Lucie Šumová: PODZIMNÍ LOOKBOOK w/KRISTÝNA TULACHOVÁ

PODZIMNÍ LOOKBOOK w/KRISTÝNA TULACHOVÁ

By | 14:07 Leave a Comment


Dnes je to i s videem! A hlavně Vás chci nalákat na BLACK FRIDAY, který je už zítra! Víte co to znamená? SLEVY AŽ 80%. Chystáte se utrácet? Pokud ne za sebe, tak alespoň za ostatní určitě rádi. Vždyť budou Vánoce, tak to můžete mít z krku a pořídit dárky pro všechny. Ještě se Vám nějaké procenta z útraty vrátí zpátky, protože bych Vám chtěla doporučit stránku Bonusway.cz (přes tento odkaz získáte bonus 75 Kč za první nákup). Hlavně můžete na této stránce sledovat všechny ty slevy- na jednom místě. To je super ne? Značek a obchodů tam je strašně moc. Věřím, že si vyberete. Nejlepší na tom je, že je tato služba bezplatná a pomůže Vám získat peníze zpět za Vaše nakupování přes internet. Po každém nákupu se na Váš účet vrátí procenta z nákupu a jakmile částka bonusu dosáhne 250 Kč, tak si ji můžete nechat převézt na Vás bankovní účet. A rovnou nakupovat znovu, haha. Tady se můžete podívat na některé značky, které tam najdete a jakou odměnu nabízí, ale hádám, že už jste u registrace!


Já nakupuji přes internet ráda a i více než v obchodech, takže Bonusway určitě používat budu. Nejraději mám ZOOT, Answear nebo Asos, což můžete vidět i v mých outfitech, odkud jaké kousky oblečení mám. Jak to máte Vy?



A co říkáte na video s Kristý? Už jsem se bála, že ho nestihnu do konce podzimu vůbec publikovat. Zvládlo se to a je na světě, neuvěřitelný. Jinak odkud jsou jaké kousky z outfitu, tak to najdete u videa v infoboxu. Příjemnou zábavu a pokud se hoodně nudíte, můžete se podívat i na nepovedené záběry, které najdete v dalším videu. Nevím teda, ale asi budou připadat vtipné jen nám. Nevadí. :D Máme natočit další zimní díl?




INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

0 COMMENTS: