Lucie Šumová: L'ORÉAL PARIS – NUDE LOOK

L'ORÉAL PARIS – NUDE LOOK

By | 11:04 16 comments

Dnes 30. září 2018 ve 14hod. L'Oréal Paris promění ikonickou řeku Seiunu na nejkrásnější přehlídkové molo během Paris Fashion Weeku. Bude to speciální show s názvem Le Défilé L'Oréal Paris, která představí nevídané spojení krásy, módy a rozmanitosti. Bude to nezapomenutelný zážitek. Díky sociálním sítím to můžete vidět i vy a sledovat živé vysílání – na Facebooku L'Oréal Paris. Budete to sledovat?

Pro tuto příležitost jsem si dneska připravila nude makeup look s produkty L'Oréal Paris ve spolupráci s Notino. Inspirujte se pařížským fashion weekem přímo TADY i vy. Trendy přímo z přehlídkového mola můžete právě teď nakoupit s 25% SLEVOU. Stačí nakoupit nad 399 Kč a zadat kód "FASHION25CZ". Ukážu vám MUST HAVE PRODUKTY, tak jdeme na to!


Paleta očních stínů v odstínu Optimist má pět pigmentovaných očních stínů, které jsou dlouhotrvající! Stíny mají šikovné praktické balení a jsou ideální na cesty. Já je teď měla na dovolené a nic mi nechybělo. Jsou krásně lesklé a modrým stínem si můžete udělat třeba zajímavou linku a obzvláštnit svůj look.




Rtěnka v odstínu Urban Safari v nádherném balení navrženým předním designerem Olivierem Rousteingem. Je to limitovaná edice a na výběr máte z osmi odstínů. Mají například i výraznou červenou nebo dokonce fialovou. Líbí se mi krémové složení pro dlouhotrvající komfort. Na rtech je opravdu příjemná a možná si pořídím i nějaký další odstín! Co myslíte, sluší mi?



Jde o fix na obočí a je to produkt, který mě opravdu překvapil! Mám odstín 103 Warm Brunette. Fixou si vytvoříte dokonale upravené a přirozené obočí. Fix má jehlovitý aplikátor a je inspirován metodou mixroblandingu. Pro dlouhotrvající efekt je ve složení henna.



    L'Oréal Paris False Lash Xfiber Xtreme
    Dvoufázová řasenka pro extrémní objem, délku a oddělení řas v černé barvě. Sice není voděodolná, ale je skvělá! Mám plno produktů, které používám pořád dokola a vím, že jsem s nimi spokojená. Proto jsem strašně ráda za spolupráci s Notino, díky které zkouším stále něco nového a objevuji i další super kosmetické produkty. Řasenka dodá řasám objem a perfektně odděluje řasy. Aplikujte ve dvou jednoduchých krocích – první fáze je pro objem a hustotu řas. Nechte zaschnout a poté naneste druhou fázi pro prodloužení a oddělení.




    Tvářenka s broskvovým nádechem pro zdravé líčka – odstín 01 Peach Addict. Štětcem aplikujte malé množství produktu na jablíčka lícní kosti a rozetřete do ztracena. V balení je dokonce štěteček. Já se přiznám, že tvářenky moc nepoužívám. Mám vždycky strach, že to přeženu, takže ji tam mám možná dost neviditelně. 

    Rozjasňující paletka v odstínu 02 Cool Glow obsahuje čtyři vysoce třpytivé pudry pro rozjasnění make-upu. Tvářenka, bronzer a rozjasňovač v jednom! Skvělý produkt, ze kterého jsem nadšená a používám ho teď pořád! Rozjasňovač naneste na tváře, krk nad obočí, nad horní ret nebo do koutků očí.


    Takhle dopadl můj nude look a všechny produkty najdete pohromadě TADY, kde se o nich dozvíte víc. Já jsem se všemi moc spokojená, což mě i dost překvapilo! Jen teda bez tvářenky bych se obešla, ale to je tím, že prostě na tvářenky nejsem a vystačím si s bronzerem a rozjasňovačem. Dokonce mě zaujal tento odstín rtěnky. Já nosím stále dokola růžovou, tak je to fajn změna. Co na to říkáte?


    INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
    Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

    16 komentářů:

    1. Jsi nádherná! ♥ Tenhle nude look ti neskutečně sluší :) ta rtěnka samozřejmě taky :P :)

      Little Dreamer

      OdpovědětVymazat
    2. Super líčenie, takto sa ti to podľa mňa úplne najviac hodí. ;)

      Sabi z blogu Beautiful savage

      OdpovědětVymazat
      Odpovědi
      1. Děkuji moc!! :) Tuhle barvu rtěnky jsem měla poprvé, ale jinak se takhle líčím asi nejčastěji :)

        Vymazat
    3. Odpovědi
      1. Děkuji za pochvalu. :) Hlavně těch fotek, protože jsem je fotila na dálkovou spoušť a zabralo to docela dost času :D

        Vymazat
    4. Nádhera! Takéto jemné líčenie ti veľmi pristane :)

      FRENCHSTYLE

      OdpovědětVymazat
    5. Nejvíc mě upoutaly ty oči, to se ti fakt povedlo :) ale i ta rtěnka? Takové barvy k tobě podle mě jdou snad nejvíc :)

      MagicBeautyLife

      OdpovědětVymazat