Lucie Šumová: MŮJ NEJVYCHVALOVANĚJŠÍ KOUSEK OBLEČENÍ

MŮJ NEJVYCHVALOVANĚJŠÍ KOUSEK OBLEČENÍ

By | 0:46 14 comments
Outfit jsem fotila s Vendy. Už dlouho jsme plánovaly nějaké posezeníčko v kavárně, pak jsme se domlouvaly na oběd a nakonec z toho byla večeře. Vendy je veganka, ale stačí projet můj Instagram a je Vám jasné, jak jím já. Jím všechno. Proto jsme hledaly restauraci, kde se najíme obě. Znáte o Belzepubu? Jejich burgry vypadají dobře, co jsem viděla na fotkách a podle jídelního lístku by se najedla Vendy i já. Už jen vstup vypadal docela strašidelně a když jsme vešly dovnitř, hned jsme poznaly, že se tam asi úplně nehodíme a nepatříme tam. Nevadí. Sedly jsme si, vybraly si každá svůj burgr a čekaly na obsluhu. Stále nic, pořád nic. No až jsme se zvedly a šly jinam. Znáte Burrito Loco na Vinohradský? Řekly jsme si, že to vyzkoušíme, ale když jsme tam došly, tak jsme zjistily, že si tam nesedneme. Je to spíše takové rychlé občerstvení, kde si jídlo vezmete s sebou. Skončily jsme v Momentu, kde mají jen veganské jídlo. Je to spíše taková kavárna, ale opravdu Vám doporučuji Thai spici burger! Byl skvělej, fakt moc. Miluju burgry, měla jsem jich už tolik a na tento určitě zajděte! Když to říkám já, tak je to pravda. Obě jsme si na něm moc pochutnaly a lepší housku od burgeru jsem snad nikdy nejedla. 

Znáte nějakou restauraci v Praze, kde se nají vegan i já?



Žádný kousek oblečení mi nepochválilo tolik lidí jako tuhle bílou košili s výšivkou.

Vážně! Kamarádi, rodina, cizí lidi na ulici nebo Vy na Instagramu. Samozřejmě každého také zajímalo odkud ji mám. Neuvěříte. Koupila jsem ji na Zaful, což je asijský e-shop, kde seženete levné a hezké kousky. Dost často čtu negativní recenze, že kousek oblečení nevypadal jako na fotografii, ale já jsem měla vždy štěstí. Mám dobrý zkušenosti a několik kousků se dokonce stalo mými nejoblíbenějšími. Mezi nimi je i tato košile. Seženete ji TADY a mám velikost M, kdyby to někoho zajímalo a chtěl si ji také objednat, když je právě v akci.

Jaký Váš kousek oblečení měl největší úspěch u ostatních?



Tento outfit je celý dost barevný a mohlo Vás zaujmout rovnou mnoho dalších kousků. Například žlutá kabelka od značky LYDC je ze ZOOTu a najdete ji TADY. Dokonce jste ji už mohli vidět v minulém článku a také ve videu. Viděli jste? Tak dnes tu s ní máte další outfit. Jo a zkuste se obléknout  barevně, uvidíte, že budete mít hned lepší náladu.

Je zvláštní, jak se rozjely barevné kožené bundy. Vždyť dříve nosil každý akorát tak černou a možná hnědou. Má první barevná byla žlutá, kterou jste na mně mohli vidět už několikrát. Taky už ji mám pěknou dobu! Hlavně teď jsem ji měla s sebou v Anglii a mám ji skoro na každé fotce na Instagramu, haha. Je prostě skvělá a stejně tak tahle vínová ze stránky Tamsin. Pamatuji si, jak jsem byla nadšená, když jsem si ji pořídila! Obě vypadají skvěle i k celým černým jednoduchým outfitům. Úplně Vás rozzáří. Vínovou stále seženete TADY, je od značky Missy Empire. A zamilovala jsem se také do semišové žluté a růžové. Mají opravdu úžasnou nabídku oblečení.

Tamsin- anglická móda na dosah.







Také musím zmínit pohodlné džíny z Topshopu, které mám strašně ráda. Tyhle už mám několik let a jsou jedny z mých nejoblíbenějších, přísahám. Máte nějaké?

Nevím čím to je, že samotné boty vypadají na fotkách tak strašně. Tyto espadrilky v CCC jsem si musela koupit, když mě jednou strašně bolely nohy ze sandálků na podpatku. Další zlaté boty. Achjo. :D Máte to taky tak, že se občas v obchodech přistihnete, že koukáte po podobných kouscích, které máte už doma?

A na hodinky Daniel Wellington do 15. srpna ještě platí SLEVA 15% s kódem "LUCIESUMOVA". Plánujete si je někdo pořídit?






Košile: ZAFUL (tady),   kabelka: LYDC (tady),   džíny: TOPSHOP,   hodinky: Daniel Wellington (tady),   vínová bunda: MISSY EMPIRE (tady),   boty: CCC
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

14 komentářů:

  1. veľmi sa mi páči kombinácia košele, bundy a kabelky ;) krásne fotky :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  2. Ale teda to se nedivím, že byla pochválena, když ona vypadá fakt skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  3. krasny outfit, naviac sa mi paci ta kabelka, je uplne boziii! :)

    www.petitejardin.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Tak v restauracích se nevyznám, na to jsi přebornice ty. :3 Každopádně ta košile, ještě v kombinaci s bundou, je vážně krásná. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, musíme zajít na něco dobrého! :D A děkuji ♥♥

      Vymazat