Lucie Šumová: DRESS

DRESS

By | 12:32 3 comments


Pár dní nefungoval blog, protože mám problém s doménou, který stále trvá. Proto jste právě na www.luciesumova.cz. Dřív jsem tu měla .com, což zatím stále nefunguje. Doufám, že si na změnu rychle zvyknete. Jsem z toho už smutná, několik dní neřeším nic jiného. Mám totiž léto, prázdniny a chci se tomu tady věnovat mnohem víc než dřív.

Dnes jsem Vám chtěla ukázat tento outfit. Je úplně jednoduchý, ale do vedra jak dělaný. Lehké šaty z Attrattivo a obyčejná kabelka z H&M, kterou mám už strašně dlouho! Sandálky na podpatku mám také z H&M, ale teda vůbec nejsou pohodlné. Měla jsem je na sobě dvakrát. Poprvé jsem ani moc nikde nechodila a strašně jsem si chválila, jak jsou pohodlné. Vůbec. Vzala jsem si je podruhé a nohy mě bolely tolik, že jsem domů přišla v nových botech. Haha. :D Znáte to?








Sandálky, kabelka, náhrdelník: H&M,   šaty: Attrattivo (TADY),   hodinky: MARC JACOBS



Za fotky děkuji Kamče, kterou určitě sledujte na Instagramu! Má krásné fotky a já jí moc děkuji za nafocení outfitu a moc hezký den. Víte co je super? Že jsme se poznaly díky spolupráci od Cosmopolitanu, ale o tom zase příště! To mi připomnělo, že jsem Vám o tom ještě nepsala. :)






INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

3 komentáře:

  1. Moc Ti to slušííí !!:) a já děkuju.

    OdpovědětVymazat
  2. krásne šaty! :) to s dómenou ma mrzí, ja tiež práve riešim dómenu a už teraz mám s tým problém :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  3. Jé Luci! Já ten tvůj blog četla už tak před 5ti lety!! To jsem ráda, že jsem tě zase našla. Moc ti to sluší, pořád stejně krásná slečna:)

    www.cityscape-bliss.com

    OdpovědětVymazat