Lucie Šumová: MÉ OBJEDNÁVKY Z ESHOPU NA-KD.COM

MÉ OBJEDNÁVKY Z ESHOPU NA-KD.COM

By | 23:57 24 comments
Připomínám, že stále platí 20% SLEVA s kódem "lucie20cz" na NA-KD.com a rozhodla jsem se, že vám dnes povím o mých objednávkách z tohoto profláklého e-shopu. Je mi jasný, že vám nic nového neukazuji a že už ho všichni znáte. Jelikož u mě proběhly už dvě objednávky, tak je asi jasné, že jsem byla spokojená, jinak bych si znovu nic neobjednávala. Nebudu lhát, hned bych udělala další! Tak jdeme na to. Dozvíte se, co mám za velikosti a jak jsem s čím spokojená. Uvidíte tu pohromadě všechny kousky, které jsem si na NA-KD pořídila.



Začnu mým nejoblíbenějším kouskem. Je to oranžový svetr! Ano, opravdu to není žlutá, ale je do oranžova. Myslím, že je to můj jediný kousek v této barvě. Nikdy jsem ji neměla ráda, co se to děje? Líbí se mi výstřih do véčka na zádech, který si můžete dát klidně i dopředu. :D Ale já na ty výstřihy nejsem. Mám ho ve velikosti MEDIUM.









Potom tu mám tmavě růžový svetr, který má zajímavé rukávy. Ze začátku mi to přišlo dost divný, ale nakonec se mi to líbí. Jen to má jednu nevýhodu, že rukávy blbě trčí z kabátu a než je tam nasoukáte, haha. Velikost mám X-SMALL a sedí mi dobře. Jo a líbí se mi, že vše co nabízí mají v tolika barvách. Sice se nikdy nemůžu rozhodnout pro jednu, ale lepší než když mají vše akorát v bílé a černé. Tenhle svetr mají i červený, černý, šedý, světle růžový, tmavě i světle modrý, žlutý a zelený- TADY!













Když už jsme u svetrů, tak budu pokračovat béžovým nebo spíše hnědým svetrem s vázáním vepředu. Už se mi tolik nelíbí a znovu bych si ho objednala, asi jsem vybírala moc na rychlo. A proč jsem si vybrala hnědou barvu? Nesluší mi. Mám velikost MEDIUM. Vlastně většinou když nakupuji na internetu, tak si beru M. Mám raději volnější oblečení, takže pokud je, tak neváhám. :D





Posledním svetrem je tento tenký šedý, který mám ve velikosti SMALL. Jednoduchý, pohodlný, mám ho ráda! Až bude tepleji, tak ho určitě unosím víc. Teď nosím spíš teplejší svetry. Bohužel jsem ho na stránkách v nabídce už nenašla.
Teď přejdu na šedou mikinu s perličkama. Ukazovala jsem vám ji dokonce v Instastories, kde jsem mluvila! Viděl to někdo z vás? Dělala jsem si srandu z toho, že jsem zvědavá, kdy perličky opadaj. Představte si, tahám ji celkem dost a ještě je mám všechny. :) Mikču nabízejí i ve světle růžové, která je super rozkošná.









Budu pokračovat béžovým bomberem z první objednávky, podle mě má barvu do fialova. Nosíte bombery přes zimu? Já občas ano a to tak, že přes ně hodím kabát, ale vypadá to teda pěkně blbě. Už se těším až bude venku jen na džíny s bomberem nebo koženou bundou. Velikost mám X-SMALL a příště bych u takového kousku brala spíš větší. :) Už mají bundičku jen v tmavě modré- TADY.











Basic kousků není nikdy dost. V poslední objednávce jsem sáhla po bílém triku se srdíčkem a nápisem "cry baby", které mám ve velikosti MEDIUM. Nosím ho docela dost a myslím, že se nikdy neztratí. Mají ho ještě v černé barvě, tak pokud ho chcete taky, tak TADY! Triko jsem měla na sobě ve videu- CO JSME DOSTALY K VÁNOCŮM nebo v Eat in and out se Sushi.





Poslední kousek! Růžová halenka s výstřihem do véčka ve velikosti 38. Má super rukávy!! Co si budeme, moc často ji nenosím. Tahám teď hlavně svetry, takže až bude tepleji, určitě mě v ní uvidíte častěji. Co na ni říkáte?











POŠTOVNÉ
Poštovné je ZDARMA a balíček u vás bude do pěti dnů. Byla jsem překvapena, že je to tak rychlé. Pokud potřebujete oblečení dřív, tak si můžete zaplatit 8 eur a do tří dnů bude u vás, ale myslím, že to je zbytečné.

Aby toho nebylo málo, tak se podívejte na koláž aneb co dalšího mě na e-shopu zaujalo! Holky, dejte mi vědět, zda jste na NA-KD.com někdy objednávaly, jak jste spokojené nebo jestli nákup plánujete a po čem pokukujete. Jsem zvědavá!


Svetr- TADY,   květovaný top- TADY,   průhledný černý top- TADY,   světle růžový top- TADY

Černé šaty- TADY,   růžové šaty- TADY,   červené šaty- TADY,   vínové šaty- TADY

INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

24 komentářů:

  1. Tak to je poprvé, co se mi oblečení z tohoto e-shopu líbí. Většinou, co holky ukazovaly, tak to byly neforemné a velké hadry :D Tobě to vážně sluší

    OdpovědětVymazat
  2. "Jo a líbí se mi, že vše co nabízí mají v tolika barvách. Sice se nikdy nemůžu rozhodnout pro jednu, ale lepší než když mají vše akorát v bílé a černé." Haha, znáš mě.. Mně by to vůůůbec nevadilo :D

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné věci sis vybrala, některé kousky se i mě líbí. Sluší ti to. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, tak to jsou krásné kousky! :) Moc se mi líbí, že si do článku zapojila i fotky z různých míst, když si věci měla na sobě :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ramínku to vypadá vždy trochu jinak, tak jsem hledala fotky, kdy jsem oblečení měla na sobě. Děkuji! :)

      Vymazat
  5. Všechny ty kousky, co máš doma, jsou absolutně nádherné! :) nejvíc se mi ale asi líbí ten růžový svetr se zvonovými rukávy, to je fakt krása! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? Je to snad můj první kousek takhle tmavě růžový, ale mám ho ráda! Děkuji :)

      Vymazat
  6. Máš úplně super vkus! Ten oranžovej je úplně bombastickej :)

    OdpovědětVymazat
  7. Všetky veci sú úplne super, ale ten prvý žltý sveter sa mi páči úplne najviac :) ♥


    TheStyleTale

    OdpovědětVymazat
  8. ten žltý svetrík je super :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  9. pekné kúsky :) super že si to okorenila selfiečkami, na ktorých máš jednotlivé veci oblečené ;)

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat
  10. Mikča se šedivými rukávy a žlutý svetr! :) Moc ti to sluší!

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat