Lucie Šumová: LONDÝN- DEN 2.

LONDÝN- DEN 2.

By | 13:46 12 comments


A je tu konečně pokračování z Londýna, kde jsem byla na dva dny, takže tento článek je z Anglie poslední. O prvním dnu v Londýně si přečtěte TADY, článek z Birminghamu TADY a kde se najíst v Birminghamu TADY.

Doufám, že Vás hromada fotek neunudí, ale já nikdy nedokážu vybrat, které sem dát a zdá se mi škoda vybrat jich míň. Je teda pravda, že z tohoto dne jich tolik ani nemám. Jsem zvyklá na prohrabávání se mezi více fotkama. První den v Londýně byl asi zajímavější a zábavnější. Na další den jsme se moc dobře nevyspaly a byly dost unavený. I tak čekejte spíš plno fotek než povídání.

Pokud Vás tyto články z cestování baví, tak Vám prozradím, že dnes letím do Portugalska. Už se nemůžu dočkat!! Letím do Lisabonu, odkud pojedeme vlakem do Cascais. Jelikož jedu s Alenkou z My Great Style, tak fotek bude určitě víc než dost! Třeba vznikne i nějaké video, ale to ještě uvidíme. :) V Portugalsku budeme do neděle a každý den nás čekají dvě hodiny surfování, tak na to jsem opravdu zvědavá. Ode dneška čekejte spam na mém Instagramu.

Zpátky do Londýna!!







Ráda bych Vám v tomto článku ještě představila parfém od Betty Barclay, který je na cestování jako dělaný. Hlavně kvůli velikosti. Je praktické cestovat s tak malou a příjemnou vůní. Mám cestovní balení o 20ml "Pure Pastels". Je to něžná a hravá vůně, která se mnou cestovala do Anglie. A dnes je beru obě do Portugalska. Pokud se někam chystáte nebo sháníte jen parfém do kabelky, tak se na ni určitě podívejte, třeba Vás zaujme stejně tak jako mě. Seženete ji na bettybarclayfragrances.com.







Ráno jsme šly opět kolem London Eye, jakjsem již psala v minulém článku, byl tam úplný klid! Předešlý den davy lidí a ráno pohoda, takže doporučuji si přivstat. Po cestě k Big Benu, který je součástí Westminsterského paláce na břehu Temže, jsme nafotily spoustu fotek a kochaly se krásou Londýna.















Všude jsme chodily pěšky, takže jsme toho nachodily opravdu dost! Vždy pro nás byla příjemná přestávka v parku na lavičce nebo když jsme si lehly jen tak do trávy. Dokonce se nám podařilo i usnout! Svítilo na nás sluníčko a bylo nám krásně. Jedním z největších parků v Londýně je Hyde Park, který je v centru v obvodu Westminster a je to jeden z královských parků v Londýně. Sousedí s Kensingtonskými zahradami, které jsou často považovány za součást tohoto parku. Mezi královské parky patří také St. Jame's Park, Richmond Park, Green Park a další. Jinak musí být i super půjčit si kolo a všechno to projet na něm. :) Samozřejmě nechyběla návštěva Buckinghamského paláce.







Viděly jsme v Londýně takový základ. Za ty dva dny jsme toho stihly myslím dost a hlavně toho dost nachodily. Krom památek jsme viděly plno obchodů! Došly jsme do Regent Street, což je významná obchodní ulice, která vede od Charles II Street, kolem Piccadilly Circus a Oxford Circus až k Mortimer Street. Stojí to za to podívat se!









Nojo, Karl je láska.
Mimochodem viděli jsteVans x Karl Lagerfeld, co na to říkáte?







Pamatujete si TENTO článek z Birminghamu? V obchoďáku Bull Ring jsem byla hotová z obřího Victoria's secret, ale tady? Tady už byl fakt úplně obrovskej!! To byla nádhera! Našla jsem ho na 111 New Bond St.













A v čem jsem cestovala?
V tílku a vestě z H&M, džíny Forever 21, bílé tenisky, které jsem koupila v Birminghamu v TK Maxxu a značku nevím. No a žlutá bundička, kterou mám skoro na každé fotce z Anglie, na téhle zrovna ne, hah.


INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

12 komentářů:

  1. Pěkný cestovní outfit :) jinak mě při tvém článku zachvátila nostalgie, přesně tato místa jsem navštívila před 3 lety. Bohužel to ale byla moje první cesta do zahraničí v životě, byla jsem unavená a moc fotek jsem nepořídila, což mě zpětně dost mrzí. Tak snad se tam ještě někdy podívám a udělám takové hezké fotky jako ty :) Portugalsko si užij, jestli znáš blogerku Ejnets, tak odtamtud dává samé hezké články s fotkami :)

    LADY LENNA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) Já byla v Londýně v šesté třídě na základce a fotky taky hrůza :D teď když někde jsem, tak fotím co se dá! A děkuji moc, na blogerku kouknu :)

      Vymazat
  2. zase raz skvelý článok, milujem tvoje veselé farebné fotky! inak outfit so žltou bundičkou je perfektný ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) to jsem ráda! Taky mám ráda barevné fotky a nic vyblitého, haha :D

      Vymazat
  3. Kraaaasny fotky, nejradeji bych se tam hned vratila! Byla uz jsem na hodne hezkych mistech, ale po Londyne se mi styskalo nejvic!!! Doufam, ze jste si to poradne uzily a do Portugalska se chystame v Dubnu, tak jsem zvedava na fotky a vsechno, moc si to uzij!!!!
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  4. Opravdu krásný článek , těším se na další z Portugalska a s Alenkou si to moc užijte !

    OdpovědětVymazat
  5. Londýn je můj druhej domov. Super článek :)

    OdpovědětVymazat