Lucie Šumová: NOVINKY BRITSKÉ MÓDY- KRÁSNÉ ŠATY NA PLES

NOVINKY BRITSKÉ MÓDY- KRÁSNÉ ŠATY NA PLES

By | 15:06 11 comments
Dnes se trochu vrátíme v čase, protože 6. prosince jsem byla na krásné akci od Tamsin.cz, kde nám bylo představeno mnoho britských značek v rámci prezentace Ultrafast Fashion. Bylo to moc milé předvánoční setkání nad sklenkou šumivého vína a zakončeno módní přehlídkou vybraných novinek. Líbilo se mi také, kde se to konalo, protože se to celé odehrálo v krásných prostorách Britského velvyslanectví v Praze na Malé Straně, kam bych se určitě jen tak nepodívala. Je to tam nádherné!

Určitě bych Vám měla říct něco o termínu Fash Fashion, který vznikl ve Spojeném království. Dříve bylo obvyklé představení zpravidla čtyř nových kolekcí ročně, Fast Fashion mění tuto zvyklost a přichází s kontinuálním představováním nových kolekcí. Výrobní proces se zrychluje a nové trendy se tak dostávají k zákazníkům v co nejkrátším čase. Neustále mají na výběr nové produkty, které odrážejí módní trendy a nemusí čekat na nové roční období. U britských zákaznic je hitem ukázat se ve školečnosti v módním kousku reprezentovaného svou oblíbenou celebritou. Je tak již zcela běžné jeden týden spatřit známou zpěvačku, modelku či jinou celebritu ve skvělém modelu a za dva týdny se předvést na večírku ve stejném outfitu. S Fast Fashion to není nic nemožného! Průkopníkem je firma Asos, od které tento koncept postupně přebraly další významní online prodejci s módou jako Boohoo, Missguided, Little Mistress, Pretty Little Thing a mnohé další. Celá britská módní scéna tématem Fast Fashion nyní žije! A my věříme, že brzy budou žít i zákaznice u nás. Aby tomu tak bylo, o to se snaží společnost Tamsin London, která přináší koncept Fast Fashion na náš trh.



Za milou společnost děkuji Zuzce Marcelly a Ivce z Cat & Cook, které pokud neznáte, tak se na ně určitě běžte podívat! U Zuzky najdete outfity, beauty tipy a směs všeho asi podobně jako u mě a u Ivky super recepty a hlavně mají nádherný fotky!! Miluju je hlavně na Instagramu.

A konečně jsem poznala Lenku O'Neill, kterou máte na další fotce v nádherných tmavě zelených šatech, které jí moc slušely! Prohlédněte si všechny fotky, kde můžete vidět něco z přehlídky, protože nám bylo představeno několik šatů a oblíbených značek, které právě na Tamsin seženete. Tolik střihů, barev, mají opravdu široký výběr. Určitě bych si tam vybrala i maturitní! Chtěla jsem Vám to dát v dnešním článku hlavně jako tip, kde sehnat šaty, protože tu máme plesovou sezónu. Věřím, že na těchto stránkách si rozhodně vyberete! A jesli ne, tak jedině z důvodu, že nebudete vědět, které dřív! A krom toho Shopaholic Nicol na akci oslavila své narozeniny a dostala nádherný dort. To bylo pěkné překvapení. :) 










Maxi šaty s průhlednou sukní a zlatými filtry- TADY,   vínové maxi šaty- TADY












Vínové šaty- TADY


Tmavě modré krajkované šaty - TADY

Černé šaty- TADY,   vzorované šaty- TADY,   černé šaty s květinami- TADY



Před Vánocema to bylo horší s poštou, která mi bohužel držela šaty, takže mi nestihly přijít. Teď už se nemusíte bát. Takže jsem nakonec na akci dorazila v těchto tmavě zelených z H&M, strašně mě baví jejich barva. Co říkáte? Psaníčko mám ze ZOOTu.



A nakonec fotka z nedávného plesu, na které mám na sobě panelové šaty s háčkováním, které seženete TADY. Myslím, že jsou zajímavé a už se těším až v nich zase někam půjdu. A děkuji moc za pozvání na skvělou akci! Pokud stále nevíte, kam pro šaty, tak doporučuji také tento článek- Kam pro šaty?


INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

11 komentářů: