Lucie Šumová: DOKONALÝ OBLOŽENÝ TALÍŘ

DOKONALÝ OBLOŽENÝ TALÍŘ

By | 2:02 3 comments

 Jak vypadá ideální víkendový večer? Nebo vlastně i jakýkoliv jiný? Obložený talíř, sklenička dobrého vína a někdo, koho máte rádi! Alespoň nějak takhle si to představuji já. Pokud to vidíte stejně, tak mám pro vás super tip na internetový obchod, který rozhodně musíte znát. Hromadu skvělých dobrot zakoupíte na španělském e-shopu www.edelikatesy.cz. Nedávno mi přišel balíček a stoprocentně nebyl poslední! Z lahodných delikates jsem nadšená.

Co nesmí chybět na vašem obloženém talíři? Ať už jsou to olivy, sušená šunka, foie gras, hummus, choriza, sýry (ovčí, kozí, kravské) nebo španělská vína, tak není žádný problém! Na edelikatesy.cz si vybere každý. Výběr je opravdu veliký. V nabídce vás můžou překvapit také plody moře, extra panenské olivové oleje a mnohem víc.

Sháníte dárek? Sáhněte po dárkových balíčkách! Znáte snad někoho, komu neudělá jídlo radost? Já teda fakt ne... Mají mě moc pěkně zabalené a ukrývají se v nich ty nejzajímavější produkty! Já dostala na ochutnání tapas krabičku LC, ve které bylo chorizo, ovčí sýr, červené víno, olivy marinované česnek a bylinky, tuňák, jamon. Vše je pečlivě nakrájené a zavakuované. Šunky a salámy nemusíte ani krájet, stačí ihned servírovat a věřte, že se budou všichni oblizovat! Jak je to jednoduché můžete vidět TADY. Přidala jsem bagetku, kterou jsem jen opekla na pánvi s olivovým olejem. Inspirujte se mou bruschettou TADY. Můžete přidat sušenou šunku, pesto, cokoliv... Také bych ráda zmínila, že produkty dlouho vydrží.


Dopřejte si luxus ze Španělska i vy!





Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

3 komentáře:

  1. Mňam, dokonalé mlsání na večer. Místo chipsů ideální volba. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá to naozaj skvelo. :)

    www.beautiful-savage.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, velmi ráda čtu tebou napsané články i prohlížím fotky. Tento oblíbený talíř vypadá hezky, musím se přiznat už se mi sbíhají slíny. Některé suroviny jako olivy, chorizo objevila na tomto e-shopu. Tak si takový dokonalý talíř udělám doma. Čauky.

    OdpovědětVymazat