Lucie Šumová: RALPH LAUREN

RALPH LAUREN

By | 12:19 12 comments
Znáte značku Ralph Lauren, jejíž logo můžete vidět na různorodém zboží od luxusních obleků po tenisové úbory? 12. října jsem byla na exluzivním představení této nové prodejny ve Fashion Arena Prague Outletu. Je to tam tak obrovské! Najdete tu oblečení pro každou příležitost. Modely se pyšní nadčasovou elegancí, stylem a zároveň nespoutaností. Jedinečné jsou také díky vhodnému výběru barev, materiálů i jejich sladění. Mají jak dámské oblečení, tak pánské a dětské. V současné době také nabízí produkty své značky jako ložní prádlo, kosmetiku či bytové doplňky. Což mi připomíná, že jsem dostala krásnou svíčku, která opravdu nádherně voní. Ani ji nemusíte zapalovat. :) Akce byla moc hezká, měla jsem z toho radost. Děkuji moc za pozvání! Vůbec to nebyla zbytečná cesta do Prahy. Při zvucích příjemné hudby a popíjení sektu jsme si prohlídli a nakoupili kousky dané značky. Dokonce jste si mohli nechat ručně vyrýt monogram. A co jsem si koupila Vám ukážu zase příště. Dnes se můžete podívat, jak to tam vypadá. Jezdíte do Fashion Arény?














































INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

12 komentářů:

  1. Ty jo, vypadá to tam moc hezky a hned bych využila možnosti nechat si vyšít na oblečení svůj monogram. To je super! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty fotky i event vypada skvele, urcite se to moc povedlo!!! Ja teda znacku Ralph Lauren moc nemusim, ale z tvyho clanku me to docela oslovilo a jestli sis koupila ty sedy stay, tak ty jsou naprosto bozi, hned bych je brala!!!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tam se musím alespoň zajít podívat, nádhera! ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Musím uznat, že kamarádka měla opravdu krásné šatky, ostatně ty taky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to fakt obrovsky! Já tam nikdy nebyla, protože z Prahy nejsem, ale hádám, že to stojí za to :) moc vám to slušelo :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  6. To musel byť skvelý večer, vyzerá to tam úžasne! A šaty ti strašne svedčia, krásne si bola oblečená:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  7. Akce to byla určitě zajímavá :)

    OdpovědětVymazat
  8. To muselo být fajn. Je vidět, že ste si to užívali :)

    http://lush-mania.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. DO PRČIC, TOBĚ TOHLE TOLIK SLUŠÍ!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Ralph Lauren je značka přímo pro mě :) tam bych mohla nakupovat a nakupovat a nakupovat a nejspíš bych se nikdy nezastavila :) ještě sehnat nějakého sponzora :D :D

    OdpovědětVymazat