Lucie Šumová: ČAS NA KVĚTINY!

ČAS NA KVĚTINY!

By | 9:31 6 comments


Nikdy jsem nebyla typ, že bych chodila v černé barvě od hlavy až k patě. Nikdy u mě nebylo to, že bych otevřela skříň a všude byla jen černá. Vlastně mám dost barevný šatník. Jasně, někdy nemám náladu a jdu celá v černý. Líbí se mi celé černé outfity, ale cítím se dobře i ve světlých barvách nebo když si k té černé vezmu žlutou, červenou nebo něco, co mi outfit oživí a rozzáří. Dnes máme outfit teda bez černé. Bílé kalhoty třeba přes zimu skoro vůbec nenosím, zato na jaře nebo v létě moc ráda!  Tyhle jsou Esprit, kde mají celou nabídku bílého denimu. Dokonce při prohlížení jejich stránek mě překvapilo, jak mají oblečení hezky rozzařené a pokud sháníte něco s výšivkami, mám pro Vás skvělý tip o pár řádků níž! Jinak o džínové bundičce jsem mluvila už dost v minulém článku.







Stále jsou všude v obchodech květinové vzory, snad každý rok. Každé jaro a léto, protože tenhle top, který mám na sobě je už starý. Mně připadají tyhle kousky roztomilé, ještě když jsou ve světlých barvách. Slíbila jsem Vám tip na oblečení s výšivkami. Najdete je TADY. Nějaké kalhoty a bundičky jsem vložila i do koláže, kterou jsem vytvořila. U mě vede džínová sukně! Co u Vás? Neznám moc lidí, kteří nakupují v Espritu, proto mě to tak zaujalo. Nejsou to kousky, které uvidíte na každém a trend květinových výšivek jede v plném proudu. Proto by mě zajímalo, jestli v Espritu nakupujete a nebo jestli alespoň občas nakouknete do obchodu.




1. top- TADY,   2. top- TADY,   3. kalhoty- TADY,   4. bílý top- TADY,   5. bundička- TADY,   6. kalhoty- TADY,   7. bílé kalhoty- TADY,   8. šaty- TADY,   9. sukně- TADY,   10. bundička- TADY











Už jsem Vám psala tisíckrát, že Huarache jsou mé nejpohodlnější boty. Tyhle najdete třeba na Footshopu, přesněji TADY a mají i plno jiných barev. Konečně pár dní nebylo takové vedro a mohla jsem si je vzít. Takhle nějak vypadá můj nejčastější outfit. Jednoduše kecky, džíny, topík a přehodim bundičku. Když se můžu oblíknout nějak takhle, tak se cítím asi nejlépe a je pro mě nejlepší počasí. I když je pravda, že jsem si teď oblíbila plno šatů, tak ty zase příště.






INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

6 komentářů:

  1. Já zboznuji květinový vzor! Podle me je to ženské, roztomilé a romantické :) Asi nejvíce mam šaty s květinovým vzorem :)
    Outfit je moc hezky a tobě to moc sluší :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  2. veľmi sa mi páči tá atmosféra na fotkách, vyzeráš krásne :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, protože jsem si s fotkama moc jistá nebyla. :)

      Vymazat
  3. Já se teď začala taky docela rozjíždět a moje skříň už tak černá není jak bývala. Jen to na jednu stranu fakt super nosit barevný věci.


    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď! Mě strašně baví i křiklavé barvy, žlutá, tmavě růžová, červená :)

      Vymazat