Lucie Šumová: ONLINE ŽIVOT

ONLINE ŽIVOT

By | 20:51 18 comments
Tyhle fotky jsem vám chtěla ukázat už včera, bohužel mi v pokojíku v Praze vůbec nejde internet. Takže bych jako správná blogerka měla článek začít tím, že sedím ve své oblíbené kavárně u kávy s počítačem a pracuji. Není to tak. Zaprvé nepiju kafe a zadruhé jsem nešla za internetem do kavárny, ale do mekáče, haha. Když už totiž někde venku vytáhnu počítač, že na něm něco udělám, tak to dopadne tak, že se mi k wifi nepřipojí a když jo, tak stejně nefunguje. Posledně se mi to stalo v Kofárně, kde se mi teda moc líbilo, ale šla jsem tam s tím, že si na chvíli sednu, otevřu notebook a naplánuji, co budeme dělat v Portu. "K Wi-Fi se nelze připojit." Achjo, tak zase z toho nic nebylo. Nevíte, kde mají v Praze stoprocentně funkční internet? Kam chodíte pracovat vy? 

To je hrozný, jak každý vyhledává internet a je stále připojený na datech, co? Umíte žít i offline? Občas je to fajn, ale přiznám se, že já jsem tím asi docela nemocná. Vím o tom.

Dokonce raději nakupuji online než offline. Obří bílý svetr mám z NA.KD.com, kde jsem dělala už další objednávku – o minulým jsem vám psala TADY, kde najdete i slevový kód. Vykukující košile volného střihu je ze stránky WILLSOOR.cz, kde seženete spoustu dalších. Tu samou mají v několika dalších barvách nebo nabízí i různé vzorované. Pokud jsi košilový typ, tak se určitě podívej, protože je strašně příjemná a je to kousek, který bych brala i v dalších barvách. Kliknutím SEM dostanete 18% SLEVU na vaši objednávku, tak můžete udělat radost sobě a rovnou i přítelovi. Bohužel venku byla taková zima, že jsem byla ráda, že mám pár fotek ve svetru, natož si ho sundat. Více si tu mou můžete prohlédnout TADY nebo na jedné z posledních fotek, která je vyfocená v Bistru Široká u nás v Liberci. Mimochodem to tam mám moc ráda, jejich výborné vajíčko benedikt nebo croque madame bych si dala vždycky!



Možná vás zaujme ještě červená kabelka z e-shopu EMOTYS.cz, na kterém mají velký výběr kvalitních kabelek a batohů. Pak už jen hodinky mám ze ZOOTu od značky Mockberg a zbytek je kupovaný offline. Ještě se pochlubím, že bundu jsem ulovila ve slevách v Promodu za 800 Kč z původních 2 500 Kč!! Tolik bych za ni nikdy nedala, ale je super. Co jste kde ulovili vy? :)
















Košile: WILLSOOW,   svetr: NA-KD,   kalhoty: BERSHKA,   boty: RESERVED,   hodinky: MOCKBERG (ZOOT),   bunda: PROMOD,   kabelka: EMOTYS,   náramky: LYRA



INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

18 komentářů:

  1. Pani, krasnej clanek! Ta cervena kabelka je naprosto uzasna, uplne jsem se do ni zamilovala!!! <3
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  2. taky jsem nedávno přemýšlela nad tím, že jsme neustále online a žijeme někdy spíš online životy, než ty offline...až je to trochu děsivé...na druhou stranu sociální sítě a internet k dnešnímu životu neodmyslitelně patří...ale není špatný si od nich někdy odpočinout :)
    ten svetr je super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď, je to tak, ještěže si to uvědomujeme :) Děkuju.

      Vymazat
  3. mne sa najlepšie pracuje doma, v známom prostredí, ktoré na mňa pôsobí príjemne a bezpečne :) ale raz by som chcela vyskúšať pracovať napríklad aj v tej kaviarni a som zvedavá, či by ma to tam nerušilo...

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to stejně, taky se mi nejlépe pracuje doma, kde mě nic neruší. :)

      Vymazat
  4. Super outfit, mně se strašně líbí tyhle outfity, kdy je zkombinováno něco jednoduchého s něčím výrazným - jako třeba touhle červenou kabelkou! :)
    Kout světa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, mně taky! Oblékám se takhle jednoduše s nějakým výraznějším kouskem často, baví mě to. :)

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Já to taky neumím, tak dobrý a obdivuji každého, kdo se jde do kavárny učit! :D

      Vymazat
  6. Nechodíme pracovat! :D Ne... nedokážu si představit, že bych se soustředila v nějaký kavárně. Ale tak dobře to vypadá.

    Občas žiju offline, ale většinou mi to naruší něco, k čemu prostě ten internet použít musim, takže to dlouho nevydří (a tím dlouho myslim třeba jeden den). Je to děsivý, na to téma by se daly psát nekonečný knihy.

    Ale pryč z depresí, hrozně moc ti to slušíí! ♥

    OdpovědětVymazat
  7. tá cervená kabelka je absolutne cute! a neuveritelne sa mi paci ze sa na fotkach tak prirodzene usmievas :) casto sa to uz nevidi coho som prikladom aj ja sama haha :D
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  8. Ja to mam tak 50:50. Keď nemám čo robiť, alebo som sama tak scrollujem instagram, facebook nonstop, ale akonáhle som niekde kde som s niekym, som zaneprázdnená tak kľudne bez týchto sociálnych sieti vydržím aj celý deň.
    Tá kabelka je krásna ako aj celý outfit:)
    The Noela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většinou instagram projedu ráno a přes den když pořád někde lítám, tak třeba při čekání na někoho nebo na cestě někam,.. no několikrát za den, šílenost! A když na to fakt nemám čas a s někym jsem, tak ho pak otevřu a dohánim, ale nedá se to, kolik toho tam je🙈🙊😂 noo prostě šílenost.. ne, že bych bez toho nevydržela, ale prostě mě to prostě baví🤷🏼‍♀️.. a děkuji! Kabelka mě pořád moc baví :)

      Vymazat
  9. skvělé boty! Hodně podobný jsem v poslední době viděl v mohito, myslím, že si ho koupím! https://www.mohito.com/cz/cz/doplnky/boty

    OdpovědětVymazat