vás nebudou moc otravný. Znám to, taky nemám ráda, když každá blogerka přidává to samý ve stejnou chvíli z jedné a té samé akce. Nebojte, koukám na to i z pohledu čtenáře a uvědomuju si to, tak snad nebudu tak nudná. :D Klidně mi dejte vědět, jak se na tohle díváte Vy. Zajímá Vás to? Přeskakujete to? Hlavně jsem se chtěla zeptat, jestli tu mám někoho z Ostravy? A jaké jsou Vaše plány na víkend? :)

Další co bych ráda znovu zmínila je slevový kód na stránku NA-KD, odkud mám tento bomber. Někdo se mě ptal na velikost, tak to sem rovnou napíšu. Mám ho XS a najdete ho TADY. S kódem "lucies30" máte 30% SLEVU a to je dost! Věřím, že o tomto e-shopu už jste slyšeli několikrát.  Jsou tři skupinky lidí- první to otravuje, druhá už vybírá, co si objedná a třetí to ignoruje. Haha, kam patříte? E-shop se přirovnává hodně k Asosu, protože na něm najdete spoustu značek a přímo také jejich značku NA-KD. Líbí se mi jejich nabídka, tak mě potěšilo, že můžu dostat nějaké kousky zdarma, proto jsem hned s radostí objednávala a za dva dny byl balíček doma! Super! Tomu říkám rychlost.

A další je SOUTĚŽ na Instagramu- TADY o kosmetiku Benefit, kterou sama zbožňuju! Čtu všechny komentáře (za všechny moc děkuju!!) a pokud máte špatnej den, tak si některé přečtěte i Vy. Píšete tam tak krásné věci, že mám radost s Vámi i za Vás! Fakt si dělejte radost, dělejte ostatním hezčí den, smějte se a vnímejte maličkosti, budete mnohem šťastnější. Věřte mi.










Džíny: VERO MODA (TADY),   bomber: NA-KD (TADY),   top: BOOHOO,   boty: CASNABOTY,   batoh: MANGO,   hodinky: MOCKBERG (TADY)

INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

9 komentářů:

  1. Outfit je moc hezky a bomber ti moc sluší :)
    Já si myslím, že pokud není člověk blogerka na plný úvazek, tak to zná každá z nás. Někdy je chuť a energie na rozdávání a jindy se zase člověk musí dokopavat k tomu, aby napsal par slov :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  2. Oo, super, super! :3 Mě samozřejmě instastories neskutečně baví a hlavně ty povídací. Těch chceme všichni víc! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, mě instastories baví moc! Ale asi spíš takový ty z denního života, kdy si toho autora můžete přiblížit a je jako normální smrtelník, než samé propagace a reklamy, to už mi kolikrát přijde trochu moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo je to hezký přiblížit si toho autora a díky tomu ho více "znát" :)

      Vymazat
  4. všade na mňa vykúkajú tie na-kd slevové kódy - asi by som už mala nejaký uplatniť ;)

    Viki Ceglédyová

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se mi líbí ty Vaše jeansy s nášivkami!

    OdpovědětVymazat