Lucie Šumová: BOTANICKÁ ZAHRADA

BOTANICKÁ ZAHRADA

By | 23:21 19 comments
Minulý týden na MDŽ jsme si udělaly s babi a ségrou moc hezké odpoledne v botanické zahradě u nás v Liberci, která je nejstarší v České republice. Máme to tu opravdu pěkné, tak pokud se chystáte do Liberce, určitě se v botanické zastavte. Při této příležitosti jsme tu cvakly pár fotek a můžete vidět, co jsem měla na sobě. Tentokrát jsem bundu odhodila. Asi víte, že červená, žlutá a další zářivé barvy jsou moje, hlavně přes léto! Mám ráda jednoduché outfity, ve kterých se objeví jeden výrazný kousek. Teď to byl asi červený svetr s topem pod ním. Oba kousky jsou z NA-KD, kde stále platí kód "lucie20cz" na 20% slevu.

Úplně nejnovějším kouskem je černobronzové psaníčko. U psaníček vždycky ocením, když mají dlouhý popruh, který si můžu hodit přes rameno nebo si vzít kabelku jako crossbody, protože tak je to nejpohodlnější a nosím to nejčastěji. Občas popruh schovám a vezmu si psaníčko jen tak do ruky, třeba jako právě teď. Kabelka se mi líbí také černozlatá a černobílá, ale mají spoustu dalších barev a vzorů. Mrkni na ně a dej mi vědět, co jsi na MDŽ dělala ty! :)


















Svetr, top: NA-KD,   psaníčko: Dafné (lovemusic),   kalhoty: BERSHKA,   boty: CASNABOTY.CZ (tady),   hodinky: MOCKBERG (ZOOT),   náramky: LYRA,   náhrdelník: ???


Stejný outfit jsem na sobě měla nedávno na kafi (teda na limče) v kavárně Sweet City s Kamčou a docela se mi to líbilo, tak jsem si ho vzala znovu! Baví mě průhledné vykukující rukávy z trika, které mám pod svetrem. Top najdete TADY. Zajímalo by mě, jestli nosíte průhlední vršky a jak? S braletkou nebo tílkem? Já na tohle asi úplně odvahu nemám a připadala bych si v tom moc nahatá, i když se mi to líbí na ostatních. A opakujete se s outfity nebo stále vymýšlíte nové a nové kombinace? Já je neustále opakuji, hlavně ty úplně nejjednodušší!




INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

19 komentářů:

  1. Pani, ta lokace je naprosto boziiii!!! :)
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  2. Já outfity taky hodně opakuji :) Psanicko je krásné a tobě to moc sluší :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  3. nádherné fotky, to prostredie je dokonalé!!! ja sa už dlhšiu dobu chystám do nejakej botanickej záhrady, tak snáď to bude čo najskôr :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  4. outfit aj fotky su nadherne! :)) priehladne topiky nosim presne tak ako si hovorila s braletkou alebo tielkom/rolakom bez rukavov :) tiez som skusala kombinaciu ze som si priehladne tricko obliekla pod take normalne ale s kratkym rukavom a dlhe rukavy teda vytrcali :)) osobne niektoré outfity sa mi tak pacia ze si pokojne vezmem na seba aj niekolkrat ale vymyslanie nových kombinácii ma zase velmi bavi takze je to vyvazene :)
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) musím vyzkoušet průhledný top zkombinovat i jinak!

      Vymazat
  5. Nádherný fotky! Červená ti fakt sluší a máte to tam krásný. :3 Na MDŽ jsem byla samozřejmě ve škole a tak. Opakuji outfity, jednoznačně, to je mi otázka. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíme jít už taky fotit spolu!! Haha, kdo by ti to věřil, vždycky tě vidím v něčem úplně jiném!!

      Vymazat
  6. Nádherný outfit! A fotit v botanické zahradě? To je úžasný nápad! :D

    Jdu si za svým snem
    Nekonečná knihovna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vybraly jsme i dobrej den, protože tam bylo málo lidí! :D A děkuji :)

      Vymazat