Lucie Šumová: MAKE-UP ART SHOW | NOVINKY NIVEA

MAKE-UP ART SHOW | NOVINKY NIVEA

By | 1:54 8 comments
Pokaždé, když otevřu mail a vidím pozvánku na akci, tak mám radost a hned ho otevírám, co to asi bude. Většinou mě na těchto akcích vždy potkáte, protože pokud to jde, tak si na ně čas udělám. Navíc, když jsou pozvané i mé kamarádky blogerky nebo si vezmu doprovod, tak si to užiju vždycky! Tentokrát se jednalo o pozvánku na MAKE-UP ART SHOW společnosti Nivea, na které byly představeny nové odličovací produkty – EXPERTNÍ MICELÁRNÍ ŘADA. Celé to probíhalo ve čtrvtek večer 19. dubna v krásné Cofferii & Bistru Momoichi, kde jsem byla poprvé a moc se mi tam líbilo.



Odličovače Nivea jsou podle mě fajn a mám je ráda. Už je to dlouho, co používám jejich klasický odličovač očí, který mám radši než dvoufázový. Z většiny odličovačů mi slzí oči nebo mi není úplně příjemný, ale tento mi vyhovuje stejně tak jako jejich nový z expertní micelární řady Nivea. Pokud máte ráda výrazné líčení nebo používáte dlouhotrvající i voděodolný make-up, tak tato řada si s ním poradí. Což je super, protože od té doby, co používám novou řasenku Benefit BADgal Bang, tak jsem s tím měla trochu problém. Od této akce používám odličovat očí každý den a nemohu si stěžovat. Odlíčí oči rychle a bez mastného filmu, který nemám ráda. Určitě vám expertní odličovač očí můžu doporučit.  Celá řada je neparfémovaná, bez barviv a s výtažky z černého čaje.

Expertní micelární ubrousky jsou podle mě ideální na cestování, takže si je budu šetřit a micelární vodu jsem ještě nevyzkoušela, protože se mi teď docela dost zhoršila pleť a používám teď jiné produkty (o tom třeba jindy), které mi ji snad zachrání! Nalíčit se umíme každá, ale která z vás se správně odličuje? Dávejte si záležet a starejte se o vaši pleť. Jaké produkty používáte na odlíčení vy?




A zpátky k akci, na které nám byla celá řada představena..








Nejen povídání a vychvalování produktu, ale i odličovač v akci! Beauty YouTuberka nám ukázala, jak se s ním dá čarovat a jak krásně odličuje. Na jedné z dalších fotek si všimněte, že jsme si mohly nechat vytvořit nové tetování. To jsem nějak vynechala, ale pěkné to bylo!







JÍÍDLOO!!
Díky tomuto eventu jsem navštívila kavárnu Momoichi, která je na Vinohradech v ulici Římská. V kavárně se inspirovali pohostinností a vstřícností Japonskem, které má vytříbenou čajovou kulturu sahající až do období Momoyama. Proto pojmenovali kavárnu Momoichi odrážející filozofii klidu a vzájemného porozumění. Znáte Momoichi? Pokud ne, tak koukněte na jejich MENU, které je vážně zajímavé a zajděte tam. Bude se vám tam moc líbit stejně tak jako mně. Příjemné místo na posezení, kde si dáte i něco dobrého. A malinová limonáda byla taky skvělá!










Tady jsem se snažila asi o hezkou fotku do Instastories, haha. :D Znáte to, ne?





Miluji, když je akce na pěkném místě s dobrým jídlem a s programem. Tahle akce splňovala vše. Výroba vlastních polštářů? To zní super ne? Bohužel tam byla taková fronta, že jsem se raději věnovala jídlu (celá já :D), ale polštář jsem si nakonec odnesla taky a teď mi zdobí pokojíček! Moc krásný!





Hádám, že si asi dovedete představit naše úsměvy, když nám při odchodu rozdávali pugety růžových tulipánů. Nádhera! Úplně se nám rozzářily oči, fakt! A pak následovalo dlouhé focení.. nojo, blogerky. :D





Vidíte ty tmavý vlasy? Ten flek jsem teda vůbec nepochopila, ale hned jsem se musela objednat ke kadeřnici. Žádná velká změna se nekonala, ale už mám vlasy konečně hezky sjednocené! S těmi nádhernými tulipány jsem si musela hned udělat fotku. Přiznám se vám s něčím – to sako je ve skutečnosti červené a mám ho z NA-KD, kde ho najdete TADY. Objednala jsem si tam celý komplet, kalhoty seženete TADY. I když vás u těchto fotek klamu, tak mám ve skutečnosti červené, ale růžové mají taky! Stále platí kód "luciesumova20" na 20% SLEVU na vaši objednávku, kdyby se vám tam něco líbilo. Já tohle sako nosím teď skoro ke všemu. Vždycky si oblíbím jednu věc a nejraději bych nenosila nic jiného. Máte to tak taky? Košili jsem si koupila ve Stradivariusu a kabelka je z emotys.cz.


Článek je sponzorovaný. Nivee děkuji moc za pozvání a produkty na vyzkoušení a Vendy, Báře, Martině a Zuzce za společnost. Užily jsme si to! Myslím, že to bylo vidět, jak se nám tam líbilo. :)
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

8 komentářů:

  1. to je super, ako ste zladené outfitom ku predstavovaným novinkám :) event vyzerá krásne! určite ste si ho naplno užili :) už som jedným očkom nedávno pozerala na tieto Nivea produkty, ale musím ich ešte bližšie preskúmať aké sú :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Pani, to vypada jako skvela akce! Doufam ze sis to uzila. Kazdopadne to tak vypada. Niveu miluju uz od detstvi a taky pouzivam jejich krem na ruce a nekdy i mydlo skoro denne.
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  3. Všetko vyzerá tak úžasné, sledovala som fotky z tejto akcie aj na instagrame a potajme ( v dobrom!) vám zavidela tie krásne vankúšiky :)
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat