Lucie Šumová: NEW IN- DKNY, GANT, DRESSLILY,...

NEW IN- DKNY, GANT, DRESSLILY,...

By | 16:28 9 comments

V dnešním článku bych Vám ráda ukázala několik nových kousků. Dost se to nahromadilo! Kdo ví, třeba se Vám něco zalíbí a pořídíte si to také nebo Vás to bude trochu inspirovat. Co je na Vašem wishlistu?

Není to tak dávno, co jsem se byla podívat ve Fashion Aréně a pořídila jsem si mikinu GANT, ze které mám strašnou radost. Nosím ji teď skoro pořád!
Nový parfém DKNY Fresh Blossom Crystallized voní opravdu nádherně, doporučuji alespoň vyzkoušet. Směs šťavnatého červeného ovoce se prolíná s vodními tóny, které přidávají vůni ladnost. Je to osvěžující vůně a malina ji dodává sladkost. Kolekce DKNY Crystallized Apples je dostupná v parfumerii Marionnaud od října. Jaký je teď Váš oblíbený parfém?
Na Wayfarer.cz jsem si pořídila další dva kousky. Tentokrát šedý cardigan, který se dá nosit pořád a jsem si jistá, že ho unosím. Seženete ho TADY.
Dalším kouskem je sako, u kterého jsem se nemohla rozhodnout, jestli černé nebo béžové. Nakonec vyhrála klasika. Je opravdu ze strašně moc příjemného materiálu! Najdete ho TADY, je z kolekce HOLLY. Achjo, zima je pro blogerky nejhorší. Pořád je tma a černé věci se opravdu fotí špatně. :D
Znáte hodinky Sunday Rose? Je to nová značka, kterou bych Vám ráda ukázala, pokud ji tedy už neznáte. Podívejte se na ni TADY. Tak co? Máte vybráno? Já jsem si po dlouhém vybírání zvolila stříbrné s černým páskem, ale hodně jsem přemýšlela ještě nad zlatými s modrým páskem. Nakonec jsem spokojená a přišly v úplně rozkošné krabičce. :)
Nedávno jsem vyzkoušela další nový e-shop! Tentokrát DRESSLILY a opět jsem byla mile překvapena. :) Proto Vám musím tyto tři kousky ukázat a brzy je určitě uvidíte i v nějakém outfitu. Jediný mínus byl, že jsem myslela, že už snad balíček nedorazí. Trvalo to měsíc, ale počkala jsem si a stálo to za to. Naštěstí jsem měla kód, podle kterého jsem mohla balíček sledovat.

Bombery jsou všude, ale ještě mě neomrzely. Líbí se mi teď na podzim jak se objevují v obchodech s kožíškem. Nad nějakým takovým asi budu taky přemýšlet. Tenhle je spíš až se zase oteplí. V této vínové barvě ještě žádný nemám, tak další do sbírky! Pokud máte zájem, podívejte se SEM.

Dalším kouskem je kostkovaná košile, kterých není nikdy dost. Je strašně moc příjemná a hned po mikině GANT je to další kousek, který teď stále nosím. TADY
A další cardigan, tento je sice zajímavější, ale spíš na ozdobu než na zahřátí. :) TADY
Sluchátka Panasonic RP-HF500 jsou vyšším modelem ,,streetové" řady HP a jsou určené pro ty, kteří si hudbu rádi dopřávají venku, ale zároveň i přes okolní ruchy vyžadují vysokou klavitu zvuku. Mají je i v bílé se stříbrným a ty vypadají také moc pěkně.

Tyhle šaty jsem Vám chtěla ukázat už dávno, ale nějak nebyla příležitost si je někam vzít. Mám je z Mary-fashion.cz, kde určitě seženete hezké kousky. Šaty mi jsou bohužel trochu větší, ale to se vyřeší! Snad Vám je brzy ukážu na sobě, protože takhle toho moc nevidíte. A tento víkend má e-shop poštovné zdarma nad 500 Kč!! 
Na představení nové podzimní a zimní kolekce LEE & Wrangler jsem dostala toto tričko. Četli jste článek o akci? Pokud ne, tak se podívejte! Najdete ho TADY. :)

V minulém článku jsem Vám psala o exkluzivní představení nové prodejny Ralph Lauren ve Fashion Aréně. Článek najdete TADY, tak se můžete podívat jak je to tam krásné. Pořídila jsem si tam dva kousky a prvním je tato košile. Co na ni říkáte? :)


Další je obyčejné bílé triko, které je moc pohodlné a hodí se vždycky. Takových není nikdy dost!

Mikinu Nike teď také dost nosím. Ať už do posilovny, na doma nebo klidně do školy. :)

Už asi víte, že nejčastěji nosím tenisky, že jich mám několik a všechny zbožňuju! Také mám ráda jednoduchá trička a tohle se mi v Mangu moc líbilo.

Do tenisek jsem strašnej blázen, ale to už asi víte. Vždyť já bych si nejradši objednala zase další, ale pozor! Tohle jsou mé první Adidasky. :) Je to typ ADIDAS TUBULAR RADIAL J a za nimi mám nové kotníkové boty, které jsou lepší než jsem čekala. Nosím je pořád. Mají je teď ve slevě a najdete je TADY. Vybrala jsem si černou barvu, ale mají i hnědé a šedé. Oboje boty jsou z casnaboty.cz a objednávka byla naprosto v pořádku! :)



Co je u mě ještě nového? Konečně mám trochu tmavší vlasy a studenou blond. Měla jsem to nějaké moc žluté, tak jsem konečně spokojená a uvidím, jestli příště neztmavím trochu víc. :)

Co mi ještě nedávno udělalo radost? Když mi byla přivezena tato krásná kytička. U nás v Liberci je rozváží Flower Box. Udělaly jste už někomu takhle radost? Posláním kytičky až k němu domů? :) Na fotce můžete vidět také tu nejvoňavější svíčku Ralph Lauren. Je úžasná!

Ufff a je to! Který kousek Vás nejvíce zaujal? Já mám new in posty strašně ráda, tak snad někdo z Vás došel až sem. :) Když koukám na jednotlivé kousky, tak si říkám, že bych se měla připravovat spíš na zimu. Achjo, chci teplo!! A jak jste si užili podzimní prázdniny? Brzy Vám ukážu, kde sem strávila dva dny. Možná už jste viděli něco na mém Instagramu. :) Mějte se moc krásně a zase příště!

INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

9 komentářů:

  1. Prázdniny mi utekly nějak moc rychle. :D Ale užila jsem si je. :) A nejvíc se mi líbí hodinky!♥
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se nejvíc líbí to sako a ty bílá trička :) Vlasy takhle vypadají nádherně a ta poslední fotka je strašně hezká a upřímná :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný věci! Strašně moc se mi líbí ty z Ralph Lauren a to bych nejdřív neřekla, že to bude něco pro mě. :3 Vlasy takhle vypadají božsky!! ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Já si ve fashion areně nikdy nevyberu, nevím proč, ale tobě to sluší :)

    JANNIEBEL

    OdpovědětVymazat
  5. krásne veci si si nakúpila, všetko sa mi páči :) a tie kvety sú úplná bomba, tiež by som niečo také brala v mojom meste ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné věci sis pořídila a máš dokonalé vlasy :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Některé kousky jsou nádherné. Já jsem spíš na elegantní věci, takže se mi hodně líbí ta modrá košile s monogramem. Takovou sháním už asi milion let a ještě nikdy mi žádná pořádně neseděla :( ale je to tím, že mám velká prsa a docela široká ramena. To je pak s košilemi boj. Moc krásné jsou i hodinky, těch není nikdy dost. Sama se po nějakých nových poohlížím. Naopak se mi tedy krutě nelíbí ten bomber :D ale nemám ráda bombery jako celek, přijde mi to, jako teplákovka z dob komunismu. Pro mě je to prostě takový beztvarý divný hadr.

    OdpovědětVymazat