Lucie Šumová: GUESS 1981

GUESS 1981

By | 9:36 3 comments


Máte rádi značku Guess? Mně se vždycky vybaví ta jejich zdobená trička, víte, která myslím, že? Ty jsou na mě trochu moc. A úplně nejhorší je to, jak často se jejich věci kopírují a kolik lidí dokáže nosit falešné kousky. Fuj. To vážně nechápu. Vím ale, že bych si tam plno jiných kousků vybrat dokázala. Proto někdy do obchodu zkuste nakouknout, třeba Vás moc mile překvapí. A proč si někdy neudělat radost, žejo.

Jejich denim mě moc baví. Jednou jsem si tam pořídila džíny, které mi vydržely opravdu dlouho a byly vážně strašně pohodlné. Ty jsem měla fakt ráda. Jestli nemůžete sehnat ty pravé, tak počkejte na slevy a zkuste nějaké ulovit. Taky jejich prvních produktem byly právě džíny. Tato americká značka nenabízí jen oblečení, ale také módní doplňky jako kabelky, hodinky, šperky a parfémy. Což už mě u nich láká asi ještě víc.



A dnes bych Vám kromě této džínové bundičky chtěla představit nový parfém Guess 1981, který je k dostání od dubna 2017. Na popisování vůně jsem hodně špatná, ale je to květinová pižmová vůně. Jemná fialka, dřevitý ibiškovec pižmový, jemné dráždivé okvětní plátky květu jasmínu, sladká šťavnatá hruška a přetrvávající santalové dřevo. Základ tvoří drsné a zemité cedrové dřevo, opojná ambra a přiléhavé pižmo. Musíte přičichnout v parfumerii a vyzkoušet. Mně parfém voní moc pěkně a už mi byl i pochválen. Což mě vždy potěší.



Guess 1981 připomíná a oslavuje celkový styl 80.let. V módě byl typický v osmdesátých letech hlavně denim, proto ta bundička! Značka Guess byla vybudovaná právě v roce 1981 a ztělesňuje životní styl Los Angeles, kde byla značka založena.



Jak si vybíráte parfém? Dáváte na názory ostatních? Máte jeden pořád stejný, který neměníte nebo máte pár oblíbených, které střídáte? Já mám své oblíbené parfémy, ale když si chci pořídit nový, tak ráda zkusím i nějaký jiný. Například když vyjde nějaká novinka a všude na něj vidím reklamy, tak se o něj zajímám a vyzkouším ho. Stejně tak, když vidím třeba na Instagramu u někoho, jak nějaký chválí. Občas mi také doporučí parfém prodavačka v parfumerii. No asi to budete mít podobně. Třeba Vám příště ukážu mé TOP. :)









A zpátky k bundičce, která je podle mě úplně skvělá. Džínové bundy mám ráda a žádnou takhle hezky modrou nemám. Hlavně se mi líbí jak je oversize, takové kousky nosím nejraději. Hlavně právě Guess se hodně proslavil sepranou džínovinou. Také z ní křičí značka, alespoň nápis na zádech není plný kamínků a všeho možnýho, haha. Určitě víte, co myslím. :D Věřím, že je to kousek, který mi vydrží dlouho a to je na tom to nejlepší.





Jaký je Váš názor na značku Guess? A zaujal Vás nějaký parfém v poslední době? Vyzkoušíte Guess 1981?


INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

3 komentáře:

  1. Značku Guess mám taktiež veľmi rada, ako vravíš - ich denim je neskutočný :) Rovnako milujem aj kabelky a vône :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna nedávno jsem si pořídila od Guess kabelku a úplně jsem se do ni zamilovala a vím, ze potřebuji další! :D ten parfém je úžasný, zkoušela jsem ho a chci ho :) Jinak nádherné fotky, opravdu ti to moc sluší :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat