Lucie Šumová: MÉ OBLÍBENÉ LETNÍ ŠATY

MÉ OBLÍBENÉ LETNÍ ŠATY

By | 0:27 6 comments


Sice léto končí, ale šatů není nikdy dost.
Navíc počasí na ně je a ještě bude, tak se hodí trocha inspirace! V poslední době nosím šaty skoro pořád a dnes vám prozradím několik skvělých internetových obchodů – nejen na šaty! Můžete mi dát nějaký tip i vy, kde jste si naposledy pořídily nějaký pěkný kousek. Jsem zvědavá, tak se pochlubte!



THEGURU.CZ
Na tomto eshopu se mi líbilo šatů několik a nakonec jsem si vybrala barevné a strašně mě baví. Myslím, že žádné barevnější šaty nemám! Mají je i jako maxi šaty. Mají i Instagram, kde na ně narazila úplnou náhodou ségra a označila mě u fotky trika s melounama (super letní tričko) a napsala k tomu, že by se mi mohlo líbit. Líbilo a moc! Poté mi napsala slečna, která se o eshop stará a už mi visí ve skříni taky, jéé. To mi udělalo takovou radost! Slečna je moc milá, skvělá komunikace, takže pokud máte nějaké dotazy, tak se nebojte a napište ji. Kdyby byl váš vysněný kousek vyprodaný, tak taky napište, třeba vám ho sežene! Určitě pro to udělá maximum! A pokud jste z Brna, tak máte možnost i osobního předání.





NA-KD.com
Z Na-kd.com mám už šatů několik. Nejen šatů, ale i spoustu pohodlných svetrů, zajímavých topů a objednávám si tam moc ráda. E-shop bych přirovnala k Asosu, také tam najdete spoustu skvělých značek na jednom místě. Pokud by vás něco zaujalo, tak můžete využít kód "lucie_20" na SLEVU 20% na vše. Nezapomeňte se koukat na rozměry, protože kolikrát je lepší objednat o velikost menší.

Květované šaty mají zrovna ve slevě, tak se podívejte, protože mi několik z vás psalo na Instagramu, odkud jsou a hodně se líbily! Já jsem si v nich ze začátku připadala zvláštně, ale jsou super. Je to zase něco trochu jiného. :) Vytáhla jsem je třeba na svatbu. Bála jsem se, aby nebyly moc výrazné, ale nakonec to bylo úplně v pohodě. 









NA-KD.com
Krajkované šaty najdete TADY a mají je i v bílé barvě a tady dokonce v růžové. Jsou opravdu nádherné!! Nedávno jsem vám je ukazovala v mém prvním haulu. Už se těším až je zase vytáhnu. Vzala jsem si velikost S. Trochu jsem se bála, jestli je zapnu, ale dorazily, oblékla jsem, zapla jsem, paráda! Myslím, že mi sedí skvěle a už se těším až je zase vytáhnu.







TRENDOVO.CZ
Internetový obchod Trendovo moc dlouho neznám a narazila jsem na něj na Instagramu. A představte si. Mají tak nádherné kousky!! Koukněte na šaty, topy a hlavně kabelky. Ty jsou úplně rozkošné. V dnešním článku jde ale o šaty. Sice černou barvu moc nenosím a mám raději žlutou, červenou, modrou a výraznější kousky, tak tyhle šaty jsou podle mě krásné. Co na ně říkáte?







BUfashion.cz
Na BUfashion jsem narazila díky Lucce, kterou určitě znáte! Založila Love & Story Design. Díky Luci!! Mají nejen e-shop, ale krásný maličký obchůdek v Praze, který najdete blízko VŠE. Říkám vám, že pokud někdy půjdete kolem, tak se běžte určitě podívat. Já tam byla zrovna nedávno a odešla jsem přesně s tímto kouskem! Tmavě modré zavinovací šaty – miluju je! Měly i plno dalších barev a teď mají nevíc SLEVY! 

Já jsem docela nerozhodná, takže vybrat jedny pro mě bylo těžké..
Vybrala jsem správně?








NA-KD.com
Na-kd.com jsem už zmiňovala a taky jsem psala to, že šatů mám už několik. Další jsou semišové červené, které vidíte na fotce. Myslím, že se budou hodit i na plesy! Bohužel už mají všechny velikosti vyprodané, ale kdyby náhodou dodaly další, tak přikládám odkaz – TADY JSOU!









BEAUTYFASHION.cz
Ukončím to mým nejnovějším kouskem. Zelené lehoučké košilové šaty! Žádné v podobné barvě nemám a celkově zelených kousků u mě ve skříni asi najdete hodně málo. Barev není nikdy dost a přesně proto jsem si je vybrala, ale pokud by vás zaujaly více růžové, tak i ty tam najdete a plno dalších kousků. Nyní navíc plno novinek! Na Beautyfashion.cz jsem opět narazila na Instagramu, taky tam objevujete stále něco nového? Baví mě to!





Aby toho nebylo málo, tak trocha další inspirace..


Červené šaty (TADY), světle modré (TADY) - NA-KD.com,   Bílé pruhované šaty (TADY), zelené asymetrické (TADY) - ZOOT, vínově červené zavinovací šaty (TADY) - BU Fashion

Dlouhé květované šaty (LASCANA),   pruhované šaty (TADY), růžové šaty (TADY) - ASOS,   květované šaty (TADY) - Answear
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

6 komentářů:

  1. Tolik krásných šatů. :))) Povedené fotky, skvěle nafocené. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Téda, všetky šaty ti neuveriteľne svedčia. :) Už dlho som nevidela tak krásne kúsky, všetky by som brala aj ja. ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíc se mi líbily dvoje krajkované šaty ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat